reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kobieto zaraz klapsa dostaniesz !!!!! Postaraj się o tym nie myśleć i spokojnie poczekaj do niedzieli.
Ja tez miałam wszystkie objawy ciąży i nawet tydzien się opóźniła i był klops i płacz i dól i wielkie rozczarowanie jak przylazła.

Dlatego nic nie zyskasz tym że będziesz sobie teraz wyszukiwać objawy i cały czas o tym myśleć :tak:
Lepiej cierpliwie poczekać i mięc miłą niespodziankę niż się nakręcać i potem cierpieć!! Wiem co mówie :tak:

Przepraszam jak za ostro ale przeżywałam w poprzednim cyklu dokładnie to samo i bardzo cierpiałam jak okazało się że nie jestem :-(

Ja się pod tym podpisuję! :tak:

reklama
tośka tylko ja nie wyszukuje objawow bo mnie potwornie brzuch bolal prze te kilka dni i dzisiaj rano i tego akurat psychika sie nie da wkrecic... bo jak moj maz na mnie patrzyl to ciagle wez tabletke osbie a moze do lekarza pojdziemy itp... naprawde zle sie czulam... i przez te bole sie nakrecilam bo tak naprawde jakbym ich nie miala to mialabym nadzieje ale nie az taka... nie bylo za ostro spokojnie ja wiem o co ci chodzi ja sobie tez moge tlumaczyc ale moj rozum jest glupi ... i tez wole sie milo rozczarowac niz niemilo... tylko ze sama to wiem ale wytlumaczyc nie potrafie :(
tylko chcialabym juz wiedziec bo chcialabym diete kopenhaska sobie zrobic bo w sukienke slubna ledwo sie mieszcze i zaczelabym juz dzisiaj ale sie boje....
ehh zeby t wszystko takie proste bylo...
wolalabym wpasc... ide chalupke posprzatac

no dokladnie jak mysza mowi w praktyce to nie tak latwo jak w slowach niestety...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przez to moje wariowanie i wy bedziecie mialy mnie dosc :(
ja jestem taka niecierpliwa ze masakra ae co innego by bylo jakby objawow zadnych nie bylo jakby mi nic nie dokuczalo wtedy bym czekala na @ a tak to sama nie wiem nadzieja jest ale sie strasznie boje :(
ja mam takie same przeczucia jak ty bole mnie cyce czesto zagladam do ubikacji nie strawnoc ,co nie mam brzuch tak jak na okres no ale ma przyjsc 14 kwie,wiecie co zrobilam z glupoty i niecierpliwosci -dzisiaj rano zrobilam test noi negatywny!!!!teraz to jestem w dolku!moze za wczenie!?????owulke mialam 30 marca,jestem nie normalna chcialam wiedziec noi mam test negatywny....lepiej byc w niecierpliwosci niz w dolku!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam takie same przeczucia jak ty bole mnie cyce czesto zagladam do ubikacji nie strawnoc ,co nie mam brzuch tak jak na okres no ale ma przyjsc 14 kwie,wiecie co zrobilam z glupoty i niecierpliwosci -dzisiaj rano zrobilam test noi negatywny!!!!teraz to jestem w dolku!moze za wczenie!?????owulke mialam 30 marca,jestem nie normalna chcialam wiedziec noi mam test negatywny....lepiej byc w niecierpliwosci niz w dolku!!!!!!!!!!!!!!!

