ja niemoge poryczalam sie :-( uwielbiam takie piosenki i jak tego sluchalam to sobie wyobrazilam jak siedzisz przy dziecinnym luzeczku i usypiasz spiewem i graniem maluszka i sie poryczalam kurde ja zawsze chcialam grac na gitarze ale nieumiem :-( i nawet niemam gitary :-(piekny dzidzius
macku ale ja sie nie chwale spiewem tylko gitarka haha bo spiew to straszny chyba nie jest ale do super tez nie nalezy haha tylko jak macie krytykowac to wole bez komentarzy haha
[video=youtube;nu9gY_WL4mw]http://www.youtube.com/watch?v=nu9gY_WL4mw[/video]
tylko sie nie smiac prosze chodzi o gitarke bardziej
reklama
Bardzo ladnie! Wokal nawet bardziej mi sie podoba niz gitara;-)macku ale ja sie nie chwale spiewem tylko gitarka haha bo spiew to straszny chyba nie jest ale do super tez nie nalezy haha tylko jak macie krytykowac to wole bez komentarzy haha
tylko sie nie smiac prosze chodzi o gitarke bardziej
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zabka w atece kupilam tetesty a i przypminam zebys weszla na watek utalenrowane staraczki i wszytskie dziewuchy ktore sie chca pochwalic no !!
dzieki dziewuchy za te komplementy hehe
zabka wlasnie ja sie nauczylam grac na gitarze tez na youtubie powaznie umiem kilka grac jeszcze ale z wokalem lepiej brzmi nagranie wiec dalam to bo eszte co umiem grac to spiew nie bardzo mi wychodzi
zabka wlasnie ja sie nauczylam grac na gitarze tez na youtubie powaznie umiem kilka grac jeszcze ale z wokalem lepiej brzmi nagranie wiec dalam to bo eszte co umiem grac to spiew nie bardzo mi wychodzi
Ostatnia edycja:
a w tylek chcesz?????siedzisz tu z nami i koniec az wszystkie zafasolkuja z naszego watku dopiero go zamkniemy predzej niema mowy przeciez staraczki 2009 tez jeszcze sa to czemu chcesz nas zostawic
żabciu ja Was nie chce opuszczac:-)
zyc bez was nie mogę :-)
a teraz się witam
nie mialam czasu zagladac ostatnio bo powrot po szkoleniu do pracki.....
i jeszcze czas przed Świętami....
no ale jestem teraz...
co tam sie ciekawego dzialo jak mnie nie bylo jakies nowe fasolki????
co tam u juz zafasolkowanych???
i co u staraczek????
ja jestem przed @ powinna przyjsc na 5 dni.... mam nadzieje ze sie gdzies zaszyje jednak na pare ladnych miesiecy heheh i nie pokaze sie na swiatlo dzienne hehehehhe
ja mam od paru dni ciagniecia podbrzusza wiec nie wiem kiedy przylezie i chyba cos mnie bierze..... co wieczor to sie czuje jakby jakis wirus mnie dopadal.....
a poza tym to zmeczona jestem bardzo i nie mam tak za bardzo kiedy odepsac zeszlego tygodnia.....
staram sie nie nakrecac na fasolke zobaczymy.... martwi mnie tylko fakt , że w kwietniu nie bedzie okazji na tulance bo moj wyjezdza na 3 tygodnie... wiec jak sie teraz nie uda to pozostaje nam maj.....
a tak ogolnei to sie jakos dziwnie czuje to podbrzusze jakies takie dziwne i wiecie co z reguly mam zyly na piersiach przed @ a teraz jeszcze obejmują sutki... nic juz nie kumam... to pewno jak zwykle jak co miesiac nowe objawy przed @- tylko ze mnie juz denerwują bo zaczynam myslec..........
mam jednak cicha nadzieje ze moje ziolka od goralki to pomoga w tym cyklu wierze w to bardzo
no w koncu na poczatku tego cyklu pisalam ze zachodze no nie
a dzis moj piesio byl w "myjni dla psów" jest takie blyszczacy i pachnacy ze gdyby nie jego 40kg to bym go jako maskotkę do lozka wziela hehehe
a biedny tak sie bal trzasl sie jak galareta...... na szczescie potem bylo wszystko ok.... moj go zawiozl i odebral wiec piesa dzisiaj nie ma za duzo emocji jak na jeden dzien mial heheh i teraz odsypia stresy
nie mialam czasu zagladac ostatnio bo powrot po szkoleniu do pracki.....
i jeszcze czas przed Świętami....
no ale jestem teraz...
co tam sie ciekawego dzialo jak mnie nie bylo jakies nowe fasolki????
co tam u juz zafasolkowanych???
i co u staraczek????
ja jestem przed @ powinna przyjsc na 5 dni.... mam nadzieje ze sie gdzies zaszyje jednak na pare ladnych miesiecy heheh i nie pokaze sie na swiatlo dzienne hehehehhe
ja mam od paru dni ciagniecia podbrzusza wiec nie wiem kiedy przylezie i chyba cos mnie bierze..... co wieczor to sie czuje jakby jakis wirus mnie dopadal.....
a poza tym to zmeczona jestem bardzo i nie mam tak za bardzo kiedy odepsac zeszlego tygodnia.....
staram sie nie nakrecac na fasolke zobaczymy.... martwi mnie tylko fakt , że w kwietniu nie bedzie okazji na tulance bo moj wyjezdza na 3 tygodnie... wiec jak sie teraz nie uda to pozostaje nam maj.....
a tak ogolnei to sie jakos dziwnie czuje to podbrzusze jakies takie dziwne i wiecie co z reguly mam zyly na piersiach przed @ a teraz jeszcze obejmują sutki... nic juz nie kumam... to pewno jak zwykle jak co miesiac nowe objawy przed @- tylko ze mnie juz denerwują bo zaczynam myslec..........
mam jednak cicha nadzieje ze moje ziolka od goralki to pomoga w tym cyklu wierze w to bardzo
no w koncu na poczatku tego cyklu pisalam ze zachodze no nie
a dzis moj piesio byl w "myjni dla psów" jest takie blyszczacy i pachnacy ze gdyby nie jego 40kg to bym go jako maskotkę do lozka wziela hehehe
a biedny tak sie bal trzasl sie jak galareta...... na szczescie potem bylo wszystko ok.... moj go zawiozl i odebral wiec piesa dzisiaj nie ma za duzo emocji jak na jeden dzien mial heheh i teraz odsypia stresy
Ostatnia edycja:
juz sie dopisalam a gitary nawet niemam a bez gitary nieda rady sie nauczyc :-( a te testy pewnie droge byly hmm..chcialam sie w jakies zaopatrzyc ale zapomnialam a moja tempka leci na leb na szyje ale to chyba jeszcze nie na owu ????zabka w atece kupilam tetesty a i przypminam zebys weszla na watek utalenrowane staraczki i wszytskie dziewuchy ktore sie chca pochwalic no !!
no i tak ma byc ;-)a w tylek chcesz?????siedzisz tu z nami i koniec az wszystkie zafasolkuja z naszego watku dopiero go zamkniemy predzej niema mowy przeciez staraczki 2009 tez jeszcze sa to czemu chcesz nas zostawic
żabciu ja Was nie chce opuszczac:-)
zyc bez was nie mogę :-)
missiiss1301
zabka moje kosztowaly 25 zl 5 sztuk a kiedys kupialm za 38 zl wiec te nie sa drogie az tak . na allegro sa tansze i o wiele wiecej za te pieniadze moznaich miec 20 szt jak nie wiecej
no ja chyba zaraz zamowie na allegro bo macku haftowanki kupila wiec mam dodatkowe pare groszy :-)zabka moje kosztowaly 25 zl 5 sztuk a kiedys kupialm za 38 zl wiec te nie sa drogie az tak . na allegro sa tansze i o wiele wiecej za te pieniadze moznaich miec 20 szt jak nie wiecej
missiiss1301
no powiem ci ze sa przydatne te testy kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla wiec sa fajne
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie
reklama
Podziel się: