reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez zapomnialam:zawstydzona/y:

Ale juz sie poprawiam:
Zycze Ci zdrowka, zdrowka i jeszcze raz pieniedzy!!!;-):-)

To w sumie krotko. Mowi sie, ze po odstawieniu tabsow powinno sie poczekac jakies 3 miesiace, zeby sie organizm "ustabilizowal":tak:
Spokojnie - pouklada sie tam w srodku i pojawi sie fasolka.:tak:

To super! Skoro bardzo nie bolalo pewnie jestes drozna:tak:
Idz sie polozyc - ja tez po badaniu dlugo spalam:tak:

Ach ci faceci...;-)

Jak w Lesznie to powiedzmy, ze niedaleko;-)

leże w łóżku ;-) ale musiałam już odkurzyc bo takieeee kotttyyyyyy się nazbierały że szok ;-) tylko ciiiii bo W. nie wie ;p

reklama
Renna77 nie aż tak cięzko to nie jest ;-), ale ja to jakoś tak przeżywam. z pierwszym dzieckiem to za pierwszym razem się udało, więc myślałam, że teraz też będzie szybciutko, ale jak widać to nie taka prosta sprawa :-D
to tak samo myslalas jak ja :sorry2:
ja juz 2 cykl staran mam :sorry2:
lekarz gin mi powiedzial ze 18 % albo 8 % (kurde nei pamietam) par tylko trafia za 1 razem....

no u mnie z pierwsza ciaza nie było problemu a teraz to zobaczymy. jestem pełna optymizmu i oby tak zostało Mysle ze mojej małej 3 - latce przydałoby sie rodzenstwo

u nas tez Marcelek byl trafiony za 1rwszym razem :tak: teraz juz jest inaczej :sorry2: i moj synus ma 2,5 roku.... gdyby nie kasa to wczesniej bysmy sie starali o rodzenstwo :tak:

reklama
przewaznie problem to kasa!!! A jak nie kasa to sie zawsze cos znajdzie. W takim razie trzymam kciuki za Ciebie za siebie i za wszystkie z tego forum

Do góry