reklama
Robale
Fanka BB :)
dziękuje wam że mnie zmobilizowałyście abym poszła po test, Jeszcze raz dziekuje ale mężowi niespodziankę zrobię
zielona.wampirzyca
mamusieńka
cholercia no to teraz mnie wystraszylas z tym... czytalam wiele dobrych opinii na temat tej wanienki ale tak logicznie myslac to masz racje... jedno dziecko jest mniejsze drugie wieksze... i jak bedzie duzy bobas to co ja wtedy zrobie.... masz racje... kiedys gdzies widzialam ze laska miala problem z ta wanienka ale odwrotnie tzn maluszek byl za maly i tak musiala go przytrzymywac bo sie topil normalnie powiedzcie mi... lekarz mowi przed porodem ok ilu wazy malenstwo i czy to sie sprawdza??
mi powiedzial na 5 dni przed porodem, żę dzecko ok.3 kg- maly ważył 3,3kg
zielona.wampirzyca
mamusieńka
Jest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę
dawaj zdjęcie tesiora i biegnij do lekarza, jak już raz stracilas ciążę..nie ryzykuj..i GRATULACJE!!!!!!!!
Robale
Madziu aparatu nie mam, zostawiłam w Polsce jak ostatnio byłam na urlopie, szkoda , bym wam pokazała.
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a telefonem???
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Jest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę
haaaa. a mowilam :-) nie bylo innej opcji kochana!!! jak tak mowie to znaczy ze tak jest :-):-):-) zawsze trzeba poczekac do wyschniecia testu...
GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-):-):-) mamy nowa kwietnioweczke juuuuuppppiiiiiiiii
mmm...
zawsze mi się wydawało, że powinny pracować na zmiane,ja tu czegoś nie rozumiem..mi gin powiedzial, że to nie jest tak, że jajniki pracują na zmianę...w przypadku jednego niedzialającego jego pracę przejmuje drugi- wiem, bo sama mam jeden jajnik i owulkę mam co miesiąc ( oczywiście zdarzają się też naturalne cykle bezowulacyjne)..i żę nawet, jak kobieta ma dwa jajniki to oe i tak nie pracują na zmianę..po prostu prym wiedzie ten, w ktorym pęcherzyk byl największy...
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
mi powiedzial na 5 dni przed porodem, żę dzecko ok.3 kg- maly ważył 3,3kg
a lekarz mowi jak duzy jest maluch (cm) zeby ciuszki kupic??
reklama
Podziel się: