reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dopiero co owulacje mialam a juz mnie piersi tak bola...wczoraj tez...i na dodatek jakies male brazowe plamienie mam...chyba znow nici z tej mojej fasoli beda:( Dobrze przynajmniej ze zalicze wizyte u lekarza.juz sie dawno tak nie cieszylam na te mysl.to juz jutro jak zdaze i koniecznie musze tez badania hormonalne za jakis tydzien zrobic.

reklama
No własnie chodziło mi o dalsze życie dziecka. Jak rodzą siedzieci uposledzone np. Albo przyklad mojej kuzynki, która jeszcze niedawno sie "chwaliła", że calą ciążę z synkiem paliła, piła kawę i alkohol a dziecko urodziło sie zdrowe. Teraz Kamil ma 2 latka i okazuje się, ze m astme. Kto wie czy nie jest to wynikiem właśnie tych fajek w ciąży...
bardzo prawdopodobne!biedne dziecko

Jak patrzę na moje kuzynki, które nie miały problemów z zajściem w ciążę ( jedna ma 5, dróga 2 dzieci), obie pliły w ciąży piły alkohol itd. to normalnie ryczeć mi sie chce... A my robimy wszystko co w naszej mocy a fasolki brak... Życie jest niesprawiedliwe... Ale ja wierzę, ze niedługo też zobaczę te 2 wymarzone kreseczki, a później bijące serduszko na USG:)

uciekam na razie bo znow musze troche rzeczy przed wyjazdem kupic(pewnie i tak czegos zapomne) no i w koncu rozpoczac pakowanie.no ale pozniej znow bede:)

Wisienka na pewno już niedługo zobaczysz te 2 kreseczki i serduszko:tak::tak:wysyłam fluidków specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~rózowe na dziewczynke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~blekitne na chłopczyka.

A co do mojego wieku to skończyłam tydzień temu 20 lat.

A do kobiet palących ,to to jest skrajna głupota,ale wiecie co jezeli jeszcze sią ktoś z tym kryje,nie pokazuje całemu światu to wydaje mi się ze jakieś zalązki mózgu ma,bo bynajmniej wie,ze zle robi i sie z tym kryje.Ale żeby bezczelnie iść ulicą pod szpitalem z widoczną ciążą i fajką w ręku i szczycić się tym to już trzeba być na prawde totalnym bezmózgowcem!

Robale i jak masz ten test?

Wisienka na pewno już niedługo zobaczysz te 2 kreseczki i serduszko:tak::tak:wysyłam fluidków specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~rózowe na dziewczynke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~blekitne na chłopczyka.

A co do mojego wieku to skończyłam tydzień temu 20 lat.

A do kobiet palących ,to to jest skrajna głupota,ale wiecie co jezeli jeszcze sią ktoś z tym kryje,nie pokazuje całemu światu to wydaje mi się ze jakieś zalązki mózgu ma,bo bynajmniej wie,ze zle robi i sie z tym kryje.Ale żeby bezczelnie iść ulicą pod szpitalem z widoczną ciążą i fajką w ręku i szczycić się tym to już trzeba być na prawde totalnym bezmózgowcem!

Robale i jak masz ten test?
totalnym bezmózgowcem to mało powiedziane, powinny sie liczyć z tym że takie postępowanie będzie miało w przyszłości swoje konsekwencje i być może się odbije na dziecku. tylko niedajboże jeśli tak się stanie wszyscy będą winni tylko nie one

W ogole nie umiem podłapać kontaktu z Kwietniówkami i chyba tam pisac nie będe,nie wiem dlaczego,ale jakoś tam te dziewczyny do mnie nie przemawiają.Z Wami czuję się bardziej związana i w ogole.

dokladnie :tak::tak: tez jestem kwietnioweczka... bylam pare razy na kwietnioweczkach ale taka tam nuda ze masakra... jakos nie da sie pogadac... w ogole jak 5 postow dziennie jest to juz jest swieto... patrzylam na marcoweczki i tam jest jakis fajny klimat... laski caly czas gadaja i tak jakos przytulnie tam jest a na kwietnioweczkach tak jakos wszystko dziwne... moze nas za malo...
tak wiec kobietki musicie zafasolkowac bo normalnie nie ma z kim gadac na kwietnioweczkach!!!!!! nie ma innej opcji :tak::tak::-):-):-) wiec starac sie starac zeby fasolek przybywalo :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dokladnie :tak::tak: tez jestem kwietnioweczka... bylam pare razy na kwietnioweczkach ale taka tam nuda ze masakra... jakos nie da sie pogadac... w ogole jak 5 postow dziennie jest to juz jest swieto... patrzylam na marcoweczki i tam jest jakis fajny klimat... laski caly czas gadaja i tak jakos przytulnie tam jest a na kwietnioweczkach tak jakos wszystko dziwne... moze nas za malo...
tak wiec kobietki musicie zafasolkowac bo normalnie nie ma z kim gadac na kwietnioweczkach!!!!!! nie ma innej opcji :tak::tak::-):-):-) wiec starac sie starac zeby fasolek przybywalo :tak::tak::tak::tak::tak:
sandra dlaczego tak długo się staraliście o fasolkę?? mieliście jakieś problemy czy po prostu nie wychodziło??

Do góry