reklama
kiedyś tak mialam, jak długi czas brałam tabsy to @ nie chciała sie pojawic sama, dostałam jakieś tabletki na wywołanie....różnie to bywa po odstawieniu, część dziewczyn dostaje w terminie (ja tak miałam) a np. zabka miała długie cykle po odstawieniu ...obym była ale raczej nie podejrzewam zeby az tak sie mylił test. czytałam ze czasami jak sie tabletki odstawia i organizm sie do tego przyzwyczaja to moze dawac takie objawy
tasiulka
Fanka BB :)
mississ jaki tytuł ma wątek robótkowy, bo szukałam i nie moge znaleźć?
utalentowane staraczki hafty, szydelko, rysunki i inne
a jakie masz dlugi cykle...bo moze czas testa zrobić?
Słońce wszystkiego Naj, spełnienia marzeń, nie tylko Fasolkowych (a właściwie tych przedewszystkim), duzo radości, słońca, samych przyjaznych i pogodnych ludzi wkoło siebie, grzecznych i pilnych dzieci w szkole
a na wypisie,ze jest drozność ? ciesze sie,ze dałaś rade... dzielna dziewczynka
wyniki odbieram w środe po świętach na wypisie nic nie ma
utalentowane staraczki hafty, szydelko, rysunki i inne
dziękuję zajrzała śliczne są ja też trochę szydełkuje...zrobię fotki jak skończę, bo robię niespodziewanki dla rodziców jeszcze nic nie wiedzą,ze będą dziadkami
ja tabsy brala bez przerwy 8 lat. W koncu ginek powiedzial ze czas na przerwe i my po odstawieniu tabsow (takie jest minimum odczekania co by dzidzia zdrowa byla) zaczelismy dzialac i w 1 probie (po odst tabsow, po 3 mies) wyszedl Marcelek Tylko ze ja w tedy bylam nastawiona ze jak bedzie to bedzie jak nie to nie, a teraz BARDZO CHCEMY i w 1 cyklu nie wyszlo... (teraz tabsy odstawilam z koncem pazdziernika) eehh zycie.ja brałam 2 i pół roku wiec to kawałek czasu. Zreszta lekarz mi mówił ze tak moze sie zdarzyc.
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kobiałki :-)
ja dzisiaj tylko na chwilę...wpadam się zameldować :-)
W. został w domu dzisiaj i cały dzień z łóżeczka nie wychodzimy :-) uwielbiam takie dni!
Zaraz przelecę szybciutko co u Was.
Ale dopiero jutro nadrobię wszystkie zaległości.
Miłego wieczorku!
ja dzisiaj tylko na chwilę...wpadam się zameldować :-)
W. został w domu dzisiaj i cały dzień z łóżeczka nie wychodzimy :-) uwielbiam takie dni!
Zaraz przelecę szybciutko co u Was.
Ale dopiero jutro nadrobię wszystkie zaległości.
Miłego wieczorku!
reklama
Podziel się: