reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Sandra cieszę się, że wam się udało, na pewno będziesz świetną mamusią
powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (709066763) - Aukcje internetowe Allegro
mmm...
Fanka BB :)
Robale lec do lazienki rób test!
mmm to juz 40 dc.Maskra.Luteine bierzesz?
biorę birę, piersi mnie bolą, podbrzusze kłuje a @ nie przychodzi
sandrahaha
Kochana jestem 4 dni po spodziewanym okresie
no to biegnij robic testa... wyjdzie na 100%... trzymam kciuki bardzo mocno.... musi sie udac... trzeba powiekszyc grono kwietnioweczek!!!! :-):-) czekamy na wynik testu
sandrahaha
biorę birę, piersi mnie bolą, podbrzusze kłuje a @ nie przychodzi
a ty to na co czekasz??!! na amnestie??!! tak samo testuj juz!!!! trzymam kciuki...
Robale
Fanka BB :)
Ja już po 1 kreska, trudno trzeba czekać na @
zielona.wampirzyca
mamusieńka
powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (709066763) - Aukcje internetowe Allegro
od siebie kochana powiem ci, żebyś dała sobie spoój z takimi profilowanymi wanienkami, bo dziecko po 3 miesiącach nie będzie ci się do niej mieścilo...szkoda po prostu pieniążków.kup soboe normalną wanienkę na stelażu i też krzywdy swojemu maleństwu nie zrobisz:-)
reklama
sandrahaha
testowałam i u lekarza byłam to nie fasolka, tylko jeden jajnik od jakiegos czasu nie pracuje tak mi gin powiedziala po usg
to niech ci cykle stymuluje na clo... i w ogole co ci gin powiedzial propo twojego jajniczka??
Podziel się: