reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Stefania co u ciebie , jak sie czujesz ?? pozdrawiam cie .
dziewczyny ide zrobić kolacie mężowi i córeczce , gorąco pozdrawiam , MILEJ NOCY

reklama
kochane dziękuję za słowa otuchy, ale nie wiem czy będzie dobrze bo ja okazuje się że będę mieć dużoproblemów bo urlopu nie dostanę na wyjazdy do kliniki bo przecież uczę w szkole to nie mam urlopów, do tego nie zniosę tego psychicznie

zapomiałam napisać pęcherzyk ma 2cm tylko raczej nie pęknie bo przerośnięty jakiś
ale wiesz Pajka u nas to już za długo trwa
i wiecie poradziła tą inseminację przyjachałam do domu mój M troche na gazie bo oblewał po pracy z takim zanjomym bo został dziadkiem a do tego jeszcze zaprosił znajomych do domu i dopiero jechali więc do was zaglądam i zamiast mnie pocieszać i ze mną porozmawiać to teraz telewizor ogląda,no a pani ginekolog do mnie że jest sens robić inseminację tylko do 3-4 razy bo potem są małe szanse na udany zabieg owszem można jak zniesiesz psychicznie i jak z kasą się da to wiecie to prób dużo ale ona nie widzi w tym sensu.
ja nie wiem czy tak się uda za 1-szym razie bo mi tylko prawko się tak udało i takiego szczęścia ja nie mam ze teraz będzie fuks
jak 2 i przerośnięty ?? ta lekarka tak pow ???

olkale - wielkie GRATULACJE! dziekujemy za fluidki. ja lapie wszystkie - i na chlopca i na dziewuszke :tak:
Pajkaa - sliczny dzidzius :-):-):-)
lopop, Tosia - glowa do gory. musi byc dobrze!!!

ja w tym cyklu tez wyrzucilam suwaczek z odliczaniem dc. jade na luzaka :cool2:. byc moze i tak bede musiala sobie odpuscic, bo czeka mnie rtg kregoslupa. co ma byc, to bedzie.

ostatnio rozmawialam z moja Ninka o rodzenstwie, ale ona chyba nie jest zaintersowana :baffled: tzn uwielbia male dzieci i dzieci wogole, ale jak jej tlumaczylam, ze urodzilabym jeszcze jedna coreczke albo synka, to jakos dziwnie na mnie popatrzyla, a potem powiedziala, ze jak bedzie duza, to ona sobie sama urodzi :-D

kochane dziękuję za słowa otuchy, ale nie wiem czy będzie dobrze bo ja okazuje się że będę mieć dużoproblemów bo urlopu nie dostanę na wyjazdy do kliniki bo przecież uczę w szkole to nie mam urlopów, do tego nie zniosę tego psychicznie

Proszę cie kochana , nawet tak nie mow i nie mysl a z praca to jakos zalatwisz spoko spoko
zobaczysz ze ta inseminacja nie bedzie potrzebna

Proszę cie kochana , nawet tak nie mow i nie mysl a z praca to jakos zalatwisz spoko spoko
zobaczysz ze ta inseminacja nie bedzie potrzebna
no ja nie wiem myślę że to jedyna szansa teraz wiem jak sie czuła nanusia obie spotkamy się na inseminacji
erba po prostu to już za długo trwa a jak jest wszystko dobrze to nie ma na co czekać bo znowu 4 lata staranek miną

bo on nie jest czysty pokazywała i miał takie prążki czy jak wam to opisać( z tymi cm to mogłam się machnąć bo już jak się na niego patrzała to wiedziałam, że coś nie gra z nim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lena przykro mi z powodu @ ale nowy cykl to nowa nadzieja!

Kurcze... Dostałam smsa od Tosi...

Beta 0,1

... :-(

Smutno!

Dzien dobry moje kochane dziewczynki!!!!

Ja niestety na chwile obecną biore urlop od staranek;( a jak bedzie pozniej to zobaczymy!!!
ALe oczywiscie cały czas Was podczytuję co mi pomaga!!!!!

Oczywiscie bardzo mocno trzymam kciuki za Wszystkie razem i kazda z osobna!!!!!

Buziolki:*

Suzi trzymam kciuki za ciebie i wracaj do nas szybko!

Witam się Fasolowo :-D
Odebrałam wynik bety 67,8

Udało się jestem w ciaży!!!!!:-D

Olkale gratulacje, wspaniała wiadomość.

Witam!
Tydzień mnie nie było... Stęsniłyście się?? :cool2:
Tatuś mi zmarł... i... ciężko jest... :-(

Strasznie mi przykro.

maćku ona jest strasznie malenka 8 tygodni ma no prawie 9... nie mam nawet kogo poproscic... ale boje sie nawet jak w czwartek bede szla do lekarza i sami zostana :/

A gdzie foteczka? Pochwalić się miałaś.

ktos ma pomysl jak dac na imie suczce ??

Miss Fasolka. Taka mała jest przecież.

a to moj maluszek tylko do góry nogami :p

o2p1s.jpg

i tutaj

rr8v3n.jpg

Dzidziuś cudny i jaki ma kręgosłupik mały.

pani ginekolog świetna bardzo kompetentna wszystkie wyniki sprawdziła, mnie przebadała i wszystko jest ok i u mnie i u męża , ale jak pisałam mam małą nadżerkę i pisałam że wyniki męża troszeczkę są gorsze od normy ale ie jest źle i to może powodować że nie zachodzę , bo wypalanki nie chce mi pani robić bo nie poleca teraz i bardzo radzi jechać na inseminacje
i było wszystko ok tylko jak weszłam do domu to się rozkleiłam

Lopop prosze mi tutaj się nie załamywać. Nie rozumem problem, wyniki męża to mogły być spowodowane nawet przeziębienie itp a twoja nadżerka w dodoatku maalutka to nie problem, wiele kobiet zchodzi z nadżerką, gin zajmuje się tym dopiero po ciąży. A wypalanie to przestarzały sposób, wogóle tej nadżerki nie ruszaj, ewentualnie coś do smarowanie i tyle. Ja po wymrażaaniu mam ślad na macicy i obecny gin zastanawia się czy to wymrażanie wogóle kiedys było potrzebne. Może zrób badanie kolposkopowe.

Tyle się napisałam i posta mi wcieło całego eh...

zapomiałam napisać pęcherzyk ma 2cm tylko raczej nie pęknie bo przerośnięty jakiś
ale wiesz Pajka u nas to już za długo trwa
i wiecie poradziła tą inseminację przyjachałam do domu mój M troche na gazie bo oblewał po pracy z takim zanjomym bo został dziadkiem a do tego jeszcze zaprosił znajomych do domu i dopiero jechali więc do was zaglądam i zamiast mnie pocieszać i ze mną porozmawiać to teraz telewizor ogląda,no a pani ginekolog do mnie że jest sens robić inseminację tylko do 3-4 razy bo potem są małe szanse na udany zabieg owszem można jak zniesiesz psychicznie i jak z kasą się da to wiecie to prób dużo ale ona nie widzi w tym sensu.
ja nie wiem czy tak się uda za 1-szym razie bo mi tylko prawko się tak udało i takiego szczęścia ja nie mam ze teraz będzie fuks

2 cm? A który to dzień cyklu?
Fakt że to że długo nie zachodzisz to może niepokoić ciebie.

A bezpłatne urlopy?

Rozczulająca ta twoja Ninka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zabka daj rano znać jak teścior!
aleja jutro nierobie jesli @ nieprzyjdzie to zrobie w czwartek
no dziwne bo niektore kobietki maja po 28 mm i jest ok
olkale - wielkie GRATULACJE! dziekujemy za fluidki. ja lapie wszystkie - i na chlopca i na dziewuszke :tak:
Pajkaa - sliczny dzidzius :-):-):-)
lopop, Tosia - glowa do gory. musi byc dobrze!!!

ja w tym cyklu tez wyrzucilam suwaczek z odliczaniem dc. jade na luzaka :cool2:. byc moze i tak bede musiala sobie odpuscic, bo czeka mnie rtg kregoslupa. co ma byc, to bedzie.

ostatnio rozmawialam z moja Ninka o rodzenstwie, ale ona chyba nie jest zaintersowana :baffled: tzn uwielbia male dzieci i dzieci wogole, ale jak jej tlumaczylam, ze urodzilabym jeszcze jedna coreczke albo synka, to jakos dziwnie na mnie popatrzyla, a potem powiedziala, ze jak bedzie duza, to ona sobie sama urodzi :-D
no niezle jak moja szwagierka pytala kiedts swoich dzieci czy by chcieli jeszcze jedno zeby bylo to powiedzielei twardo ze nie bo wtedy wiecej pieniedzy bedzie szlo na dzidzie nic na nich i badz tu madry hihihihi

aleja jutro nierobie jesli @ nieprzyjdzie to zrobie w czwartek

no dziwne bo niektore kobietki maja po 28 mm i jest ok

no niezle jak moja szwagierka pytala kiedts swoich dzieci czy by chcieli jeszcze jedno zeby bylo to powiedzielei twardo ze nie bo wtedy wiecej pieniedzy bedzie szlo na dzidzie nic na nich i badz tu madry hihihihi
a moja corka tak bardzo chce miec rodzenstwo
ostatnio do mnie mowi ze ptaki na wiosne przyleciały
- a ja pytam czy bociany?
a ona na to ze ten bocian to w przyszłym roku przyleci :)

reklama
Do góry