erba brak objawów to też objaw ciąży ja z synem tak miałam nic nie czułam tylko @ nie przyszła więc może na synkaMyszko dziex za slowa otuchy , ale nie ma co sie nakrecac
objawow zadnych takze zonk na bank
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
erba a ja mam objawy i pewnie zonk i tak bedzie .. :/ znajcac moje szczescie... ale powiem co dziewczynyz awsz emowily ze dopoki nie ma @ jest nadzieja
dzis brzuch pobolewa takze przylizieerba brak objawów to też objaw ciąży ja z synem tak miałam nic nie czułam tylko @ nie przyszła więc może na synka
i wiecie co czym wiecej o tym mysle tym wiecej boli moze za stara juz jestem , moze nie zasluguje juz nie wiem sama ach myslalam ze nie bedzie tak zle a jednak
Lopop lekarz sobie nie zyczył. Moj to nawet przezywał ze nie widział ale teraz sobie obiecalismy ze jak sie uda i bedzie fasolkę to bedzie ze mną wszędzie jezdził i mam gdzies co powie lekarz. On przeciez ma prawo widziec nie??
mississ u Ciebie na córcię takie samopoczucie podłe(aby tatuś wiedział-bo przecież córcie to królewny ojców) a u erby to synek się rozpycha tak nieśmiałoerba a ja mam objawy i pewnie zonk i tak bedzie .. :/ znajcac moje szczescie... ale powiem co dziewczynyz awsz emowily ze dopoki nie ma @ jest nadzieja
missiiss1301
lopop obys nam to wywrozyla
nawet tak nie myśl że za stara jesteś -mój M jest w twoim wieku i on mówi że jak się teraz nie uda to na 40stkę sobie zrobi prezent-więc nie mów że jesteś za stara po prostu tutaj wszystkie za bardzo się spinamy aby sie udało i to są te przeszkodydzis brzuch pobolewa takze przylizie
i wiecie co czym wiecej o tym mysle tym wiecej boli moze za stara juz jestem , moze nie zasluguje juz nie wiem sama ach myslalam ze nie bedzie tak zle a jednak
no ja teraz czekam na wieści od Olkale czy mnoga lub u Robin chociaż jeszcze któraś tu była z Częstochowylopop obys nam to wywrozyla
wtedy będę z kuli wróżyła
Mysza a jak Ty się czyjesz?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mississ u Ciebie na córcię takie samopoczucie podłe(aby tatuś wiedział-bo przecież córcie to królewny ojców) a u erby to synek się rozpycha tak nieśmiało
kochana jestes , smieje sie przez lzy smutno mi jakos przepraszam ale dopadlo mnie dzis
wiecie co duzo czytalam wczoraj i jedna na 1000 nie ma objawow . A ja niesadze zebym byla tym przypadkiem 1000
mississ ja mocnooo trzymam &&&&&&&
missiiss1301
jej ale ja bym chciala .... kurde ale chyhyba psychika az tak nie robi ze asz tak boli jedno i drdrugie... tylko ciekawe czy to na fasolke moze tylko tak bolec ale cos mi tutaj nie odpowiada ze tak szybko zaczelo bolec :/
reklama
no ja teraz czekam na wieści od Olkale czy mnoga lub u Robin chociaż jeszcze któraś tu była z Częstochowy
wtedy będę z kuli wróżyła
to może mi juz wywrózysz czy cos bedzie czy nie ))))))
Podziel się: