reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Sandra cieszę się, że wam się udało, na pewno będziesz świetną mamusią

powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie :tak::tak::tak:
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (709066763) - Aukcje internetowe Allegro

testowałam i u lekarza byłam to nie fasolka, tylko jeden jajnik od jakiegos czasu nie pracuje tak mi gin powiedziala po usg :(

powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie :tak::tak::tak:
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (709066763) - Aukcje internetowe Allegro

od siebie kochana powiem ci, żebyś dała sobie spoój z takimi profilowanymi wanienkami, bo dziecko po 3 miesiącach nie będzie ci się do niej mieścilo...szkoda po prostu pieniążków.kup soboe normalną wanienkę na stelażu i też krzywdy swojemu maleństwu nie zrobisz:-)

reklama
Do góry