reklama
dostalam sa cudne :-)Żabko wysłałam CI kilka mmsów...zdjęcia w słabym świetle więc nie oddają kolorów i uroku :-) większość jest z takiego welurku, ale niektóre śpiszoki ze zwykłej milutkiej bawełenki
szczerze to ja wsztstkiego niepamietam :-)dziewczyny piszcie w skrocie bo nie nadrabiam zaległości jakieś newsy ???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza84
Fanka BB :)
dostalam sa cudne :-)
Noo...mogłabym je wkółko składać i przekładać...miałam wybrać jedne ale nie mogłam się zdecydować więc W. powiedział i tak nam będą wszystkie potrzebne...i jeszcze wiele więcej więc już przynajmniej jakiś niewielki procent jest kupiony. Większość w rozmiarze 62, ale jest też 56 i 68.
dziewczyny piszcie w skrocie bo nie nadrabiam zaległości jakieś newsy ???
Ale chodzi Ci o dzień dzisiejszy...
Ja zapamiętałam teraz co czytałam to super wiadomość od lopop :-) że trafiła do świetnego ginka i zachodzi w przyszłym cyklu...choć ja liczę że jeszcze w tym ;-)
no to bardzo dobrze ze rozne rozmiarki kupojesz :-) bo te malenstwa w ciagu 2 tygodni potrafia tak urosnac ze szok przez pierwsze pol roku nienadazysz w szafie rozmiarow wymieniac na wieksze hihihihNoo...mogłabym je wkółko składać i przekładać...miałam wybrać jedne ale nie mogłam się zdecydować więc W. powiedział i tak nam będą wszystkie potrzebne...i jeszcze wiele więcej więc już przynajmniej jakiś niewielki procent jest kupiony. Większość w rozmiarze 62, ale jest też 56 i 68.
Mysza84
no to bardzo dobrze ze rozne rozmiarki kupojesz :-) bo te malenstwa w ciagu 2 tygodni potrafia tak urosnac ze szok przez pierwsze pol roku nienadazysz w szafie rozmiarow wymieniac na wieksze hihihih
Jejku nie strasz, bo te tyci ciuszki są takie drogie...
Ale właśnie nie wiedziałam jaki rozmiar, u mnie w rodzinie się raczej małe dzieci rodziły ale pewnie to nie ma znaczenia. Pożyjemy->zobaczymy.
Powiedziałam że następne zakupy dopiero jak się dowiemy czy to synek czy córcia. A przeczucia nie mam żadnego.
Ale chodzi Ci o dzień dzisiejszy...
Ja zapamiętałam teraz co czytałam to super wiadomość od lopop :-) że trafiła do świetnego ginka i zachodzi w przyszłym cyklu...choć ja liczę że jeszcze w tym ;-)
no to moze uda mam sie razem zajsc bo na ten cykl nie licze
Mysza84
czyli spokojnie
mnie jakas dolina nachodzi pewnie ta pogoda u nas caly dzien wialo padało e..
Wyciągam z doliny za uszy do góry!!!!!
Już niedługo znowu słoneczko do nas zawita! :-)
no to moze uda mam sie razem zajsc bo na ten cykl nie licze
To dobrze że nie liczysz...ale też na nic nie czekaj!
Ja życzę fasolinki :-) i niech @ ucieka na rok.
:-)To dobrze że nie liczysz...ale też na nic nie czekaj!
Ja życzę fasolinki :-) i niech @ ucieka na rok.
A Jak Ty sie czujesz ??
reklama
kochana juz ci kiedys pisalam ze z tych malenkichh ciuszkow to tylko po kilka sztuk mozesz miec ja mialam mase ale uzywalam przez pierwsze miesiace zawsze tylko 3-4 zestawy bo wiecej niebylo potrzebne tak duzo a ja juz sie niemoge doczekac kiedy zafasolkoje i zciagne ze strychu te kartony z malenkimi ubrankami i zaczne przebierac i sortowac :-)Jejku nie strasz, bo te tyci ciuszki są takie drogie...
Ale właśnie nie wiedziałam jaki rozmiar, u mnie w rodzinie się raczej małe dzieci rodziły ale pewnie to nie ma znaczenia. Pożyjemy->zobaczymy.
Powiedziałam że następne zakupy dopiero jak się dowiemy czy to synek czy córcia. A przeczucia nie mam żadnego.
Podziel się: