reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie:baffled: a wczoraj ma maxa wieczorm bolal mnie brzuch i bylam pewna ze dzis przylezie moze jutro kto ja tam wie nie umiem nawet okreslic dlu cykli bo ostatni 34 przed ostatni 35 takze czekam ale wiem ze fasolinki brak
generalnie to mam lekiego dola nawet w chcie sie nie oddzywam i spalam od 12 caly czas z przerwa na obiad , musze chyba sie z tym przespać
super że masz tę cechę co problem możesz przespać ja kiedyś też tak miałam ale teraz już raczej spać nie mogę i nawet w nocy się budzę

&&&&&&&& za córcię na jutrzejszym teście

reklama
nie:baffled: a wczoraj ma maxa wieczorm bolal mnie brzuch i bylam pewna ze dzis przylezie moze jutro kto ja tam wie nie umiem nawet okreslic dlu cykli bo ostatni 34 przed ostatni 35 takze czekam ale wiem ze fasolinki brak
generalnie to mam lekiego dola nawet w chcie sie nie oddzywam i spalam od 12 caly czas z przerwa na obiad , musze chyba sie z tym przespać
Oj spanie.... :sorry2:Ja tez przed chwilka musial sie zdrzemnac i musialam sie strasznie zmusic, aby otworzyc oczeta...;-)

to gratuluję:))

ja już po wizycie
doktorek bardzo fajny wyjaśnil mi wszystko na czym to polega - pocieszył, ze będzie coraz gorzej i dał wskazówki czego mam nie robic:) no i powiedzial, ze chce mnie widziec raz w miesiącu z nowymi wynikami badań i powiedział pomiziamy się żelem i posprawdzamy, czy nie ma zastoju w nerkach. Mam dużo pić i nie leżeć na prawym boku powiedział, ze kamieni nie ma zastoju na razie tez, ale trzeba to kontrolować. No i opisął jak to jest, ze maluch jak rosnie to się powiększa macica i wtedy macica uciska moczowód i stąd ten ból.

śmieszne bo bylam jedyną kobietą u urologa reszta to panowie i jakoś tak dziwnie mi było:)
:-D
Ale dobrze, ze wiesz juz co robic i co Cie czeka... Oby za bardzo juz nie bolalo!

Oj spanie.... :sorry2:Ja tez przed chwilka musial sie zdrzemnac i musialam sie strasznie zmusic, aby otworzyc oczeta...;-)

:-D
Ale dobrze, ze wiesz juz co robic i co Cie czeka... Oby za bardzo juz nie bolalo!

Maćku podobno brdziej bolec nie będzie, ale moze częściej i to jest chyba gorsze.No, ale czas pokaze:)

super że masz tę cechę co problem możesz przespać ja kiedyś też tak miałam ale teraz już raczej spać nie mogę i nawet w nocy się budzę

&&&&&&&& za córcię na jutrzejszym teście
kochana tak po cicutku dziex , wiecie jakiego mam stresa a co bedzie dalej :)
i w piatek egzamin wstepny z anglika boszzzeee
wiesz co wole sie ze tak powiem uwalic i spac , po co mam siedziec i myslec nie mam juz sil

kochana tak po cicutku dziex , wiecie jakiego mam stresa a co bedzie dalej :)
i w piatek egzamin wstepny z anglika boszzzeee
wiesz co wole sie ze tak powiem uwalic i spac , po co mam siedziec i myslec nie mam juz sil
rozumiem, a ja tak może od 3 lat przy tych starankach to już dobrze ze snem nie mam, często się budzę w nocy albo jakaś niedospana bo śpię jakoś tak płytko-dzisiaj też od 4 rana już nie spałam dopiero o6 gdy czas wstawać to bym sobie pospała

kobitki mam pytanko cos pisalyscie o wiesiolku
ja bralam kiedys tabletki z wiesiolka jak mialam wys cholest. czy to o te chodzi ??? moze sobie bede lykać
czy ktoras moze brala / bierze i czy mozna go brac przez caly czas ???

kobitki mam pytanko cos pisalyscie o wiesiolku
ja bralam kiedys tabletki z wiesiolka jak mialam wys cholest. czy to o te chodzi ??? moze sobie bede lykać
czy ktoras moze brala / bierze i czy mozna go brac przez caly czas ???
Wiesiolek mozna brac tylko do owulki, bo moze powodowac skurcze macicy. Ja go bralam na sluz jakies dwa cykle, ale szalu nie bylo po nim

rozumiem, a ja tak może od 3 lat przy tych starankach to już dobrze ze snem nie mam, często się budzę w nocy albo jakaś niedospana bo śpię jakoś tak płytko-dzisiaj też od 4 rana już nie spałam dopiero o6 gdy czas wstawać to bym sobie pospała

nerwowo spisz , to wszystko przez stres
porabane to wszytsko w jakich czasach my zyjemy e...

mam pytanie trochę ni z gruszki ni z pietruszki- ile bierzecie tabletek magnezu zwykłego z B6 bo ja nawet 2 tabletki rano i wieczorem mimo że pisze że 1 dziennie, a myślicie że podwójna dawka jest lepiej przyswajalna?

reklama
Wiesiolek mozna brac tylko do owulki, bo moze powodowac skurcze macicy. Ja go bralam na sluz jakies dwa cykle, ale szalu nie bylo po nim

no to smigne sobie do apteki i sobie pare lykne co tam nie zaszkodzi ,

mam pytanie trochę ni z gruszki ni z pietruszki- ile bierzecie tabletek magnezu zwykłego z B6 bo ja nawet 2 tabletki rano i wieczorem mimo że pisze że 1 dziennie, a myślicie że podwójna dawka jest lepiej przyswajalna?

kochana z magnezem trzeba uwazac ja jak mialam problemy ze skurczami miesni to bralam 1
trzeba uwazac zeby nie przedawkowac !! bo za duzo to tez niedobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry