reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczeta bo ja na bierzaco nie jestem, ktora teraz czeka na @ ??
ja wg wyliczen na 15 wypada... ale zeby nie przylazla!!!

reklama
ja dzisiaj 47 dc wiec oby nie przylazła @ ale róznie z tym moze byc
a jakie masz dlugi cykle...bo moze czas testa zrobić?

no wiecie co dziewczyny teściowa pojechała do córki i jakoś tak mi smutno sie zrobiło(oczywiście nie wiem czy za teściową)bo o moich urodzinach zapomniała a ja zawsze o jej synkach muszę pamiętać i na wszystkie jeździć - ach te smutki to chyba związane wiecie z czym :(
Słońce wszystkiego Naj, spełnienia marzeń, nie tylko Fasolkowych :) (a właściwie tych przedewszystkim), duzo radości, słońca, samych przyjaznych i pogodnych ludzi wkoło siebie, grzecznych i pilnych dzieci w szkole

Dziewczyny jestem w domu

W szpiatlu bylam o 7 15 przyjeli mnie na oddział i czekałam 3 godziny na badanie ;/ samo wpuszczanie kontrastu bolało jak podczas @ więc do przeżycia :-) troche gorzej było z montowaniem tego sprzętu ;-) o 11 dostałam wypis i won do domu, dzisiaj kazali mi leżeć i nie dzwigać nic ;/

dzięki za trzymanie kciuków

Misss ułoży się zobaczysz trzymam kciuki

strasznie spac mi sie chce :-(
a na wypisie,ze jest drozność ? ciesze sie,ze dałaś rade... dzielna dziewczynka ;)

Do tej pory regularne ale brałam tabletki a od kad odstawiłam to niestety cisza :)
to jest pierwszy po odstawieniu tabsów? ja bym nie wytrzymała i zrobiłą testa, albo poszła do gina po jakieś leki na wywołanie @...powinien Ci unormować cykle...bo w przyszłosci nie bedziesz wiedziała kiedy masz owu

Widzisz pójscie do gina to nie taka prosta sprawa w irl. Troche to odkladam bo bede w maju w pl wiec wtedy napewno pójde do lekarza. Test wyszedł wczoraj negatywny, ale cos jest nie halo bo mam bardzo tkliwe piersi pobolewa mnie brzuch i chodze czesto do toalety

reklama
Widzisz pójscie do gina to nie taka prosta sprawa w irl. Troche to odkladam bo bede w maju w pl wiec wtedy napewno pójde do lekarza. Test wyszedł wczoraj negatywny, ale cos jest nie halo bo mam bardzo tkliwe piersi pobolewa mnie brzuch i chodze czesto do toalety
no tak nie wiedziałam,ze jesteś w Irl...no ale te objawy to szczerze powiem miałąm 9 cykli zanim udało sie zajść...jak mozno chcesz to psycha płata figle...oczywiście szczerze zycze, zebyś była :)

mississ jaki tytuł ma wątek robótkowy, bo szukałam i nie moge znaleźć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry