reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje mysza czyli z tego co tam pisza to labo jest czynne 7 dni w tygodni wiec moze i w soboty bym zrobila.... nie no napewno nie jestem w ciazy...

nie moge znalezc ceny bety no ale jak mowisz 30 zl to ok ... nie wiem jutro to cyba za wczesnie jeszcz bedzie co nie ?? 9dpo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam dziewczynki.poczytałam was i muszę zmykać bo zadzwoniła mi babunia,że bardzo źle się czuje i żebym do niej przyjechała i do lekarza ją zawiozła.więc lecę żeby się nic nie stało.tylko muszę kawę dopić,bo to wkońcu moje śniadanie.

pozdrawiam i buziaki przesyłam

agutka :-):-):-);-) bedzie dzidzia :-)!!!!

mycha pojd emoze do szpitala w piatek to bedzie 10 dni po zobaczymy...

macku do szpitala trafilam z rozwarciem na 1,5 cm... polozyli mnie w poludnie na sale i tak bez lekow na rozwarcie i wszystkiego innego lezalam do poludnia na nastepny dzien gdzie po badaniu juz 4 cm dostalam tabletke nospy i jedna tabletke magnezu... :-( debile po kilku godzinach poszlam na badanie bo mnie strasznie brzuch bolal i rozwarcie na 9 cm i na porodowke :-(a tak niewiele brakowalo .... zaledwie 5 tygodni zeby antos mogl zyc zeby dostal wieksza szanse... a jak sie w dzien przyjecia to bylo swieto niepodleglosci skarzylam ze mi brzuch twardnieje i boli polozna pomacala i powiedziala to nie skurcze a jak powiedzialam ze rzadam lekarza to poszla i zginela...
okropne szok normalnie i oni sie niby w naszym kraju martwia ze malo dzieci sie rodzi???a nic z tym nierobia co beciokowe???niech sobie w dupe wsadza niech sie wezma za leczenie nieplodnych i tych z problemami ciazowymi bo ogromne ilosci kobiet porania ciaze a drugie tyle niemoze zajsc a ci politycy nic z tym nierobia
jajowody oba drożne :-)
no widzisz wiec do dziela :-)

witam dziewczynki.poczytałam was i muszę zmykać bo zadzwoniła mi babunia,że bardzo źle się czuje i żebym do niej przyjechała i do lekarza ją zawiozła.więc lecę żeby się nic nie stało.tylko muszę kawę dopić,bo to wkońcu moje śniadanie.

pozdrawiam i buziaki przesyłam
ja tez mykam bo z mala do lekarza na kontrole na 10:30 mam byc wiec zmykam bo zanim mala sie ubierze to doosc zajmiepapap pozniej do was wpadne bo moj m wkoncu do pracy dzis idzie

missiiss ale w laboratorium nie zawsze pobierają krew do badań.
U nas jest tak że w punkcie pobrań pobierają krew a wyniki można odebrać w laboratorium już po 15...albo w punkcie pobrań na następny dzień.
Dlatego jest to wygodne jak komuś zależy na wynikach że lab jest w tym samym miejscu.
Ale możesz się jeszcze upewnić czy Ci przypadkiem w labie nie pobiorą krwi.

I nie opowiadaj że fasolki nie ma!!! Przecież wiele na to wskazuje. Sprawdź to i wtedy będziesz wiedzieć.
A jak jutro za wcześnie to zrób w piątek. Wyniki odbierzesz wtedy popołudniu w lab.

żabka wiem brak slow poprostu ... az zaluje ze nie dalam im w lape moze by cos pomoglo :( tylko tak bylam zestresowana ze nawet o tym nie pomyslalam...

mysza tam jest punkt pobran bo to szpital wiec napewno . no ja sie streuje z reszta widac... niby sa objawy ale i tak mi cos przetlumaczyc to graniczy z cudem... tak bardzo sie boje ze skoro sa objawy a dzidzi nie bedzie to chyba zlapie mega dola :(

Ostatnia edycja:
A Moja Zuzia poszła z Babcią na zakupy,więc zabieram się za ostre poświąteczne sprzątanie. :tak:

przedświątecznych porządkach to ja słyszałam...ale po... ;-):-);-)
Wklej jakieś fotki z budowy bo już dawno nie widziałam postępów.

mysza tam jest punkt pobran bo to szpital wiec napewno . no ja sie streuje z reszta widac... niby sa objawy ale i tak mi cos przetlumaczyc to graniczy z cudem... tak bardzo sie boje ze skoro sa objawy a dzidzi nie bedzie to chyba zlapie mega dola :(

Oj ja CI się wcale nie dziwie że świrujesz, ze mną było nie lepiej bo nadzieja była a i tak nie nastawiałam się od razu w pierwszym cyklu na dzidzię.
Do piątku musisz wytrzymać i idź na betkę. Będzie już pewna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przez to moje wariowanie i wy bedziecie mialy mnie dosc :(
ja jestem taka niecierpliwa ze masakra ae co innego by bylo jakby objawow zadnych nie bylo jakby mi nic nie dokuczalo wtedy bym czekala na @ a tak to sama nie wiem nadzieja jest ale sie strasznie boje :(

reklama
Bo to z reguły tak jest że sprawy na których nam bardzo zalezy pochłaniają wszystkie nasze myśli...i czasami nic na to nie możemy poradzić mimo iż wiemy że najlepiej byłoby o tym nie myśleć. Ale trzeba to jakoś wytrzymać.
Do piątku zleci szybko...a i tak najgorszy będzie czas oczekiwania na wyniki, to niby pare godzin ale ja myślałam że zwariuje.

Do góry