reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez zapomnialam:zawstydzona/y:

Ale juz sie poprawiam:
Zycze Ci zdrowka, zdrowka i jeszcze raz pieniedzy!!!;-):-)

To w sumie krotko. Mowi sie, ze po odstawieniu tabsow powinno sie poczekac jakies 3 miesiace, zeby sie organizm "ustabilizowal":tak:
Spokojnie - pouklada sie tam w srodku i pojawi sie fasolka.:tak:

To super! Skoro bardzo nie bolalo pewnie jestes drozna:tak:
Idz sie polozyc - ja tez po badaniu dlugo spalam:tak:

Ach ci faceci...;-)

Jak w Lesznie to powiedzmy, ze niedaleko;-)

leże w łóżku ;-) ale musiałam już odkurzyc bo takieeee kotttyyyyyy się nazbierały że szok ;-) tylko ciiiii bo W. nie wie ;p

reklama
Renna77 nie aż tak cięzko to nie jest ;-), ale ja to jakoś tak przeżywam. z pierwszym dzieckiem to za pierwszym razem się udało, więc myślałam, że teraz też będzie szybciutko, ale jak widać to nie taka prosta sprawa :-D
to tak samo myslalas jak ja :sorry2:
ja juz 2 cykl staran mam :sorry2:
lekarz gin mi powiedzial ze 18 % albo 8 % (kurde nei pamietam) par tylko trafia za 1 razem....

no u mnie z pierwsza ciaza nie było problemu a teraz to zobaczymy. jestem pełna optymizmu i oby tak zostało Mysle ze mojej małej 3 - latce przydałoby sie rodzenstwo

u nas tez Marcelek byl trafiony za 1rwszym razem :tak: teraz juz jest inaczej :sorry2: i moj synus ma 2,5 roku.... gdyby nie kasa to wczesniej bysmy sie starali o rodzenstwo :tak:

reklama
przewaznie problem to kasa!!! A jak nie kasa to sie zawsze cos znajdzie. W takim razie trzymam kciuki za Ciebie za siebie i za wszystkie z tego forum

Do góry