reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

obym była ale raczej nie podejrzewam zeby az tak sie mylił test. czytałam ze czasami jak sie tabletki odstawia i organizm sie do tego przyzwyczaja to moze dawac takie objawy

reklama
obym była ale raczej nie podejrzewam zeby az tak sie mylił test. czytałam ze czasami jak sie tabletki odstawia i organizm sie do tego przyzwyczaja to moze dawac takie objawy
kiedyś tak mialam, jak długi czas brałam tabsy to @ nie chciała sie pojawic sama, dostałam jakieś tabletki na wywołanie....różnie to bywa po odstawieniu, część dziewczyn dostaje w terminie (ja tak miałam) a np. zabka miała długie cykle po odstawieniu ...

a jakie masz dlugi cykle...bo moze czas testa zrobić?

Słońce wszystkiego Naj, spełnienia marzeń, nie tylko Fasolkowych :) (a właściwie tych przedewszystkim), duzo radości, słońca, samych przyjaznych i pogodnych ludzi wkoło siebie, grzecznych i pilnych dzieci w szkole

a na wypisie,ze jest drozność ? ciesze sie,ze dałaś rade... dzielna dziewczynka ;)

wyniki odbieram w środe po świętach na wypisie nic nie ma

ja brałam 2 i pół roku wiec to kawałek czasu. Zreszta lekarz mi mówił ze tak moze sie zdarzyc.
ja tabsy brala bez przerwy 8 lat. W koncu ginek powiedzial ze czas na przerwe :tak: i my po odstawieniu tabsow (takie jest minimum odczekania co by dzidzia zdrowa byla) zaczelismy dzialac i w 1 probie (po odst tabsow, po 3 mies) wyszedl Marcelek :-D Tylko ze ja w tedy bylam nastawiona ze jak bedzie to bedzie jak nie to nie, a teraz BARDZO CHCEMY i w 1 cyklu nie wyszlo... (teraz tabsy odstawilam z koncem pazdziernika) eehh zycie.

ja przed pierwsza ciąza brałam tabsy 11 lat i po 2 miesiacach Udało sie "zmajstrować" córcie. Teraz jest chyba troche inaczej ale mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac. Amelka domaga sie rodzenstwa.

Witajcie Kobiałki :-)

ja dzisiaj tylko na chwilę...wpadam się zameldować :-)
W. został w domu dzisiaj i cały dzień z łóżeczka nie wychodzimy :-) uwielbiam takie dni!

Zaraz przelecę szybciutko co u Was.
Ale dopiero jutro nadrobię wszystkie zaległości.

Miłego wieczorku!

reklama
Do góry