reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cholercia no to teraz mnie wystraszylas z tym... czytalam wiele dobrych opinii na temat tej wanienki ale tak logicznie myslac to masz racje... jedno dziecko jest mniejsze drugie wieksze... i jak bedzie duzy bobas to co ja wtedy zrobie.... masz racje... kiedys gdzies widzialam ze laska miala problem z ta wanienka ale odwrotnie tzn maluszek byl za maly i tak musiala go przytrzymywac bo sie topil normalnie :tak::tak::tak: powiedzcie mi... lekarz mowi przed porodem ok ilu wazy malenstwo i czy to sie sprawdza??

mi powiedzial na 5 dni przed porodem, żę dzecko ok.3 kg- maly ważył 3,3kg

Jest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę

haaaa. a mowilam :tak::tak::-) nie bylo innej opcji kochana!!! jak tak mowie to znaczy ze tak jest :-):-):-) zawsze trzeba poczekac do wyschniecia testu...
GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-):-):-) mamy nowa kwietnioweczke :tak::tak::tak::tak: juuuuuppppiiiiiiiii

ja tu czegoś nie rozumiem..mi gin powiedzial, że to nie jest tak, że jajniki pracują na zmianę...w przypadku jednego niedzialającego jego pracę przejmuje drugi- wiem, bo sama mam jeden jajnik i owulkę mam co miesiąc ( oczywiście zdarzają się też naturalne cykle bezowulacyjne)..i żę nawet, jak kobieta ma dwa jajniki to oe i tak nie pracują na zmianę..po prostu prym wiedzie ten, w ktorym pęcherzyk byl największy...
zawsze mi się wydawało, że powinny pracować na zmiane,

reklama
sandra tez chyba mówi.Ale nie wiem.

MM moja szwagierka ma tylko 1 jajnik,a urodziła dziecko.Nie ma sie czym stresować na zapas.

Do góry