reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

larwunia gwalc ile sie da chlop jak nie chce to go sila trzeba haha :D

mycha zastanawia mnie tylkoto ze od 3 dni tempka mi rosnie a dopiero wczoraj mi wyszedl mocny test owulkowy ?? dziwne troche no ale bobosexy sa :) choc tez sie nie chce bo praca no ale coz ;)

reklama
aaaaa i Żabciu piękne ślubne zdjęcie ślicznie wyglądałaś i fakt brzusia nie widac :-)
dzieki to byl jeden z najpiekniejszych dni w zyciu :-) chetnie bym to przezyla jeszcze raz
dziewczynki bardzo ale to bardzo dziękuję Wam za wsparcie kochane:tak::*

nie płacz już słonko, oby @ szybko sobie poszła i zaczniecie nowe staranka:tak:

no to wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

sama słodycz:-) uwielbiam takie zdjęcia oglądać,to jest niesamowite po prostu:tak:

skarbie oby wszystko było dobrze.jutro gin Ci wszyściutko powie i mam nadzieję,że będą to dobre wieśći kochana.ja w każdym razie trzymam kciuki:tak:

U mnie nie jest za dobrze niestety...przeprosił mnie, chwilę było dobrze a teraz znów się pokłóciliśmy i jest jeszcze gorzej...ja już nie mam siły,wyszłam z domu, zapaliłam fajkę a teraz siedzę przy kompie...a On ciągle mnie zaczepia i jeszcze prowokuje do kłótni.nie daje już rady i chyba ten cykl będzie stracony bo ja nie dam mu się dotknąć dopóki nie będzie ok, tak już mam.i nie zamierzam go czarować, za bardzo mnie wkurzył.także kończę już ten beznadziejny dzień i wiem,że niestety ale jutro nie będzie lepiej:-(
miłej nocki życzę wszystkim.buziaki moje kochane:*
kochana nie doluj sie czasem musi byc gorzej zeby potem zauwazyc i docenic jak jest juz dobrze bo jakby zawsze bylo miodzio to by bylo nudnie wiec musi byc i gorzej i lepiej taka rownowaga w przyrodzie
nie dygaj mała :tak: wszystko bedzie oki trzymam kciuki

dzieki :)

mnie tez :-p

nie denerwuj się wszystko bedzie oki - faceci są prości i czasami łopata trzeba do nich ;-)

a ja zaczynam się denerwować :-( przed jutrem ..
do tego "awansowałam" i teraz jestem bezpośrednio pod dyrektorem a nie pod zastępcą :sorry2: i o 11 mam spotkanie z nowym w sprawie celi i zadan na 2010 :confused: i znowu sie denerwuje :-(

miłego dnia kochane
bede trzymac kciuki wiec bedzie ok
czesc kochane...
smutno mi...
ten cykl chyba bedzie lipny z nowu :-(
czemu lipa???
nie oto chodzi... ja nie mam okazji zeby bzyknac sie ... albo moj sie zle czuje (chory jest od paru dni), albo dziecko placze i sie budzi co chwile, bo zeby mu ida, albo moj jest z byt juz zmeczony!!! a wg wyliczen mam dni plodne teraz a tu lipa :-( szlag!
kochana wszystko sie da jak mi sie udaje przy dziecku i tesciowej ktora jakby nochem czula bzykasy i akurat wtedy sie zawsze kreci kolo naszego pokoju to ty tez dasz rade wystaczy 10 minut :-)
Przeczytałam wszystko...

missiiss zdolniacho jedna... świetnie że owu jest, teraz działać codziennie i czekam na piękne dwie krechy &&& :-)
Agutka mam nadzieje że na wizycie wszystko ok, daj kochana znać. &&&
erba22 a ja też sie czułam na @...nawet z missiiss o tym pisałam na pw ;-) i ona do mnie że to na fasolkę, a ja że na @...na szczęście zdolniacha wygrała :-) tylko wiesz...u mnie to był cykl niespodzianek, zaraz po stracie, więc wszystko się mogło zdażyć.
Tośka "nie dygaj mała" ;-) wszystko będzie dobrze! I gratuluje awansu :-)
betusia mój też mi od razu powiedział że jestem zafasolkowana...oby Twój miał rację &&& kiedy testujesz ? a wogóle to zaglądaj do nas częściej!

A ja się cieszę bo dzwonili do mnie wczoraj z Praktyki i powiedzieli że muszą przełożyć mi wizytę...miałam 15.04 a teraz mam 8.04 :-) i cieszę się bo już za tydzień znowu będę oglądać moje dzieciątko. Na początku jak zobaczyłam że dzownią od ginka to się wystraszyłam...nie było ostatnio wszystkich wyników i od razu w ciągu paru sekund czarne myśli, a tu się okazało że dr będzie miał urlop i dlatego. Cieszę się ja nie wiem :-D
to super i wtedy bedziemy chcieli fotke :-) dzidziusia
larwunia gwalc ile sie da chlop jak nie chce to go sila trzeba haha :D

mycha zastanawia mnie tylkoto ze od 3 dni tempka mi rosnie a dopiero wczoraj mi wyszedl mocny test owulkowy ?? dziwne troche no ale bobosexy sa :) choc tez sie nie chce bo praca no ale coz ;)
tempka lubi platac figla wystarczy spojrzec na moj ostatni cykl :-?

A to nie pokazywałam ostatnio moich słodkich 4mm ???

To już się poprawiam :-)

Oto przykład że Fasolka to idealne określenie :-) zdjęcie 4D

iemq6h.jpg

Tutaj wykres bijącego serduszka :-)

nbowf6.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)Witam wszystkie :-)

Ja dziś na szczęście dzień wolny :tak: w planie mam małe zakupki ale póki co nie chcę mi się wychodzić z domku bo dopiero co wstałam i szamię śniadanie :-)

pewnie z tego cyklu nici tak czuję i chyba normalnie mam jakąś urojoną ciążę :-(

Myszko piękna fasolinka

Witam Was dziewczynki:)

dzieki to byl jeden z najpiekniejszych dni w zyciu :-) chetnie bym to przezyla jeszcze raz

kochana nie doluj sie czasem musi byc gorzej zeby potem zauwazyc i docenic jak jest juz dobrze bo jakby zawsze bylo miodzio to by bylo nudnie wiec musi byc i gorzej i lepiej taka rownowaga w przyrodzie

bede trzymac kciuki wiec bedzie ok

czemu lipa???

kochana wszystko sie da jak mi sie udaje przy dziecku i tesciowej ktora jakby nochem czula bzykasy i akurat wtedy sie zawsze kreci kolo naszego pokoju to ty tez dasz rade wystaczy 10 minut :-)

tempka lubi platac figla wystarczy spojrzec na moj ostatni cykl :-?
dzięki skarbie.wiem, że po burzy zawsze wychodzi słońce ale tak jak jest teraz nie było jeszcze nigdy...najgorsze jest to,że zrobiłam się jakaś obojętna...:-(

no i gdzie sie wszystkie podzialy??/ja dzis tu dlugo niezabawie jakies 30 minut bo potem ide do przedszkola na dzien otwarty taki zolty dzien i musze miec na sobie cos zoltego :-) i bedziemy sie bawic z naszymi dziecmi ale bedzie harmider hihihihii
fajny taki żólty dzień:-) dla dzieci będzie niezła frajda, zresztą dla rodziców pewnie też:-D

nie dygaj mała :tak: wszystko bedzie oki trzymam kciuki

dzieki :)

mnie tez :-p

nie denerwuj się wszystko bedzie oki - faceci są prości i czasami łopata trzeba do nich ;-)

a ja zaczynam się denerwować :-( przed jutrem ..
do tego "awansowałam" i teraz jestem bezpośrednio pod dyrektorem a nie pod zastępcą :sorry2: i o 11 mam spotkanie z nowym w sprawie celi i zadan na 2010 :confused: i znowu sie denerwuje :-(

miłego dnia kochane
mój jest prosty a zarazem skomplikowany:-D ale dzięki Tosiu:tak: gratuluję awansu kochana i nie denerwuj się tak tą wizytą.nim się obejrzysz będzie po wszystkim słonko:tak: spokojnie wiesz,że to badanie jest potrzebne, więc głowa do góry pójdzie jak po maśle;-) trzymam kciuki&&&&&&

To już się poprawiam :-)

Oto przykład że Fasolka to idealne określenie :-) zdjęcie 4D

iemq6h.jpg

Tutaj wykres bijącego serduszka :-)

nbowf6.jpg

cudo cudeńko:-) dzidziuś jest i ma się dobrze:tak:

Tak jak myślałam u mnie lepiej nie jest...ciche dni nastały a mnie bolą jajniki także owu pewnie jest:-( no trudno widocznie tak miało być..ale słońce świeci, Jula dzisiaj w miarę grzeczna także trzeba żyć dalej.

reklama
Witam sie :)

no śliczna ta Twoja fasoleczka

no tutaj to juz wcale nie taka fasoleczka :)

to już duża dziewczyneczka była ale ułożyła się rzeczywiście jak fasolka:D piękne są takie fotki, rozpływam się cała jak na nie patrzę;)
to bylo moje pierwsze usg w 11 tygodniu ciazy :-)
kurcze pomalowalam sobie oczy na zolto hihi dziwnie wyglada ale co tam raz mozna zaszalec :-)

Do góry