reklama
ja dzisiaj 47 dc wiec oby nie przylazła @ ale róznie z tym moze byc
trzymam kciuki zeby nie przylazla :-)
a jakie masz dlugi cykle...bo moze czas testa zrobić?ja dzisiaj 47 dc wiec oby nie przylazła @ ale róznie z tym moze byc
Słońce wszystkiego Naj, spełnienia marzeń, nie tylko Fasolkowych (a właściwie tych przedewszystkim), duzo radości, słońca, samych przyjaznych i pogodnych ludzi wkoło siebie, grzecznych i pilnych dzieci w szkoleno wiecie co dziewczyny teściowa pojechała do córki i jakoś tak mi smutno sie zrobiło(oczywiście nie wiem czy za teściową)bo o moich urodzinach zapomniała a ja zawsze o jej synkach muszę pamiętać i na wszystkie jeździć - ach te smutki to chyba związane wiecie z czym
a na wypisie,ze jest drozność ? ciesze sie,ze dałaś rade... dzielna dziewczynkaDziewczyny jestem w domu
W szpiatlu bylam o 7 15 przyjeli mnie na oddział i czekałam 3 godziny na badanie ;/ samo wpuszczanie kontrastu bolało jak podczas @ więc do przeżycia :-) troche gorzej było z montowaniem tego sprzętu ;-) o 11 dostałam wypis i won do domu, dzisiaj kazali mi leżeć i nie dzwigać nic ;/
dzięki za trzymanie kciuków
Misss ułoży się zobaczysz trzymam kciuki
strasznie spac mi sie chce :-(
to jest pierwszy po odstawieniu tabsów? ja bym nie wytrzymała i zrobiłą testa, albo poszła do gina po jakieś leki na wywołanie @...powinien Ci unormować cykle...bo w przyszłosci nie bedziesz wiedziała kiedy masz owuDo tej pory regularne ale brałam tabletki a od kad odstawiłam to niestety cisza
Widzisz pójscie do gina to nie taka prosta sprawa w irl. Troche to odkladam bo bede w maju w pl wiec wtedy napewno pójde do lekarza. Test wyszedł wczoraj negatywny, ale cos jest nie halo bo mam bardzo tkliwe piersi pobolewa mnie brzuch i chodze czesto do toalety
reklama
no tak nie wiedziałam,ze jesteś w Irl...no ale te objawy to szczerze powiem miałąm 9 cykli zanim udało sie zajść...jak mozno chcesz to psycha płata figle...oczywiście szczerze zycze, zebyś byłaWidzisz pójscie do gina to nie taka prosta sprawa w irl. Troche to odkladam bo bede w maju w pl wiec wtedy napewno pójde do lekarza. Test wyszedł wczoraj negatywny, ale cos jest nie halo bo mam bardzo tkliwe piersi pobolewa mnie brzuch i chodze czesto do toalety
mississ jaki tytuł ma wątek robótkowy, bo szukałam i nie moge znaleźć?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: