reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

piekny dzidzius :)

macku ale ja sie nie chwale spiewem tylko gitarka haha bo spiew to straszny chyba nie jest ale do super tez nie nalezy haha :) tylko jak macie krytykowac to wole bez komentarzy haha :)

[video=youtube;nu9gY_WL4mw]http://www.youtube.com/watch?v=nu9gY_WL4mw[/video]

tylko sie nie smiac prosze :p chodzi o gitarke bardziej :)
ja niemoge poryczalam sie :-( uwielbiam takie piosenki i jak tego sluchalam to sobie wyobrazilam jak siedzisz przy dziecinnym luzeczku i usypiasz spiewem i graniem maluszka i sie poryczalam kurde ja zawsze chcialam grac na gitarze ale nieumiem :-( i nawet niemam gitary :-(

reklama
macku ale ja sie nie chwale spiewem tylko gitarka haha bo spiew to straszny chyba nie jest ale do super tez nie nalezy haha :) tylko jak macie krytykowac to wole bez komentarzy haha :)

tylko sie nie smiac prosze :p chodzi o gitarke bardziej :)
Bardzo ladnie! Wokal nawet bardziej mi sie podoba niz gitara:-p;-)

zabka w atece kupilam tetesty a i przypminam zebys weszla na watek utalenrowane staraczki i wszytskie dziewuchy ktore sie chca pochwalic no !! :)

dzieki dziewuchy za te komplementy hehe :)
zabka wlasnie ja sie nauczylam grac na gitarze tez na youtubie :) powaznie :) umiem kilka grac jeszcze ale z wokalem lepiej brzmi nagranie wiec dalam to bo eszte co umiem grac to spiew nie bardzo mi wychodzi :p

Ostatnia edycja:
a teraz się witam ;)
nie mialam czasu zagladac ostatnio bo powrot po szkoleniu do pracki.....
i jeszcze czas przed Świętami....
no ale jestem teraz... :)

co tam sie ciekawego dzialo jak mnie nie bylo jakies nowe fasolki????
co tam u juz zafasolkowanych???
i co u staraczek????

ja jestem przed @ powinna przyjsc na 5 dni.... mam nadzieje ze sie gdzies zaszyje jednak na pare ladnych miesiecy heheh i nie pokaze sie na swiatlo dzienne hehehehhe

ja mam od paru dni ciagniecia podbrzusza wiec nie wiem kiedy przylezie i chyba cos mnie bierze..... co wieczor to sie czuje jakby jakis wirus mnie dopadal.....
a poza tym to zmeczona jestem bardzo i nie mam tak za bardzo kiedy odepsac zeszlego tygodnia..... :(

staram sie nie nakrecac na fasolke zobaczymy.... martwi mnie tylko fakt , że w kwietniu nie bedzie okazji na tulance bo moj wyjezdza na 3 tygodnie... :( wiec jak sie teraz nie uda to pozostaje nam maj.....

a tak ogolnei to sie jakos dziwnie czuje to podbrzusze jakies takie dziwne i wiecie co z reguly mam zyly na piersiach przed @ a teraz jeszcze obejmują sutki... nic juz nie kumam... to pewno jak zwykle jak co miesiac nowe objawy przed @- tylko ze mnie juz denerwują bo zaczynam myslec..........
mam jednak cicha nadzieje ze moje ziolka od goralki to pomoga w tym cyklu :) wierze w to bardzo :)
no w koncu na poczatku tego cyklu pisalam ze zachodze no nie ;)

a dzis moj piesio byl w "myjni dla psów" jest takie blyszczacy i pachnacy ze gdyby nie jego 40kg to bym go jako maskotkę do lozka wziela hehehe
a biedny tak sie bal trzasl sie jak galareta...... na szczescie potem bylo wszystko ok.... moj go zawiozl i odebral wiec piesa dzisiaj nie ma za duzo emocji jak na jeden dzien mial heheh i teraz odsypia stresy :)

Ostatnia edycja:
zabka w atece kupilam tetesty a i przypminam zebys weszla na watek utalenrowane staraczki i wszytskie dziewuchy ktore sie chca pochwalic no !! :)

dzieki dziewuchy za te komplementy hehe :)
zabka wlasnie ja sie nauczylam grac na gitarze tez na youtubie :) powaznie :) umiem kilka grac jeszcze ale z wokalem lepiej brzmi nagranie wiec dalam to bo eszte co umiem grac to spiew nie bardzo mi wychodzi :p
juz sie dopisalam a gitary nawet niemam a bez gitary nieda rady sie nauczyc :-( a te testy pewnie droge byly hmm..chcialam sie w jakies zaopatrzyc ale zapomnialam a moja tempka leci na leb na szyje ale to chyba jeszcze nie na owu ????
a w tylek chcesz?????siedzisz tu z nami i koniec az wszystkie zafasolkuja z naszego watku dopiero go zamkniemy predzej niema mowy przeciez staraczki 2009 tez jeszcze sa to czemu chcesz nas zostawic :zawstydzona/y:

żabciu ja Was nie chce opuszczac:-)
zyc bez was nie mogę :-)
no i tak ma byc ;-)

zabka moje kosztowaly 25 zl 5 sztuk :) a kiedys kupialm za 38 zl wiec te nie sa drogie az tak . na allegro sa tansze i o wiele wiecej za te pieniadze moznaich miec 20 szt jak nie wiecej :)

no powiem ci ze sa przydatne te testy :) kiedys kupilam drozsze ale one ciagl emi wychodzily blade kreskia tetansze przynajmniej widac ze wczesniej owu nie bylo a na tamtych tak jakby wiecznie byla :p wiec sa fajne :)
idde troche poczytac jak te plemniczki sie tam u facetw produkuja czy czekac do jutra czy nie ;)

reklama
kochne ja tez sie zegnam
ide sie polozyc bo kreci mi sie w lowce ulala jakas oslabiona jestem wstretne chorubsko
milego wieczorku i dobrej nocki :)
baj baj

Do góry