reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wracamy jutro...ale tak mi się nie chce...normalnie czuję że tutaj odpoczywam, i mimo że dzisiaj pogoda nie dopisała to i tak się cieszę że tutaj jesteśmy.
Kupiłam dzisiaj dzidziusiowi piękne ubranka (w sumie aż 13 sztuk) :-) ale nie mogłam się opanować tak mi się podobały...
Jak wrócę w poniedziałek to wkleję fotki.

pustki tu dzis na maxa
ja tez siedze i znowu głupoty w necie czytam
to tak jak ja ale teraz juz lece ziolka zaparzyc i niech sie parza 30 minut bo potem to juz calkiem mi sie odechce a ty nie z mezem dzis?????wroce za minutke ide te ziolka zrobic

Wracamy jutro...ale tak mi się nie chce...normalnie czuję że tutaj odpoczywam, i mimo że dzisiaj pogoda nie dopisała to i tak się cieszę że tutaj jesteśmy.
Kupiłam dzisiaj dzidziusiowi piękne ubranka (w sumie aż 13 sztuk) :-) ale nie mogłam się opanować tak mi się podobały...
Jak wrócę w poniedziałek to wkleję fotki.
koniecznie a sypnij chociaz jedna foteczke czego kolwiek mmsem :-) prosze tak na zarazenie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki kochana myszo
erba jak m sp to sie niedziwie :-)
moje ziolka juz zalane wiec za 30 minut bede je siorbac hihihihi

reklama
Żabko wysłałam CI kilka mmsów...zdjęcia w słabym świetle więc nie oddają kolorów i uroku :-) większość jest z takiego welurku, ale niektóre śpiszoki ze zwykłej milutkiej bawełenki

moj m chrapie :) wiec mam czas na bb :)
myszko superr ze wyjazd sie udał :)

Mój W. właśnie też już chrapie, kazał się budzić w razie jakby zasnął, ale tak słodko śp że żal mi go budzić, a póki śpi mam czas na BB :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry