asiucha-L
Fanka BB :)
Ja uciekam bo już zasypiam a jutro nastepny dzień w pracy.
dobranoc dziewczynki!
dobranoc dziewczynki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się kochane moje ja dziś pospałam bo mąż dziś na rano to o 5,30 wstałam bo śniadanie mu zrobiłam i dzieciaki się przebudziły ,buszowały 30 minut i usnełam razem z nimi i pobutka o 9,30.
BATONIK wiem że ci ciężko i że to wszsytko cię przerasta ..ale nie poddawaj się pamiętaj nie czekasz na @ tylko na fasolke!!!!
PAJKAA co do rozmiaru to nie pomoge bo moje dzieciaki to kurduple były !!!
RYBA30 ale masz już fajny brzunio ...kurcze kiedy ja będe miała taki ???pewnie jak skończe 20 tygodni..ja weszłam w 4 mc a u mnie nic a nic nie widać i chudne dalej!!!
MAĆKU to jak owulka się zbliza i test pozytywny to do dzieła kochana ,owocnych starań.
LOpOP będzie dobrze napewno wam się uda ,dobrze że jedziesz do pami doktor !!1trzymam za ciebie kciuki !!!
a gdzie TOŚKA się podziewa coś jej nie widać!!!
dziewczynki na szczesic eon mi sie nie upija do nieprzytomnosci w ogole zauwazylam ze po tych 6 drinkach z whisky on ni ejest pijany w ogole nigdy nie bylo tak ze go wloklam z jakiejs imprezy z reszta rzadko chodzimy a jak juz pojdziemy ro razem sie wleczemy nawzajem ale to raz na rok moze 2 nie wiecej teraz coraz rzadziej. widze z epo dwoch wiekszych piwach normalnie sie zachowuje i nic mu nie jest tylko mnie drazni to ze ja nie chce by on skonczyl jak tata jego i mu to kiedys powiem choc wiem ze go to zaboli bardzo :-(
i to samo mu wczoraj przez caly dzien tlumaczylam ze ja sie staram leki ziola zastrzyki monitoringi a on nic... to mi wypomina ze nie mialam palic jak od czasu do czasu zapale jednego na dzien i mowil obiecalas. a juz od 4 dni nie pale i nie mam juz zamiaru bo dni plodne sie zblizaja i moze sie uda a on co dalej swoje. a jeszcze przed wczoraj mi obiecal z enie bedzi epil prze zmoje dni plodne i bedzi ebral ladnie androwit.. powiem wam szczerze z enawet jak sie wczoraj poklocilismy to slyszalam ze wzial wczoraj witaminki i dzisiaj rano tez jak sie nawet ie odzywalismy a ja olalam wczoraj ziol nie wzielami zastrzyku tez nie... z reszta zastrzyku si eboje bo lekarz mi kazal na zastrzyk pojsc do spitala zebys prawdzili co mis ie dzieje po nich czemu tak sie dzieje ale nie psozlam bo juz 23 byla... tak wiec nie upija sie ale wkurza mnei z ei tak duzo pije... ze go ciagnie zeby sie napic ze mu rakuje tego jakmus ie po piwo nie chce isc to mi smeci moge troche twojego winka?? i mialczy o nie... a ja mam wino na pol roku i zawsze wczesniej sie skonczy bo je wypije. takze problemu z wleczeniemgoz imprez nie mam ale nie podoba mis ie ze tak jara i tak mus ie czasem chce napic. w ogole odkat jestesmy malzenstwem (cywilny) to wszedzie gdzie wychodzimy to razem nigdy osobno, nigdy sam nigdzie nie poszedl .
a zrobila dzisiaj fajne zdejcie moim pieskom wkleje wieczorkiem :-) bo kabla nie moge znalezc ;-)
zabka to co robimy watek z rzeczami do sprzedania na bb ?? :-)
Witam
Jak zawsze w niedzielę cisza. Ja siedzę w pracy, niemal zasypiam, pogoda deszczowa i jestem bez życia, zaałapałam dołek i nawet nie mam occhoty na poprawę nastroju, wszystko mnie przygnębia.
Będe tu zaglądać może ktoś się pojawi.
;-)Witam się niedzielnie
dzisiaj znowu temp jakaś dziwna 36,7, sama już nie wiem co z nią jest, postanowiłam od przyszłego cyklu mierzyć regularnie
Tosiu Kochana pamiętaj że jesteśmy z Tobą i że możesz zawsze na Nas liczyć !!! mam nadzieję że szybko wygrzebiesz się z tego dołka i pełna entuzjazmu przystąpisz do nowego cyklu, bo nie pozwolę Ci się poddać pamiętaj
Tulam mocno wiem co czujesz !!
Dzięki kochana hehe lepiej się czuje już.
dzisiaj posiedze z wami troche nie ma mojego W. (się uczy) wiec mam troche wolnego
W czwartek mam to badanie HSG i juz zaczynam sie denerwowac :-( no ale czego się nie robi dla maluszka ;-)
Tulam mocno wiem co czujesz !!
W czwartek mam to badanie HSG i juz zaczynam sie denerwowac :-( no ale czego się nie robi dla maluszka ;-)
Jesteś Kochana!;-)
bardzo dobrze że będziesz miała to badanie i to tak szybko, nie denerwuj się chociaż łatwo mi mówić, ale missss też się denerwowała przed wizytą i przed zwolnieniem z pracy a jakoś poszło, nie będzie tak źle musisz być dobrej myśli a ja będę trzymać za Ciebie kciukaski
a w następnym cyklu zachodzimy razem ja coś czuje że w tym nic z tego, temp mam jakąś dziwną, ale nie mierzyłam od początku cyklu pewnie dlatego, wczoraj 36,5 a dziś 36,7 więc fasolinki raczej nie ma :-(