reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no powiem ci ze sa przydatne te testy :) kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla :p wiec sa fajne :)
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie ;)
kochana serduszkoj codziennie :-) jak wiecej chlopaskow w tobie bedzie tym pewniej ze ktoremus sie uda :-)

reklama
no powiem ci ze sa przydatne te testy :) kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla :p wiec sa fajne :)
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie ;)
Jak znajdziesz cos ciekawego to nam tu przekopiuj!!!

no wlasnie nic ciekawego nie znalazlam :/ albo zle hasla wpisywalam no ale nic... beda codziennie bobosexy i tak sperma sie tworzy 2 miesiace wiec jakbym miala poscic dwa miechy to bym ocipiala haha :D no ale wczoraj byly serduszk dzisiaj beda i jutro tez :D

no wlasnie nic ciekawego nie znalazlam :/ albo zle hasla wpisywalam no ale nic... beda codziennie bobosexy i tak sperma sie tworzy 2 miesiace wiec jakbym miala poscic dwa miechy to bym ocipiala haha :D no ale wczoraj byly serduszk dzisiaj beda i jutro tez :D
korzystaj do woli kochana bobosexy to sama przyjemnosc

no i gdzie sie wszystkie podzialy???? ja sobie ziolka parze :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
niezle az szkoda słów....
wlasnie teraz o tym gadaja szok popatrzcie na tvp2

expres reporterow juz sie skonczyl ziolka wypite wiec sie zegnam

missis po fotach widze ze mlodziutka jestes i ladna z ciebie dziewczyna a moge zapytac ile masz lat???
a rysunki super ladne a tak mnie wczoraj zarazilas ta gitara ze na allegro od wczoraj poszukuje jakiejs taniej najzwyklejszej do nauki :-)

A to nie pokazywałam ostatnio moich słodkich 4mm ???
chyba nie przynajmniej nieprzypominam sobie ciuszki wklejalas :-)

no i gdzie sie wszystkie podzialy??/ja dzis tu dlugo niezabawie jakies 30 minut bo potem ide do przedszkola na dzien otwarty taki zolty dzien i musze miec na sobie cos zoltego :-) i bedziemy sie bawic z naszymi dziecmi ale bedzie harmider hihihihii

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry