reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam, chciałam się przyłączyć do Waszego wątku ( o ile można:sorry2:) My również staramy się o dzidziusia. w zeszłym miesiącu niestety nie wyszło :baffled: , mam nadzieje, że w marcu będzie lepiej. Narazie jestem kilka dni po owulacji i to czekanie mnie dobija:wściekła/y:
Moja córeczka bardzo chciałaby mieć siostrzyczkę ;-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

witam Cię . ja też mam córeczkę 4lata kończy w maju tez pragnie rodzeństwa . pozdrawiam Cię i witam

reklama
Witam się Fasolowo :-D
Odebrałam wynik bety 67,8

Udało się jestem w ciaży!!!!!:-D

GRATULUJE !!! Bardzo się cieszę!!!
Witam!
Tydzień mnie nie było... Stęsniłyście się?? :cool2:
Tatuś mi zmarł... i... ciężko jest... :-(

Tak mi przykro! Bądź silna.

kawa kiedy tylko będziesz miała ochotę bo chyba nie zamierzasz teraz się forsować w pracy :tak: na L4 i to szybciutko:tak::tak:
ja chyba w tym cyklu nie dam rady limit marcowych fasolek wyczerpany

No coś Ty...jaki wyczerpany ?!? Na razie to nawet nie zostało osiągnięte minimum.

zabka nie jest agresywny ale lazi za nia slini sie i ja wacha i merda ogonem ale sie boje ich zostawic razem przeciez sunia ciemiaczko ma jeszcze ... nie zroslo jej sie...

kochana przykro mi ale fajnie ze do nas wrocilas

wrzuc fotke :) ale bandzior niejest wobec niej agresywby??jesli nie to spoko

chyba zaczynam miec takie przeczucie bo brzuch nieboli tylko kluje a przed chwial to tak ze szok i jakos dziwnie bo od wlosow lonowych az pod peke i nie calosc tylko tak po lini i ten sluz??zawsze po plamieniach @ przychodzilam max 2-3 godziny po plamieniu a teraz od rana mam ten sluz i nic zero czystej krwi wiec czekam do jutra i wszystko sie wyjasni mam nadzieje albo w jedna albo w duga strone ale sie troche martwie bo przeziebienie mnie lapie tak jak macku

hej zabcia masz pozytywne przeczucie?? ja trzymam pocichutku kciuki a nie mialas w sobote dopiero testowac?? Ja tez takie dziwne uczucie mam w podbrzuszu ale nie jest to bol tylko no sama nie wiem jak to opisac... czekam ale czas tak sie ciagnie.... pzdr

być moze, ale odpuściłam głowowo...na zasadzie bedzie to bedzie ...no ale nie da się ukryć, ze zardzewiałe rury zostały przeczyszczone ;) mam nadzieję, ze kontrast i rtg nie zaszkodzą małej fasolce :)
Nie zaszkodzi!!! Dzisiaj wlasnie czytalam ciekawy artykul. Dotyczyl on przede wszystkim elektorowni atomowych i promieniowania, ale byla wlasnie wzmainka na temat promieniowania rtg. Okazuje sie, ze osoby pracujace przy rtg o wiele rzadziej choruja na raka, niz inni. A przeciez caly czas sa napromieniowywani... :cool2:

W tym cyklu tez postaram odpuscic glowowo... Zobaczymy, na ile mi sie to uda...

reklama
hej zabcia masz pozytywne przeczucie?? ja trzymam pocichutku kciuki a nie mialas w sobote dopiero testowac?? Ja tez takie dziwne uczucie mam w podbrzuszu ale nie jest to bol tylko no sama nie wiem jak to opisac... czekam ale czas tak sie ciagnie.... pzdr

Pewnie czujesz ze cos dziwnego sie tam dzieje i niby boli ale nie boli tylko tak jakoś czuć .....ale namieszałam ale chyba wiadomo o co chodzi a może nie .nie wiem jakaś taka roztargniona ostatnio jestem chyba przez ta wiosenkę.

Do góry