reklama
wiesz wiem jedno jak się najmniej spodziewamy fasolki to jest więc może - poczekamy a jak nie to nastepny cykl jest naszwiesz kochana ja nic nie czuje brak objawow na @ i na f
tak jak ostatnio
żegnam się sprztątać chatkę bo się nie wyrobię
tasiulka
Fanka BB :)
Ja też zmykam do sprzątania bo jeszcze dużo roboty przede mną.
Miłego dnia wszystkim życzę i przesyłam fluidkiiiiii
Miłego dnia wszystkim życzę i przesyłam fluidkiiiiii
Wlasnie bylam na targu i kupilam.... karpia! M strasznie lubi, wiec sie ucieszy.
Ale gdyby jednak musial isc na badania - moj na poczatku tez byl zaskoczony, ze kaze mu to zrobic. Ale pozniej chyba sie z tym pogodzil i bardzo szybko sie za to zabral (tzn wzial wolne, zeby jechac). I samo "badanie" tez poszlo ekspresowo
Ja mam obecnie chyba 19dc Musialabym spojrzec na wykres... My jakos idziemy leb w leb zwykle
Oby to jednak byla wersja z fasolka
Kurde, wszystkie poszly sprzatac... Podzialalyscie mi na ambicje i tez biore sie do roboty!
Jaki lipiec? Wiosna jest nasz!!!Maćku,co do sprawdzenia owulki,to ja nawet nie wiem,czy mogę się do tego lekarza wcisnąć tak bez kolejki. Nie wpadłam na to,żeby się podpytać.
Ja czekam tylko do lipca. Tylko,bo to już 3 miesiące max. ;-) Jestem wtedy z G. umówiona na Jego badanka,no i z nimi wędruję do tego gina,gdybym dalej nie zaciążyła - bo tak też mi gin powiedział,że czekamy do lipca. Jeśli wyniki będą ok,to będziemy dalej szukać przyczyny,co jest nie tak.
Nie chcę tego przyspieszać,bo wiem,że te badanka,to też jakiś strzał w męskie ego... Dobrze,że chociaż można "ten zabieg" wykonać w domku,jakby co. ;-)
Obyśmy jednak nie musieli ich wykonywać... Żeby do lipca się udało... Kurcze,ale marzenia...
A który Ty w ogóle masz dc?
Ale gdyby jednak musial isc na badania - moj na poczatku tez byl zaskoczony, ze kaze mu to zrobic. Ale pozniej chyba sie z tym pogodzil i bardzo szybko sie za to zabral (tzn wzial wolne, zeby jechac). I samo "badanie" tez poszlo ekspresowo
Ja mam obecnie chyba 19dc Musialabym spojrzec na wykres... My jakos idziemy leb w leb zwykle
A taki zylak to jest niebezpieczny?dziewczyny muszę was przeprosić bo wczoraj zapisałam posta i się rozłączyłam , bo patrzę teściowa za mną stoi i mam nadzieję że nic nie widziała i nie czytała bo by miała co gadać
krwawienia dziwnego ciąg dalszy-przepraszam za to co teraz napiszę ale wydaje mi się że taki kolor od żywej czerwieni po brązowy taki pośredni-a wiecie że ten ginek mnie zastrzelił wiadomością że na macicy mam żylaka małego to może on pękł?
Oby to jednak byla wersja z fasolka
Ja tez.... Jeszcze nic nie mam w domu zrobione...Jasne :-) Właśnie próbuje wziąć sie za jakieśporządki ale jakoś mam lenia dzisiaj
Mnie sie kojarzy z wiezieniemDziękuje :-) ja jestem z małej miejscowości Wronki, w okolicach Poznania
Najwazniejsze, ze Cie przeprosiljestesmy juz w pracy i mnie przeprosil... juz myslalamz e dzisiaj pojade do rodzinnego domku... i tak jest dziwnie nie patrze jeszcz ejak przechodze na niego ale przeprosil ...
A ktory masz dc?wiesz kochana ja nic nie czuje brak objawow na @ i na f
tak jak ostatnio
U mnie byc moze ma to zwiazek z tabletkami - mam zaburzone hormony... Chociaz nie biore antykow juz jakies 3-4 lata.Czy Wy tez macie potabletkowe problemy ?? Bo u mnie to własnie z tym sie wiąże cały temat
Kurde, wszystkie poszly sprzatac... Podzialalyscie mi na ambicje i tez biore sie do roboty!
Ostatnia edycja:
no wiecie co dziewczyny teściowa pojechała do córki i jakoś tak mi smutno sie zrobiło(oczywiście nie wiem czy za teściową)bo o moich urodzinach zapomniała a ja zawsze o jej synkach muszę pamiętać i na wszystkie jeździć - ach te smutki to chyba związane wiecie z czym
A ty masz dzis urodzinki ????/no wiecie co dziewczyny teściowa pojechała do córki i jakoś tak mi smutno sie zrobiło(oczywiście nie wiem czy za teściową)bo o moich urodzinach zapomniała a ja zawsze o jej synkach muszę pamiętać i na wszystkie jeździć - ach te smutki to chyba związane wiecie z czym
Dziewczyny jestem w domu
W szpiatlu bylam o 7 15 przyjeli mnie na oddział i czekałam 3 godziny na badanie ;/ samo wpuszczanie kontrastu bolało jak podczas @ więc do przeżycia :-) troche gorzej było z montowaniem tego sprzętu ;-) o 11 dostałam wypis i won do domu, dzisiaj kazali mi leżeć i nie dzwigać nic ;/
dzięki za trzymanie kciuków
Misss ułoży się zobaczysz trzymam kciuki
strasznie spac mi sie chce :-(
W szpiatlu bylam o 7 15 przyjeli mnie na oddział i czekałam 3 godziny na badanie ;/ samo wpuszczanie kontrastu bolało jak podczas @ więc do przeżycia :-) troche gorzej było z montowaniem tego sprzętu ;-) o 11 dostałam wypis i won do domu, dzisiaj kazali mi leżeć i nie dzwigać nic ;/
dzięki za trzymanie kciuków
Misss ułoży się zobaczysz trzymam kciuki
strasznie spac mi sie chce :-(
reklama
\Lopop WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE NIECH W TWOIM ŻYCIU BĘDZIE SPEŁNIONE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
ja również życzę wszystkiego naj naj :-) i bliźniaki mają być pamiętaj
Podziel się: