reklama
Tośka super!!!
dzięki dziewczyny :-) troche się bałam
napisali że bańka prawego jajowodu nieznacznie workowato poszerzona o prawidłowym przebiegu, lewy jajowód ma prawidłowy przebieg i obraz - musze zadzwonić do ginki i zapytać o co chodzi z tym prawym ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
macku nie nie przez to ... chyba przex zespol antyfosfolipidowy a rqaczej napewno no i lekarze mnie zostawili na pastwe losu
dlatego mysza na reymonta moja noga nigdy ni epostanie nawet moj palec u nogi a na wodociagowa mam za daleko ///
tosia super wyniki
dlatego mysza na reymonta moja noga nigdy ni epostanie nawet moj palec u nogi a na wodociagowa mam za daleko ///
tosia super wyniki
Ostatnia edycja:
Stefanka83
Zaangażowana w BB
Witam koleżanki Ja udzielałam się w tym watku pod koniec zeszłego roku. Powiem Wam, że nie wierzyłam że kiedys to napisze, ale z tym wyluzowaniem sie to jest prawda. Staralismy się, z mężem 3 miesiace bez skutku o Maleństwo (wiem, że to nie jest długo). Później zachorowałam, poszlam na zwolnienie i zaczeliśmy się zabezpieczaś bo brałam leki. Raz poszlismy na całośc i tak oto pod moim serduszkiem rosnie sobie Maleństwo
Także życze Wam dużo szczęścia w Waszych staraniach i więcej luzu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam koleżanki Ja udzielałam się w tym watku pod koniec zeszłego roku. Powiem Wam, że nie wierzyłam że kiedys to napisze, ale z tym wyluzowaniem sie to jest prawda. Staralismy się, z mężem 3 miesiace bez skutku o Maleństwo (wiem, że to nie jest długo). Później zachorowałam, poszlam na zwolnienie i zaczeliśmy się zabezpieczaś bo brałam leki. Raz poszlismy na całośc i tak oto pod moim serduszkiem rosnie sobie Maleństwo
Pozdrawiam
super gratulacje :-)
Stefanka83
Zaangażowana w BB
Dziękuje bardzo (puk, puk zeby nie zapeszyć)
Dziękuje bardzo (puk, puk zeby nie zapeszyć)
poprosimy fluidki ;-)
reklama
Podziel się: