reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bo ja licze tak mnie tempka podwyzszala sie juz od 15dc ale test owu wyszedl dopiero 16 dc a owu licze od 17 dc razem z tym 17 wiec w piatk bedzie 10 ale nie wiem czy nie czekac do niedzieli ... bo jak to jednak 9dc to moze nie wyjsc??
ja bym chciala sie czyms zajac moz eporobie cos na szydelku ... chociaz jak robie ciuszki dla dzieci to o nich i tak mysle :/ i tak w kolko az sama mam nerwy na siebie ...

reklama
przedświątecznych porządkach to ja słyszałam...ale po... ;-):-);-)
Wklej jakieś fotki z budowy bo już dawno nie widziałam postępów.

Porobię świeżutkie,to wkleję. :tak: :-)
Co do porządków, to aż wstyd się przyznać, ale po Świętach, to ja ani razu nie odkurzałam. :zawstydzona/y:
Ale już to naprawiam. :-p ;-)

bo ja licze tak mnie tempka podwyzszala sie juz od 15dc ale test owu wyszedl dopiero 16 dc a owu licze od 17 dc razem z tym 17 wiec w piatk bedzie 10 ale nie wiem czy nie czekac do niedzieli ... bo jak to jednak 9dc to moze nie wyjsc??
ja bym chciala sie czyms zajac moz eporobie cos na szydelku ... chociaz jak robie ciuszki dla dzieci to o nich i tak mysle :/ i tak w kolko az sama mam nerwy na siebie ...

Szalona! ;-)

AGutka ale święta skończyły się w poniedziałek, więc jak się jeden dzień nie odkurzało to chyba nie ma jeszcze tragedii... ;-)
Czekam na nowe foteczki.

Oj missiiss nie ma rady na Twoje zmartwienia...potrzeba tylko czasu. Postanów że idziesz w piątek na betkę i już się nie zamęczaj wyszukiwaniem objawów lub też ich braku.

Witam wszystkich :) Aż wstyd się przyznać ale dopiero przed chwilką wstałam ... :p
Dzisiaj odbieram w końcu po tygodniu oczekiwania moje wyniki betki :-) Mam nadzieje że wszystko potwierdzą :-)
Miłego dzionka życzę Wam

nie juz mam jakos moze wytrzymam . robie testa w niedziele i jak cos ide na bete w poniedzialek i koniec kropka. nie maca sie juz nie mierze tempki i moze jakos mis ie uda ?? nie wiem ale co tam poludze sie jeszcze do niedzieli ze jestem w ciazy... ide troche do lumpka popatrzec moze cos dla dzidzia wypatrze jak nie dla swojego to dla mojego brata bo jak siedzew domu to wariuje :( no to ide...buziaki i gncie mnie jakby za bardzo amrudzila i mowcie ze obiecalam zrobic testa w niedziele i bete w poniedzialek :)

i wogole odkat sie obudzilam cyce mnie juz nie bola :( to juz napewno lipa ...

AGutka ale święta skończyły się w poniedziałek, więc jak się jeden dzień nie odkurzało to chyba nie ma jeszcze tragedii... ;-)
Czekam na nowe foteczki.

Myszka,Święta Świętami,ale ja ostatnio odkurzałam w sobotę. :baffled: :-p ;-)

Witam wszystkich :) Aż wstyd się przyznać ale dopiero przed chwilką wstałam ... :p
Dzisiaj odbieram w końcu po tygodniu oczekiwania moje wyniki betki :-) Mam nadzieje że wszystko potwierdzą :-)
Miłego dzionka życzę Wam

Powodzonka i daj znać,jakie wyniki!

Myszko,znalazłam fotki z 1. kwietnia. :cool2:

zdjcie0302d.jpg

zdjcie0299j.jpg

nie juz mam jakos moze wytrzymam . robie testa w niedziele i jak cos ide na bete w poniedzialek i koniec kropka. nie maca sie juz nie mierze tempki i moze jakos mis ie uda ?? nie wiem ale co tam poludze sie jeszcze do niedzieli ze jestem w ciazy... ide troche do lumpka popatrzec moze cos dla dzidzia wypatrze jak nie dla swojego to dla mojego brata bo jak siedzew domu to wariuje :( no to ide...buziaki i gncie mnie jakby za bardzo amrudzila i mowcie ze obiecalam zrobic testa w niedziele i bete w poniedzialek :)

i wogole odkat sie obudzilam cyce mnie juz nie bola :( to juz napewno lipa ...

Kobieto zaraz klapsa dostaniesz !!!!! Postaraj się o tym nie myśleć i spokojnie poczekaj do niedzieli.
Ja tez miałam wszystkie objawy ciąży i nawet tydzien się opóźniła i był klops i płacz i dól i wielkie rozczarowanie jak przylazła.

Dlatego nic nie zyskasz tym że będziesz sobie teraz wyszukiwać objawy i cały czas o tym myśleć :tak:
Lepiej cierpliwie poczekać i mięc miłą niespodziankę niż się nakręcać i potem cierpieć!! Wiem co mówie :tak:

Przepraszam jak za ostro ale przeżywałam w poprzednim cyklu dokładnie to samo i bardzo cierpiałam jak okazało się że nie jestem :-(

reklama
Agutka pięknie mury pną się do góry!!! Ekstra!

Tośka mądrze pisze, ale w praktyce znacznie gorzej to wychodzi.

Dobra ja się już wyłączam bo zaraz nie zdążę.

Do góry