reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Żabko wysłałam CI kilka mmsów...zdjęcia w słabym świetle więc nie oddają kolorów i uroku :-) większość jest z takiego welurku, ale niektóre śpiszoki ze zwykłej milutkiej bawełenki
dostalam sa cudne :-)

dziewczyny piszcie w skrocie bo nie nadrabiam zaległości jakieś newsy ???
szczerze to ja wsztstkiego niepamietam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dostalam sa cudne :-)

Noo...mogłabym je wkółko składać i przekładać...miałam wybrać jedne ale nie mogłam się zdecydować więc W. powiedział i tak nam będą wszystkie potrzebne...i jeszcze wiele więcej więc już przynajmniej jakiś niewielki procent jest kupiony. Większość w rozmiarze 62, ale jest też 56 i 68.

dziewczyny piszcie w skrocie bo nie nadrabiam zaległości jakieś newsy ???

Ale chodzi Ci o dzień dzisiejszy...

Ja zapamiętałam teraz co czytałam to super wiadomość od lopop :-) że trafiła do świetnego ginka i zachodzi w przyszłym cyklu...choć ja liczę że jeszcze w tym ;-)

Noo...mogłabym je wkółko składać i przekładać...miałam wybrać jedne ale nie mogłam się zdecydować więc W. powiedział i tak nam będą wszystkie potrzebne...i jeszcze wiele więcej więc już przynajmniej jakiś niewielki procent jest kupiony. Większość w rozmiarze 62, ale jest też 56 i 68.
no to bardzo dobrze ze rozne rozmiarki kupojesz :-) bo te malenstwa w ciagu 2 tygodni potrafia tak urosnac ze szok przez pierwsze pol roku nienadazysz w szafie rozmiarow wymieniac na wieksze hihihih

no to bardzo dobrze ze rozne rozmiarki kupojesz :-) bo te malenstwa w ciagu 2 tygodni potrafia tak urosnac ze szok przez pierwsze pol roku nienadazysz w szafie rozmiarow wymieniac na wieksze hihihih

Jejku nie strasz, bo te tyci ciuszki są takie drogie...
Ale właśnie nie wiedziałam jaki rozmiar, u mnie w rodzinie się raczej małe dzieci rodziły ale pewnie to nie ma znaczenia. Pożyjemy->zobaczymy.
Powiedziałam że następne zakupy dopiero jak się dowiemy czy to synek czy córcia. A przeczucia nie mam żadnego.

czyli spokojnie :)
mnie jakas dolina nachodzi pewnie ta pogoda u nas caly dzien wialo padało e..

Wyciągam z doliny za uszy do góry!!!!!
Już niedługo znowu słoneczko do nas zawita! :-)

no to moze uda mam sie razem zajsc :) bo na ten cykl nie licze :(

To dobrze że nie liczysz...ale też na nic nie czekaj!
Ja życzę fasolinki :-) i niech @ ucieka na rok.

reklama
Jejku nie strasz, bo te tyci ciuszki są takie drogie...
Ale właśnie nie wiedziałam jaki rozmiar, u mnie w rodzinie się raczej małe dzieci rodziły ale pewnie to nie ma znaczenia. Pożyjemy->zobaczymy.
Powiedziałam że następne zakupy dopiero jak się dowiemy czy to synek czy córcia. A przeczucia nie mam żadnego.
kochana juz ci kiedys pisalam ze z tych malenkichh ciuszkow to tylko po kilka sztuk mozesz miec ja mialam mase ale uzywalam przez pierwsze miesiace zawsze tylko 3-4 zestawy bo wiecej niebylo potrzebne tak duzo a ja juz sie niemoge doczekac kiedy zafasolkoje i zciagne ze strychu te kartony z malenkimi ubrankami i zaczne przebierac i sortowac :-)

Do góry