kochana serduszkoj codziennie :-) jak wiecej chlopaskow w tobie bedzie tym pewniej ze ktoremus sie uda :-)no powiem ci ze sa przydatne te testy kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla wiec sa fajne
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie
reklama
Jak znajdziesz cos ciekawego to nam tu przekopiuj!!!no powiem ci ze sa przydatne te testy kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla wiec sa fajne
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no wlasnie nic ciekawego nie znalazlam :/ albo zle hasla wpisywalam no ale nic... beda codziennie bobosexy i tak sperma sie tworzy 2 miesiace wiec jakbym miala poscic dwa miechy to bym ocipiala haha no ale wczoraj byly serduszk dzisiaj beda i jutro tez
korzystaj do woli kochana bobosexy to sama przyjemnoscno wlasnie nic ciekawego nie znalazlam :/ albo zle hasla wpisywalam no ale nic... beda codziennie bobosexy i tak sperma sie tworzy 2 miesiace wiec jakbym miala poscic dwa miechy to bym ocipiala haha no ale wczoraj byly serduszk dzisiaj beda i jutro tez
no i gdzie sie wszystkie podzialy???? ja sobie ziolka parze :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
na tvp 2 jest jak kobieta swoje dziecko sprzedaje szok
niezle az szkoda słów....
reklama
wlasnie teraz o tym gadaja szok popatrzcie na tvp2niezle az szkoda słów....
expres reporterow juz sie skonczyl ziolka wypite wiec sie zegnam
missis po fotach widze ze mlodziutka jestes i ladna z ciebie dziewczyna a moge zapytac ile masz lat???
a rysunki super ladne a tak mnie wczoraj zarazilas ta gitara ze na allegro od wczoraj poszukuje jakiejs taniej najzwyklejszej do nauki :-)
chyba nie przynajmniej nieprzypominam sobie ciuszki wklejalas :-)A to nie pokazywałam ostatnio moich słodkich 4mm ???
no i gdzie sie wszystkie podzialy??/ja dzis tu dlugo niezabawie jakies 30 minut bo potem ide do przedszkola na dzien otwarty taki zolty dzien i musze miec na sobie cos zoltego :-) i bedziemy sie bawic z naszymi dziecmi ale bedzie harmider hihihihii
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: