reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aśka ja mam dzisiaj 10dc i @ w tym cyklu przyszła szybciej więc może szybciej dojrzeje jeżeli w ogóle
Pajkaa stymulacje miałam już po laparoskopii więc ze strony medycznej jestem czysta bo wszystko już było

Ty w 10 dc ma pęcherzyk 2 cm, ja w 10 miałam teraz 16 mm czyli masz o 4 mm większy. A może zabierzesz się za przytulanki i cośs z tego będzie. Może pecherzyk szybciej dojrzaał co nie znaczy że jest nie prawidłowy, ile jest dzieczyn co zachodziły w ciąże zaraz po @ bo już miały dojrzały pęcherzyk. Może spróbuj co szkodzi, przytulaski są przyjemne.

reklama
tylko 4 cykle (ale o tym tobie wspominałam ) i pęcherzyki pięknie pękały więc może to mój M nie może holipka ja juz naprawdę nie wiem z tym monitoringiem to dupa bo mam resztę tygodnia zawalone bo dyrka robi radę szkoleniową (obecność obowiązkowa)potem znowu rada i spotkanie z rodzicami klas 6 i tak do piątku

wiesz ja tez nic nie rozumiem z tymi pecholami ale ja ostatnio miałam 2,82 !!!!! i mowiła ze piekny !!!!
a teraz w 12 dc miałam 2.0 i mowi probowac a jak ona tak mowi to wiem ze za mały
tak jak juz wczesniej pisałam i badz tu babo madra !!!!

O to jeszcze lepiej, ze on razu chcesz sie wziasc do roboty:-)
A owulka zawsze moze Cie jeszcze zaskoczyc:tak: Pisalam juz, ze moj gin mowil, ze zdazylo sie kilka razy, ze wykluczyl owulke, a ciaza byla:tak:
ja tak muszę najpierw wiadomo załamka (napiłam się lampkę winka domowego) i wiem że jutro będę wszystko widziała troszeczkę w lepszych barwach( a może nie zobaczymy) ale ja muszę działać od razu bo potem mogę uważać że problemu nie ma przecież tak samo oszukiwałam sie przez 2,5 roku zanim poszłam do lekarza i tylko straciłam te lata a szkoda bo może wreszcie by się udało i chyba już za późno na gdybanie idzie wiosna to muszę działać bo jeszcze zgoszkniała się zrobię bo dziewczyny tutaj zachodzą a ja sama na wątku zostanę i z kim będę pisała?:-p
a z tym Twoim ginkiem to lepiej sie mile zaskoczyć niż potem płakać że się nie wykorzystało tej szansy

ja tak muszę najpierw wiadomo załamka (napiłam się lampkę winka domowego) i wiem że jutro będę wszystko widziała troszeczkę w lepszych barwach( a może nie zobaczymy) ale ja muszę działać od razu bo potem mogę uważać że problemu nie ma przecież tak samo oszukiwałam sie przez 2,5 roku zanim poszłam do lekarza i tylko straciłam te lata a szkoda bo może wreszcie by się udało i chyba już za późno na gdybanie idzie wiosna to muszę działać bo jeszcze zgoszkniała się zrobię bo dziewczyny tutaj zachodzą a ja sama na wątku zostanę i z kim będę pisała?:-p
a z tym Twoim ginkiem to lepiej sie mile zaskoczyć niż potem płakać że się nie wykorzystało tej szansy
Jakby co, to bede Ci przypominac, ze masz isc na inseminacje;-)

wiesz ja tez nic nie rozumiem z tymi pecholami ale ja ostatnio miałam 2,82 !!!!! i mowiła ze piekny !!!!
a teraz w 12 dc miałam 2.0 i mowi probowac a jak ona tak mowi to wiem ze za mały
każdy ineczej to inetpretuje też już głupsza jestem niż jak brałam sie za robienie synka

Pajka i może u mnie tak będzie (oby bym skakała do sufitu)

Jakby co, to bede Ci przypominac, ze masz isc na inseminacje;-)
hihihihi

napisz mi jak z tymi podziękowaniami coś się zmieniło chciałam wam podziękować ale mój touch pad nie łapie już inaczej się dziękuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

to faktycznie można zgłupieć, mi wychodzi że jeśli pęcherzyk rośnie 2 mm na dobę to w 12 dc też miałam 20 to bo w 10 dc miałam 16 mm. Mi gin mówił że wszystko dobrze więc już sama nie wiem, co gin to opinia.

wiesz co ja ostatnio uslyszalam od mojej p. gin ze najgorsze jest czarnowidzctwo
tez straciłam nadzieje i bije sie ze wczesniej sie nie wzielam ,
takze kochane wszystkie dziewczyny ze mna na czele zle i czarne mysli precz a kysz poszły sobie BU !!!

to faktycznie można zgłupieć, mi wychodzi że jeśli pęcherzyk rośnie 2 mm na dobę to w 12 dc też miałam 20 to bo w 10 dc miałam 16 mm. Mi gin mówił że wszystko dobrze więc już sama nie wiem, co gin to opinia.
a wiesz właśnie polecała udać się do in vikty ale do jej rady jestem specyficznie nastawiona, byłaś tam też prawda?
i jakie wrażenie na tobie zrobiła?

Lopop a moze z wynikami badań pojechałabyś na konsultacje to jakiego gina konkretnego od niepłodności co? Tak w czasie owu aby miał wgląd na usg w pęcherzyk.

reklama
Lopop a moze z wynikami badań pojechałabyś na konsultacje to jakiego gina konkretnego od niepłodności co? Tak w czasie owu aby miał wgląd na usg w pęcherzyk.
no umówiłam się internetowo do Szubina ale nie wiem jak taka rejestracja działa czy jest wiarygodna a zalogowałam się przed chwilą między poczytaniami z wami olkale pomógł to i może mi pomoże
jak mój M pojedzie 27 ze mną bo podobno panowie też tam (przy inseminacji) muszą być na wywiadzie:)?

Do góry