reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

A co się dzieje kochana ?
pani ginekolog świetna bardzo kompetentna wszystkie wyniki sprawdziła, mnie przebadała i wszystko jest ok i u mnie i u męża , ale jak pisałam mam małą nadżerkę i pisałam że wyniki męża troszeczkę są gorsze od normy ale ie jest źle i to może powodować że nie zachodzę , bo wypalanki nie chce mi pani robić bo nie poleca teraz i bardzo radzi jechać na inseminacje
i było wszystko ok tylko jak weszłam do domu to się rozkleiłam

Ja zmykam drogie panie...
Lecę się poprzytulać z W. i do spania, bo już czuję się zmęczona. Jeszcze tylko jutro w czwartek wizyta:-) zleci...

Słodkich snów Wam życzę!

a ty testu jeszcze niezrobilas????
dzieki te slowa jakos mnie podbudowaly skoro tobie sie udalo to i mnie sie uda a co :-) gadalam z mezem dzis o tym co pani przedszkolanka mowila byl troche zly ale mysle ze w nocy w pracy to przemysli i rano pogadamy jeszcze raz na spokojnie

a to skad wiesz kochana ze to chlopiec bartus skoro niewidzialas siusiaka na usg ????wklej pozniej zdejcia bedziemy na ni czekac :-)

tosiu staraj sie dalej ale na luzie ale nieodstawiaj leczenia bo samo to niewiadmomo czy sie zrobi ale trzymam kciukki

kochane a u mnie wkladka dalej czysta tylko przy podcieraniu po siusianiu mam ten brazowy sluz wiec dzis dalej nic niewiadomo ale mysle ze juz jutro sie wyjasni i albo tempka spadnie i przyjdzie @ albo tempka sie utrzyma i sluz wroci do normalnego koloru wiec albo albo jutro sie wyjasni

Żabko ja juz siusiorka widziałam w 15 tc potem w 17 tc a potem Bartuś się kamuflował :p

Witam się Fasolowo :-D
Odebrałam wynik bety 67,8

Udało się jestem w ciaży!!!!!:-D

no to Słoneczko

No właśnie ja tak też mam:)
Zobaczymy w sobotę co z tego wyjdzie.hihihi:)
no ja juz jutro pewnie bede wiedziala :-)
a to moj maluszek tylko do góry nogami :p

o2p1s.jpg

i tutaj

rr8v3n.jpg
piekny az mi lezka poleciala kochana male pytanko co ty zrobisz jak na porodowce niewyjdzie bartek tylko bartusia ?????masz jakies ime asekuracyjn??????ja jeszcze na porodowce sie zastanawialam bo cala ciaze bylam przekonana ze to chlopiec a moj maz byl pewien ze corka bo mu sie wysnila hihihi wiec ja juz w jego sny wierze a ostatnio mu sie snilam ze w ciazy bylam wiec czekam az i ten sen sie spelni :-)

pani ginekolog świetna bardzo kompetentna wszystkie wyniki sprawdziła, mnie przebadała i wszystko jest ok i u mnie i u męża , ale jak pisałam mam małą nadżerkę i pisałam że wyniki męża troszeczkę są gorsze od normy ale ie jest źle i to może powodować że nie zachodzę , bo wypalanki nie chce mi pani robić bo nie poleca teraz i bardzo radzi jechać na inseminacje
Tylko sie nie załamój będzi dobrze . :-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Sloneczko ja z nadżerką zaszłam w ciąże mąż miał 2% żywych plemniorów, ja bez owulacji na stymulacji a Ty mi tutaj piszesz o inseminacji? próbuj naturalnie wiem, ze ciężko jak testy wychodzą negatywne bo to przechodzilam, ale postaraj sie zrelaksować skoro wsio z Tobą dobrze i z mężem też to widać Twoja psychika działa negatywnie na staranka.

pajka śliczny dzidziuś dbaj o niego . Jak się czujesz ??? Pozdrawiam

oj dbam dbam :) dzisiaj troszke lepiej ale jestem ciekawa kto gada takie pierdoły, ze mdłości mijają po I trymestrze :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tylko sie nie załamój będzi dobrze :tak::tak::tak:

Do góry