reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tasiulka nic sie nie martw.. Teściowe to zawsze klepią co im slina na jezyk przyniesie i nie zastanawiają sie czy to ma sens czy nie. Kiedys Ty bedziesz miała okazję jej "odszczekać" :) Trzymam kciuki za Ciebie

najlepszego dla mamci!!!
hej dlugo cie niebylo
Witam się po świątecznie :)

Miłego dnia życzę :)

Dzisiaj odbieram wyniki i juz mam lekkiego stresa :-(

Buziole
bede trzymac kciuki mocno zacisniete
AgutkaZG jak tam efekty po dietce ?!?
missiiss będę zaciskać kciukasy w sobotę najmocniej jak tylko się da! &&&

U nas święta minęły świetnie! W sobotę u siostry, w niedzielę u znajomych a wczoraj spaliśmy cały dzień i dopiero o 18 pojechaliśmy na obiad. :-) bo mi się już nic nie chciało przygotowywać.
W czwartek mam wizytę u ginka i już się doczekać nie mogę. W. powiedział ze będzie chciał wejść ze mną i dzidziusia pooglądać :-) boję się tylko że mi sie chłop rozkleji...ale coż.
niech idzie niech tez zobaczy i cieszy sie z toba moj byl ze mna na 2 usg i byl bardzo zadowolony :-)
A tak poza tym to Dzien dobry!:-)
U mnie tempka dzisiaj znowu nisko... Jezeli to zapowiedz @ to bedzie to moj najkrotszy cykl w zyciu...
amoze to jednak implantacja czas pokaze moja tempka tez wariuje znowu
Witam się poświątecznie :-)
Ja się ciesze że już po bo się strasznie obżarłam i wynudziłam.
Ale chciałam Wam powiedzieć jaka mnie przykrość spotkała w święta... Zrobiliśmy z mężulkiem trzeci test w sobote bo jakoś ciągle nam trudno uwierzyć że się udało no i były piękne dwie kreseczki.
No i mąż z tej radości wypił sobie i nie mógł wytrzymać i namówił mnie i powiedzieliśmy moim rodzicom że chyba się udalo więc była wielka radość i łzy szczęscia.
I mój mąż stwierdził że skoro moi wiedzą to wypadałoby powiedzieć teściom żeby się nie dowiedzieli od kogoś innego (chociaż nie mamy z nimi najlepszego kontaktu). No więc pojechalismy i powiem wam że załuje jak cholera... Zachowali się tak jakby chcieli powiedzieć-z czym do ludu i co nas to obchodzi...:-:)-:)-( Wogóle ich to nie obeszlo że po ponad roku starań się udało, rozumiecie to??? bo ja nie :-( Mąż to wracał ze łzami w oczach ze smutku :-( Mówili że łe tam to nie potwierdzone prez lekarza więc może tylko tak odczuwam czyt. że sobie uroiłam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Naprawde nie spodziewałam się że są aż tacy podli.... Mąż mówi jakie mam objawy i że cycki mam jak kamienie i że się takie nabrzmiałe zrobiły i bolą- a tesciowa na to-no tak bo już jej pokarm nachodzi i nas wyśmiała... :-:)-:)-:)-(
nieprzejmuj sie glupimi i wredna baba najlepiej to daj sobie spokoj to wasze dziecko wiec sie nim cieszcie a ja takim to bym nawet nic niemowila o ciazy i nawet niepoinformowala o porodzie mialabym ich gdzies kochana ciesz sie ciaza a nieprzejmuj glupkami ja jak zajde to tescie beda ostatnimi ludzmi ktorzy sie dowiedza

missiiss a jak u Ciebie piersiątka ?!?
erba22 póki nie ma @ to się nie martw. Wogóle się nie martw.
lopop mnie ginek już ostatnio pytał czy wołamy tatę dzidzi, a ja zaskoczona pytaniem wrzasnęłam że nie ;-) w sumie to nie wiem dlaczego. Później powiedziałam o tym W. to powiedział że szkoda bo chciałby przy tym być...więc obiecałam mu że następnym razem zobaczy naszą Kruszynkę. Ale tamto badanie które mam na cd to oglądał kilka razy. I cieszy się jak nie wiem, nawet ostatnio koledzę pokazywał jak nas odwiedził :-)

Cześć Żabko :-)
W. nie jeździł do firmy przed świetami, robiliśmy zakupy i w sumie to tak to jakoś zleciał ten tydzień ostatni że nawet się nie obejrzałam :-)
Tym razem na pewno go wezmę :-) bo on przez całe święta mi mówił że czeka na czwartek i na oglądanie dzidziulka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop mnie ginek już ostatnio pytał czy wołamy tatę dzidzi, a ja zaskoczona pytaniem wrzasnęłam że nie ;-) w sumie to nie wiem dlaczego. Później powiedziałam o tym W. to powiedział że szkoda bo chciałby przy tym być...więc obiecałam mu że następnym razem zobaczy naszą Kruszynkę. Ale tamto badanie które mam na cd to oglądał kilka razy. I cieszy się jak nie wiem, nawet ostatnio koledzę pokazywał jak nas odwiedził :-)
hihi uśmiałam się ja z moim też byłam późno chyba w 7 miesiącu a też nie wiem czemu dopiero wtedy,
no tak my sie bardzo cieszymy ale przyszli tatusiowie też -a wiesz czemu bo w końcu będą mieli z kim się pobawić - mój jak z synem się bawi to o całym świecie zapomina:-D:-D:-D:-D:-D

dzikuje kochane jestescie wszystkie!!!!!:tak:

mysza a bola bola. i mam nadzieje ze to nie od ich gniecenia ;-) w ogole to rzuch najbardziej boli tak w pachwinach i po bokach... boje sie zeby to tylko nie byklo cos zlego jesli nie fasolka

mysza a bola bola. i mam nadzieje ze to nie od ich gniecenia ;-) w ogole to rzuch najbardziej boli tak w pachwinach i po bokach... boje sie zeby to tylko nie byklo cos zlego jesli nie fasolka
To trzymam kciuki mocno zeby to fasolka była!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Myszko dziex za slowa otuchy , ale nie ma co sie nakrecac
objawow zadnych takze zonk na bank :(

Do góry