reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Betusia szukaj gina, któy zrobi monitrig cyklu i zbada hormony...to postawa

trzymam kciuki, zebyś szybciutko zafasolkowała...najpóźniejw nastepnym cyklu:)
wiem wiem tylko ze ja znow mam wyjazd 3 dniowy zaraz po swietach... jakas masakra a monitoring to sie jakos regularnie robi prawda???
zerknełam sobie na Twój wykres, wydaje mi sie,ze miałaś owu 18-19 dc, był spadek przed owu, a później wzrost...21dc miałaś spadek temp mozę progeteron masz słaby? Badałaś? U mnie skoki temp były właśnie z powodu skoków progeterronu...
kurcze a co mozna brac na regulacje progesteronu???

kochane ja uciekam...mam dziś z mężem pierwszy wieczorek w trójkę ;) zobaczymy jak Nam pojdzie :) :) :)
powodzonka :) i milego wieczoru we trojeczkę :)
najlepiej od poczatku mierzyc bo potem wiadomo co i jak

to pracoj kochana pracoj

a u mnie dzis niebedzie przytulasow zawsze soboty mamy tylko dla siebie bo to jedyny dzien wolny mojego i w dodatku @ sie skonczyla i co??on do pracy dzis musi jechac mazurki robic na swieta :-(

no to super ze fajny i rzeczowy to znaczy ze i ty zachodzisz :-)

ok zmykam eza budzic wroce za godzinke
oj bidulko ... Żabciu a to juz te mazurki robic musi???? to je sie tydzien wczesniej robi????
zmykam i trzymam kciuki za nowe przytulanka i staranka miłej soboty

milej sobotku dla Ciebie rowniez :)

teraz ja jestem a reszta gdzie????

reklama
Pytam bo na monitoringu w 10 dc mój pęcherzyk miał 16 mm, niby rośnie 2 mm na dobę ale na "28 dni" przeczytałam że niby 3 mm na dobe różnie to pewnie bywa. Gin mówił przytulanki za 5 dni wieczorem czyli 15 dc ale mnie bardzo bolał ten jajnik 13 i 14 dc i wydaje mi się że wtedy pękał, wtedy były przytulanki, reszte dni sobie podarowałam bo juz miałam dość i zero ochoty na seks.
U mnie to również jedna z pierwszych prawidłowych owulacji.
Spokojnie - nawet jesli owu byla dopiero 15dc jak przypuszczal gin to przytulasow pewnie wystarczy, bo plemniory zyja 48 godz lub wiecej:tak: A pecherzyk roznie przyrasta...

Witam się nareszcie w domku.... :-):tak:

mam pytanie jak to jest z ta faza lutelna kiedy /od kiedy sie ona zaczyna???? ile moze trwać
ZAczyna sie na drugi dzien po owulce. Trwa do 16 dni. Jesli wyzsze tempki utrzymuja sie 18 i wiecej dni, mozna przyuszczac, ze to fasolka...

ginek mówił że jest duża szansa że zajdę bez inseminacji zależy od wyniku badania krwi
No widzisz! Dobrze bedzie!!!:tak:

Sa ziolka na produkcje progesteronu:tak:

wiem wiem tylko ze ja znow mam wyjazd 3 dniowy zaraz po swietach... jakas masakra a monitoring to sie jakos regularnie robi prawda???

powodzonka :) i milego wieczoru we trojeczkę :)

oj bidulko ... Żabciu a to juz te mazurki robic musi???? to je sie tydzien wczesniej robi????

milej sobotku dla Ciebie rowniez :)

teraz ja jestem a reszta gdzie????
no w cukierniach robia je juz predzej bo potem inne ciasta beda robic a mazurki moga stac bardzo dlugo i nic im niebedzie

oj cos czuje ze dzisiaj sama tu bede kwitla wszystkie maja mezulkow a ja sama jak ja nienawidze tych jego pracowitych sobot zadnego pozytku z nich niema bo ani ja niemam meza ani mala tatusia a nawet nieplaca dobrze za te nadgodziny tylko jakies grosze :-(

Witam sie wieczorowo!!!
Do mnie dziś przylazła @:( więc zaczynam 4 cykl staranek i mam nadzieje że to już ostatni
a byłam przekonana że teraz sie udało bo taki jakiś inny ten cykl był i wogóle ......
pozdrawiam i do zobaczenia ide sie poprzytulac do mężusia.dobrej nocki

lopop bardzo sie ciesze że trafiłas na fajnego gin i na pewno niedługo zafasolkujesz papap

Witam sie wieczorowo!!!
Do mnie dziś przylazła @:( więc zaczynam 4 cykl staranek i mam nadzieje że to już ostatni
a byłam przekonana że teraz sie udało bo taki jakiś inny ten cykl był i wogóle ......

lopop bardzo sie ciesze że trafiłas na fajnego gin i na pewno niedługo zafasolkujesz papap
no to mamy tak samo 4 cykl wiesz co moj tez byl zupelnie inny i tottalnie odjechany cykl moze to wszystko to przesulenie wiosenne moze ta przyroda tez wplywa jakos na nasze organizmy

Spokojnie - nawet jesli owu byla dopiero 15dc jak przypuszczal gin to przytulasow pewnie wystarczy, bo plemniory zyja 48 godz lub wiecej:tak: A pecherzyk roznie przyrasta...

ZAczyna sie na drugi dzien po owulce. Trwa do 16 dni. Jesli wyzsze tempki utrzymuja sie 18 i wiecej dni, mozna przyuszczac, ze to fasolka...

No widzisz! Dobrze bedzie!!!:tak:

Sa ziolka na produkcje progesteronu:tak:
dzieki za info :)
no w cukierniach robia je juz predzej bo potem inne ciasta beda robic a mazurki moga stac bardzo dlugo i nic im niebedzie

oj cos czuje ze dzisiaj sama tu bede kwitla wszystkie maja mezulkow a ja sama jak ja nienawidze tych jego pracowitych sobot zadnego pozytku z nich niema bo ani ja niemam meza ani mala tatusia a nawet nieplaca dobrze za te nadgodziny tylko jakies grosze :-(
rozumiem ... nie wiedzialam, że mazurki tyle mogą stac :)
Witam sie wieczorowo!!!

tulam i trzymam kciuki za kolejny cykl !!!

hej dziewczyny

żabciu widze ze ty sie ostałas :)
co tam pisz bo ja nie nadrobie czwartku i piatku
widziałam ze lopop byla u innego ginka
co tam u ciebie jak zdrowko ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
żabciu widze ze ty sie ostałas :)
co tam pisz bo ja nie nadrobie czwartku i piatku
widziałam ze lopop byla u innego ginka
co tam u ciebie jak zdrowko ?
no sama zostalam nawet mezusia dzis niemam :-( a mial byc sexik po @ a tu dupa po necie buszuje i zaraz ziolka mykne zaparzyc :-)

reklama
Do góry