reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss jak nie miałaś tak wcześniej to pewnie jest Fasolka :-) a na betkę jeszcze za wcześnie ?

Mysza a jak Ty się czyjesz?

A dziękuję :-) zmiennie...w piątek myślałam że odejdę z tego świata, w sobotę już było super :-) i tak na zmianę. W zależności od tego co zjem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
missis trzymam kciuki &&&&&&& oby to było to. jakoś tak musi się fasolka pojawić i którejś z was, żeby przełamać passę. i wtedy ja się podniosę na duchu, bo dzisiaj znowu mam takiego dołka.

to może mi juz wywrózysz czy cos bedzie czy nie :)))))))
teraz nie mam jakieś weny ale często jest tak że mam takie silne przeświadczenie jakiegoś wydarzenia i na ogół sprawdza się ale czasem budzę się i niby podświadomie a potem mówię wiedziałąm że tak będzie i dużo potrafie o tym powiedzieć chociaż niby nie mam skąd wiedzieć bo mnie przy tym nie było

kochane no wlasnie nie wiemile dni od owu mozna poujsc... ja prawdopodobnie mam dzisiaj 7 dzien od owu w czwartek chcialam pojsc ale to chya za wczesnie jeszcze bedzie co myslicie ? 9 dni od owu bedzie wowczas...
tezx mi sie wydaje zes koro tak nie mialam to moze... ale moze to clo tak dziala przed okresem ?? sama juz nie wiem boje sie nakrecac ...

kochane no wlasnie nie wiemile dni od owu mozna poujsc... ja prawdopodobnie mam dzisiaj 7 dzien od owu w czwartek chcialam pojsc ale to chya za wczesnie jeszcze bedzie co myslicie ? 9 dni od owu bedzie wowczas...
tezx mi sie wydaje zes koro tak nie mialam to moze... ale moze to clo tak dziala przed okresem ?? sama juz nie wiem boje sie nakrecac ...

zadzwon do laboratorium i się zapytaj :) od kiedy po owulce można zrobić bete

wydaje mi sie ze po 10 dniach na betke

A dziękuję :-) zmiennie...w piątek myślałam że odejdę z tego świata, w sobotę już było super :-) i tak na zmianę. W zależności od tego co zjem :-)
czyli lekkie mdłości a wyniki dobre masz? ciekawe co teraz ginek Ci powie ( że widzi 2 maluszki-i W mdleje z zaskoczenia)hihihi
a może na bete być poszła - wszystkie wątpliwości by się rozwiały :)
a u Ciebie kiedy wynik odbierasz?
hej Tosiu
Kochana ja obiecalam sobie ze nie bede robic zadnych testow , jak by nie bylo jej do 40 dc to wtedy a tak poboli 2 dni a potem znowu przyjdzie nadzieja ze moze w nastepnym cyklu
erba nie smutkaj się przecież umówiłyśmy sie na kwiecień więc w najgorszym razie przyjdzie@ a i tak jeszcze w kwietniu zajdziesz bo dni płodne ci tak przypadną &&&&&&&&&&&& ale tak &&&&&&& na fasolkę trzymam
mi dzisiaj dopisuje dobry humorek chociaż nie wiem może to zły znak bo zawsze przed odbiorem wyników się troszkę bałam i wtedy wyniki były dobre, a jak nić nie czuję to jest nie za dobrze

reklama
Do góry