reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pięknie to napisałaś kochana

zmykam dziewczynki pozniej zajrzę :-)

Dzięki Tosiu!!! Tobie też, kochana Fasolki życzę!!! Widzę, że zmieniłaś podejście!!!
Radosnych Świąt!!!

Wy się radośnie krzątacie po domkach, a ja muszę odbębnić swoje w pracy i tak siedzę i czekam na newsy, a tu nikt nie ma głowy, by siedzieć i pisać.....:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie sobotnio

czesc dziewczyny

batonik tego zajaczka zycze co wczoraj :)
erba jak tam, cos przeczuwasz?
svensonka jak samopoczucie?

Kochana ja nic nie czuję , ani na @ ani na f
Pewnie @ przylezie z opóznieniem tak jak myślałam
to moje prezenciki dla rodziców :)
słodziaki
Zobacz załącznik 232223

NIESTETY JEDNA PIĘKNA KRECHA :-(

chyba moja @ zrobiła mi psikusa takiego samego jak Tobie Tośka ostatnio :-(
a już myślałam że będzie zajączek :-(

bardzo mi przykro :(

No to witaj w klubie i pisz co słychać!!!
a u mnie powolutku , znowu troszku podziebiona jestem ale dzis juz troszku lepiej
a tak pzozatym to chyba nic ciekawego jutro termin @ i pewnie znowu przylezie spóżniona :wściekła/y: i to mnie najbardziej wkurza !!!!

dzieki za zaproszonko :)

No to witaj w klubie i pisz co słychać!!!

a co u ciebie kochana ???

Dzien dobry!!!
Ponieważ, nie mam okazji zaglądać na forum tak często jak bym chciała, spróbuję troszkę nadrobić zaległosci!!!
A ja po tym jak z inseminacji nici w tym cyklu, byłam pełna spokoju. Myślałam, ze uda mi się nie mysleć w tym miesiacu, ale na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział, że możliwe, że jest ciąża (choć ja w tym cyklu cisza jakas i żadnych obiawów nie mam, nawet tych co zapowiadały @). No i się myslenie załączyło.
Dziś 29 dc i brzuch zaczyna pobolewac jak na @, biegam do łazienki co chwilę i nic. I juz bym chciała ją mieć, jak ma przyjść to niech przyłazi, a nie mi nadzieje niepotrzebna robi!!!
No i po tym jak mój M zakupił hurtowa ilość ziółek zaczełam pić te na podtrzymanie ewentualnej ciąży!!!
Jestem juz pewna, ze owulkę mam, pęknięcie pęcherzyka tez w naturalny sposób przynajmniej to jest w porządku!!!
To co Ci gin takiego powiedzial, co zobaczyl co moze swiadczyc o ciazy? Ja pamietam jak lekarz powiedzial to samo Suzi i mial racje:tak: Poki nie ma @ trzymajmy sie tej wersji;-)
A nawet gdyby nie w tym cyklu, to skoro owulka jest to tylko kwestia czasu jak zaciazymy (ja tez sie w koncu doczekalam slicznej owulki:tak:)

Hej na chwilkę. ;-)
Wczoraj też sobie zafundowaliśmy przytulanki - może wystarczą. :sorry2:
A dziś już raczej odstawiam dietę (dziś 13ty dzień). Będę pitrasić i muszę kilka rzeczy popróbowac,więc dieta mija się z celem. :tak:
Wynik: -7kg. :-D
Super wynik!!! Gratki!

NIESTETY JEDNA PIĘKNA KRECHA :-(

:-(

najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku :baffled: sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży
A kiedy mialas owulke? Ktory to dpo?
Mi sie zdarzalo, ze @ przylazila jeszcze przy wyzszej temperaturze...

a co u ciebie kochana ???

U mnie tez się za wiele nie dzieje, jak skończę pracę zajrzymy do teściów a potem jadę do Mamy, niestety tylko na jeden dzień bo mój M pracuje w poniedziałek, @ do mnie dzis przylazła, ale juz to po mnie spływa. muszę sobie suwaczek przestawic na 22 cykl starań. miałam szanse na zmiane stanowiska w pracy ale jeden kierownik się zgadza, a drugi nie chce i nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Cieszyła bym się bo pracowała bym tylko na 1 zmianę a tak 3 zmiany mozna paść z zakręcenia.

No i naprawdę ciesza mnie te Święta bo w rodzinnym domu byłam w Wielkanoc siedem lat temu!!!
Alez ten czas leeeeeeci!!!

Witaj Maćku!!! Gin powiedział, że endo mam obiecująco duże, a byłam u niego 30.03.
Ale klops @ przylzła!!!:-p:-pJejć pierwsza, która mnie nie ruszyła!!!

Wpadłam życzyć wam kochane Zdrowych i Wesołych Świat Wielkanocnych,smacznego jajka,mokrego dyngusa i bogatego zająca:)
dalmatek586zg3.gif

reklama
U mnie tez się za wiele nie dzieje, jak skończę pracę zajrzymy do teściów a potem jadę do Mamy, niestety tylko na jeden dzień bo mój M pracuje w poniedziałek, @ do mnie dzis przylazła, ale juz to po mnie spływa. muszę sobie suwaczek przestawic na 22 cykl starań. miałam szanse na zmiane stanowiska w pracy ale jeden kierownik się zgadza, a drugi nie chce i nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Cieszyła bym się bo pracowała bym tylko na 1 zmianę a tak 3 zmiany mozna paść z zakręcenia.
No i naprawdę ciesza mnie te Święta bo w rodzinnym domu byłam w Wielkanoc siedem lat temu!!!
Alez ten czas leeeeeeci!!!

Moze sie uda z ta pracą , zycze z całego serducha :)
no co za wredzizna ze przylazła ,
wow 7 lat to faktycznie dluuugggoooo

hej macku
co tam u Ciebie ???

Do góry