Stanowczo za wcześnie. :tak:

Zmykam! ;-)

tośka tylko ja nie wyszukuje objawow bo mnie potwornie brzuch bolal prze te kilka dni i dzisiaj rano i tego akurat psychika sie nie da wkrecic... bo jak moj maz na mnie patrzyl to ciagle wez tabletke osbie a moze do lekarza pojdziemy itp... naprawde zle sie czulam... i przez te bole si enakrecilam bo tak naprawde jakbym ich nie miala to mialabym nadzieje ale nie az taka... nie bylo za ostro spokojnie ja wiem o co ci chodzi ja sobie tez moge tlumaczyc ale moj rozum jest glupi ... i tez wole si emilo rozczarowac niz niemilo... tylko ze sama to wiem ale wytlumaczyc nie potrafie :(
tylko chcialabym juz wiedziec bo chcialabym diete kopenhaska sobie zrobic bo w sukienke slubna ledwo sie mieszcze i zaczelabym juz dzisiaj ale sie boje....
ehh zeby t wszystko takie proste bylo...
wolalabym wpasc... ide chalupke posprzatac

no dokladnie jak mysza mowi w praktyce to nie tak latwo jak w slowach niestety...

wiem wiem dokładnie co czujesz dlatego spokojnie poczekaj zajmij się szydełkiem, posprzątaj chate, idz na rower nie myśl o tym :-) nie jest łatwo ale warto !!

wiem ze warto dla dzidziusia ktory byc moze sie rozwija warto sie nie denerwowac... czepu poprostu kobiety nie maja pudelka nicosci jak mezczyzni wtedy szybko bym uciekla w to pudelko myslalami i miala wszystko gdzies i dopiero zrobic testa gdy bedzie sie @ spozniala z tydzien. juz sie zarejestrowalam do gina na 13 na pewno dzidzi nie zobaczy jak cos ale moze mi powiedziec czy jajka sa w dobrtm stanie czy sa powiekszone jak endo wyglada czy to na dzidzie czy raczej nie. no i czy nie mam jakis torbieli i czy to nie od tego boli... nic oczekamy zobaczymy...

palissa no dokladnie klub nienormalnych haha :) no ale negatywne musialy wyjsc bo przeciez to dopiero 8 dni po owu ... poczekajmy jescze troszke. moze akuratw niedziele albo w sobote wyjdzie. choc ja pamietam jak w tamtej ciazy mi wyszedl test dopiero 14 dni po owu w dniu spodziewanej miesiaczki ... i to blady jak nie wiem...

Ostatnia edycja:
witaj !w gronie nienormalnych,naprawde ja mam wszystkie objawy jak na ciaze no ale testy mamy negatywne!szok

Może poprostu za szybko te testy a druga kreseczka pojawi sie w odpowiednim czasie :) Trzymam kciukaski mocno... Ja zrobiłam pierwszy test 3 dni po terminie @ i ta druga kreseczka była ledwo widoczna więc pewnie gdybym zrobiła test w dniu spodziewanej @ to też byłby negatywny. Więc dużo cierpliwości życzę i niestety swoje trzeba odczekać ...

reklama
witaj !w gronie nienormalnych,naprawde ja mam wszystkie objawy jak na ciaze no ale testy mamy negatywne!szok

wiem ze warto dla dzidziusia ktory byc moze sie rozwija warto sie nie denerwowac... czepu poprostu kobiety nie maja pudelka nicosci jak mezczyzni wtedy szybko bym uciekla w to pudelko myslalami i miala wszystko gdzies i dopiero zrobic testa gdy bedzie sie @ spozniala z tydzien. juz sie zarejestrowalam do gina na 13 na pewno dzidzi nie zobaczy jak cos ale moze mi powiedziec czy jajka sa w dobrtm stanie czy sa powiekszone jak endo wyglada czy to na dzidzie czy raczej nie. no i czy nie mam jakis torbieli i czy to nie od tego boli... nic oczekamy zobaczymy...

palissa no dokladnie klub nienormalnych haha :) no ale negatywne musialy wyjsc bo przeciez to dopiero 8 dni po owu ... poczekajmy jescze troszke. moze akuratw niedziele albo w sobote wyjdzie. choc ja pamietam jak w tamtej ciazy mi wyszedl test dopiero 14 dni po owu w dniu spodziewanej miesiaczki ... i to blady jak nie wiem...

Trzymam kciuki żeby te wasze szlaeństwa przerodziły sie w fasolki :-)

Do góry