reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cholercia no to teraz mnie wystraszylas z tym... czytalam wiele dobrych opinii na temat tej wanienki ale tak logicznie myslac to masz racje... jedno dziecko jest mniejsze drugie wieksze... i jak bedzie duzy bobas to co ja wtedy zrobie.... masz racje... kiedys gdzies widzialam ze laska miala problem z ta wanienka ale odwrotnie tzn maluszek byl za maly i tak musiala go przytrzymywac bo sie topil normalnie :tak::tak::tak: powiedzcie mi... lekarz mowi przed porodem ok ilu wazy malenstwo i czy to sie sprawdza??

mi powiedzial na 5 dni przed porodem, żę dzecko ok.3 kg- maly ważył 3,3kg

Jest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę

haaaa. a mowilam :tak::tak::-) nie bylo innej opcji kochana!!! jak tak mowie to znaczy ze tak jest :-):-):-) zawsze trzeba poczekac do wyschniecia testu...
GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-):-):-) mamy nowa kwietnioweczke :tak::tak::tak::tak: juuuuuppppiiiiiiiii

ja tu czegoś nie rozumiem..mi gin powiedzial, że to nie jest tak, że jajniki pracują na zmianę...w przypadku jednego niedzialającego jego pracę przejmuje drugi- wiem, bo sama mam jeden jajnik i owulkę mam co miesiąc ( oczywiście zdarzają się też naturalne cykle bezowulacyjne)..i żę nawet, jak kobieta ma dwa jajniki to oe i tak nie pracują na zmianę..po prostu prym wiedzie ten, w ktorym pęcherzyk byl największy...
zawsze mi się wydawało, że powinny pracować na zmiane,

reklama
sandra tez chyba mówi.Ale nie wiem.

MM moja szwagierka ma tylko 1 jajnik,a urodziła dziecko.Nie ma sie czym stresować na zapas.

Do góry