kolorowych snów...
ja tez się powoli zbieram i ziolka tez juz wypite :-)
juz wszystkie poszly spac ????
Olkale ale fajne usg gratuluje.... ja tez takie chce!!!!!
a ta w ogole to gratuluję nowych fasolinek!!!!!:-)
tak pozytywnie zazdroszczę.... kiedy moja fasolinka sie zadomowi?
już się nie mogę doczekać :-)
Agutka i Żabka śliczne brzuszki mialyści życze oczywiście takich samych juz niedlugo z fasolinkami!!!
Macie Śliczne córeczki!!!! takie bąbliny do schrupania...
aaaaa i Żabciu piękne ślubne zdjęcie ślicznie wyglądałaś i fakt brzusia nie widac :-)
dobra ja się zmywam do kąpania i spania bo jutro wczesnie wstaje....
moj wlasnie wrocil ze sportow .... i pyta sie mnie o fasolke i co ja mam mu powiedziec?????
on mi mowi że wygladam na fasolke heheh pierwszy raz tak powiedzial....... odkad sie staramy.... zobacyzmy czy wykracze
dobra juz sie nie nakrecam buzka kochane...
przepraszam, że tak rzadko zagladam ale mam bardzo malo czasu.... ciagle tylko praca i praca juz mi bokiem wychodzi ....
tulam raz jeszcze wszystkie mocno i życze kolorowych snów i jutro milego dzionka
ja tez się powoli zbieram i ziolka tez juz wypite :-)
juz wszystkie poszly spac ????
Olkale ale fajne usg gratuluje.... ja tez takie chce!!!!!
a ta w ogole to gratuluję nowych fasolinek!!!!!:-)
tak pozytywnie zazdroszczę.... kiedy moja fasolinka sie zadomowi?
już się nie mogę doczekać :-)
Agutka i Żabka śliczne brzuszki mialyści życze oczywiście takich samych juz niedlugo z fasolinkami!!!
Macie Śliczne córeczki!!!! takie bąbliny do schrupania...
aaaaa i Żabciu piękne ślubne zdjęcie ślicznie wyglądałaś i fakt brzusia nie widac :-)
dobra ja się zmywam do kąpania i spania bo jutro wczesnie wstaje....
moj wlasnie wrocil ze sportow .... i pyta sie mnie o fasolke i co ja mam mu powiedziec?????
on mi mowi że wygladam na fasolke heheh pierwszy raz tak powiedzial....... odkad sie staramy.... zobacyzmy czy wykracze
dobra juz sie nie nakrecam buzka kochane...
przepraszam, że tak rzadko zagladam ale mam bardzo malo czasu.... ciagle tylko praca i praca juz mi bokiem wychodzi ....
tulam raz jeszcze wszystkie mocno i życze kolorowych snów i jutro milego dzionka
Ostatnio edytowane przez moderatora: