reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana juz ci kiedys pisalam ze z tych malenkichh ciuszkow to tylko po kilka sztuk mozesz miec ja mialam mase ale uzywalam przez pierwsze miesiace zawsze tylko 3-4 zestawy bo wiecej niebylo potrzebne tak duzo a ja juz sie niemoge doczekac kiedy zafasolkoje i zciagne ze strychu te kartony z malenkimi ubrankami i zaczne przebierac i sortowac :-)

no to fakt ze tych najmniejszych nie ma co za duzo kupowac , bo malenstwa rosna jak na drozdzach :)
ja tez mam taka nadzieje ze niedlugo powyciagam z tych worow te sliczności :) bo ja to sobie pozostawialam niektore rzeczy :)

reklama
Kurna tyle napisałam i mi wcięlo...wrrr...

erba22 dziękuję :-) czuję się świetnie i gdyby nie to że byłam u ginka to bym się pewnie martwiła, że nawet piersiątka mnie nie bolą. ALe to pewnie też regulują tabletki których biorę aż 10 sztuk dziennie.
Miałam okres burzy hormonów, nerwów i złości ale na szczęście minął szybko...

Żabko na razie nic już więcej nie kupuje ;-)
a powiedz mi czy takie spodenki (jakby śpiochy ucięte w połowie i sam dół) to są potrzebne ?!?

no to fakt ze tych najmniejszych nie ma co za duzo kupowac , bo malenstwa rosna jak na drozdzach :)
ja tez mam taka nadzieje ze niedlugo powyciagam z tych worow te sliczności :) bo ja to sobie pozostawialam niektore rzeczy :)
no ja mam wszystko jeszcze a szwgierka ostatnio do mnie tylko pamietaj nic niewyrzucaj bo mi sie przyda bo mowi ze zaczna starac sie teraz a ja sobie po cichu mysle aha ja te najladniejsze co mam sobie zostawie hihihiihih

Kurna tyle napisałam i mi wcięlo...wrrr...

erba22 dziękuję :-) czuję się świetnie i gdyby nie to że byłam u ginka to bym się pewnie martwiła, że nawet piersiątka mnie nie bolą. ALe to pewnie też regulują tabletki których biorę aż 10 sztuk dziennie.
Miałam okres burzy hormonów, nerwów i złości ale na szczęście minął szybko...

Żabko na razie nic już więcej nie kupuje ;-)
a powiedz mi czy takie spodenki (jakby śpiochy ucięte w połowie i sam dół) to są potrzebne ?!?
no to ja ci napisze tak dla mnie super rzecza byly body z rozpinanym dolem i na to spodenki i kaftanik albo pajace ktore mozna bylo odpiac z dolu bo niektore ciuszki mialam takie ze trzeba bylo wszystko sciagnac zeby sie do pieluchy dobrac a im mniej rozbierania dziecka tym lepiej wiec najlepiej jak rzeczy maja guziki z dolu ale spodenki no niewiem ty masz termin przy zimie wiec pewnie bedziesz na to jeszcze cos cieplego ubierac na wyjscia i wogole co do spodenek ci raczej niedoradze bo mialam core a spodenki jej zakladalam takie na gumeczce

a i pamietaj ze duzo rzeczy jest robionych zeby ladnie wygladaly ale musisz zawsze myslec czy dziecko bedzie mialo w tym swobodne ruchy i czy tobie bedzie wygodnie je w tym przebierac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje drogie panie a moze i panowie ;-) ide sp
dzis spimy o godz krocej takze musze sie wyspac
trzymajcie sie cieplutko dobrej nocki zycze
papatki

No ja też już zmykam...idę się położyć bo pewnie i tak nie zasnę...coś czuję ze znowu mi się zmieniają pory snu i jak ostatnio chodziłam o 21 i budziłam się o 5 to teraz będzie chodzenie po północy i rano do 10...

Słodkich snów Wam życzę!

wiem wiem tylko ze ja znow mam wyjazd 3 dniowy zaraz po swietach... jakas masakra a monitoring to sie jakos regularnie robi prawda???

Monitoring zacznij np od 10 dc zależy jakie masz długie cykle.

Spokojnie - nawet jesli owu byla dopiero 15dc jak przypuszczal gin to przytulasow pewnie wystarczy, bo plemniory zyja 48 godz lub wiecej:tak: A pecherzyk roznie przyrasta...

Eh jakoś nie wierzę aby się udało i nie myslę o tym raczej zrezygnowana jestem.

Wracamy jutro...ale tak mi się nie chce...normalnie czuję że tutaj odpoczywam, i mimo że dzisiaj pogoda nie dopisała to i tak się cieszę że tutaj jesteśmy.
Kupiłam dzisiaj dzidziusiowi piękne ubranka (w sumie aż 13 sztuk) :-) ale nie mogłam się opanować tak mi się podobały...
Jak wrócę w poniedziałek to wkleję fotki.

Wow ale zakupki, jak wrócisz to pochwal się, popatrze to może ochota na dzidzie mi wróci.

A co wy tutaj tak w trójkącie pogadanki urządzacie?

No ja też już zmykam...idę się położyć bo pewnie i tak nie zasnę...coś czuję ze znowu mi się zmieniają pory snu i jak ostatnio chodziłam o 21 i budziłam się o 5 to teraz będzie chodzenie po północy i rano do 10...

Słodkich snów Wam życzę!
dobranoc odpoczywaj kochana sen to samo zdrowie:tak:
Monitoring zacznij np od 10 dc zależy jakie masz długie cykle.

Eh jakoś nie wierzę aby się udało i nie myslę o tym raczej zrezygnowana jestem.

Wow ale zakupki, jak wrócisz to pochwal się, popatrze to może ochota na dzidzie mi wróci.

A co wy tutaj tak w trójkącie pogadanki urządzacie?
bo my lubimy trojkaty :-D a naszych 3 wspanialych niema :-):-p 2 spi a 1 w pracy :-p
No ja też zapomniałam... ;-)
ja juz przestawilam:tak:

reklama
ok ja tez spadam spac bo mala ostatnio daje czadu z wstawaniem wstaje nawet o 5 :szok: a ja tak lubie spac juz 3 tygodnie niespalam nawet do 7:zawstydzona/y: marzy mi sie sen do 8 moze z tym przestawieniem czasu mi sie uda hihi takie oszukancze spoanie do 8 hihihihiok spadam ziolka wypilam wiec lulu dobranoc wam

Do góry