reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jakieś fasolki były???

Tata zmarł 15.03 i tak się zestresowałam, że następnego dnia @ przylazła (w 22 dc) :szok:
A ten cykl muszę odpuścić, bo byłam u gin i poprosiłam o lecznicze globulki na bakterie i dopiero zaczełam je brać... Także z sexsika nici... :dry:

reklama
gratuluje moze i mi sie uda bo podbrzusze nie boli tylko kluje i jakies to dziwne wogole caly ten moj cykl jest dziwny wiec juz chyba nic mnie niezaskoczy

żabka u mnie pierwsze to piersi zaczęły boleć, a właściwie sutki, no i urosły...strasznie słaba się czułam, jak chora , ale nie chora no i podbrzusze, kłuje, boli , nieraz jak na @ rozpiera...smaki głównie słone

Tabsy odstawiałąm w maju, od wrzesnia próbujemy w płodne się wbić...wiec tak 9-10 miesiąc starań...PIERWSZY Z ZIÓŁKAMI

Bardzo Wam dziękuję i z całego serca życzę, aby io Wam udało się już w tym cylu...nie opuszczam Was kochane...jakoś nawet nie chce mi się wyliczać kiedy rozwiazanie....pewnie przełom litopad/grudzień o ile wszystko bedzie dobrze...modlę się o to by betka rosłą prawidłowo

przesyłam niesmiałe fluidki
na dziewczynkę &&&&&&&&&&"""""""""^^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~''''''''''''''''''''''''''&&&&&&&&&&^^^^^^^^^
na chłopca !!!!!!!!!!!!!!!!!!11~~~~~~~~~~~~~~~~~**********^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&""""""""""""""""""""""""

J mój przeczuwał dziś cały dzień coś, choć utrzymaywałam w tajemnicy, rano tylko powiedziałam, ze niespodziankę szykuję...dzwonił i pytał o juniora :) jesteśmy bardzo szcześliwi, czuję, ze super rodzicami bedziemy :)

olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jakieś fasolki były???

Tata zmarł 15.03 i tak się zestresowałam, że następnego dnia @ przylazła (w 22 dc) :szok:
A ten cykl muszę odpuścić, bo byłam u gin i poprosiłam o lecznicze globulki na bakterie i dopiero zaczełam je brać... Także z sexsika nici... :dry:
Scully wyrazy współczucia...przykro....tylko czas uleczy...poprzeżywaj sobie i popłacz za tatą :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tabsy odstawiałąm w maju, od wrzesnia próbujemy w płodne się wbić...wiec tak 9-10 miesiąc starań...PIERWSZY Z ZIÓŁKAMI

J mój przeczuwał dziś cały dzień coś, choć utrzymaywałam w tajemnicy, rano tylko powiedziałam, ze niespodziankę szykuję...dzwonił i pytał o juniora :) jesteśmy bardzo szcześliwi, czuję, ze super rodzicami bedziemy :)
Ja tam raczej obstawiam, ze to Hsg pomoglo:tak:
I chyba nikt nie ma watpliwosci, ze bedziecie super rodzicami:tak:

Ja tam raczej obstawiam, ze to Hsg pomoglo:tak:
I chyba nikt nie ma watpliwosci, ze bedziecie super rodzicami:tak:
być moze, ale odpuściłam głowowo...na zasadzie bedzie to bedzie ...no ale nie da się ukryć, ze zardzewiałe rury zostały przeczyszczone ;) mam nadzieję, ze kontrast i rtg nie zaszkodzą małej fasolce :)

Olkale - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj teraz o siebie bo jest was juz dwoje:) piękne uczucie, zobaczysz:)
Scully - przykro mi bardzo:(
Batonik - głowa do góry, owulka na pewno była, mogla byc nieddawno dlatego nie wiedzial na pewno czy jest cialko zolte....
u mnie dzis tez po monitoringu i po owulce, byla najprawdopodbniej w sobote, endo juz 12,3mm wiec zdecydowanie lepiej niz ostatnio....
i coz, teraz mam czekac....

reklama
Witam się!
Tak dawno mnie nie było i nie wiem co się tu dzieje. Proszę napiszcie czy są jakieś fasoleczki jak tam tosia, lenka i olkale mam nadzieję że 3 fasoleczki są a może jeszcze ktoś. Zaraz poczytam co tam było z rana bo od czwartku was nie nadrobie na pewno.

Ja w trakcie owu dziś 14 dc, wczoraj były przytulanki i dzziś również choć w pracy jestem ale na szczęście miałam na 13 więc M zdąrzył mnie jeszcze zbałamucić.
Wyobraźcie sobie że śniło mi się że przyleciało stado bocianów! A następnego dnia rozbijając jajka w obydwu miałam po 2 żółtka. Oj bliźniaki się szykuja może nie u mnie ale na pewno na forum.
Poza tym tęskniłam za wami jak nie wiem co. Ostatnio zabiegana jestem bo praca, otwieram działalność i mnóstwo z tym problemów, wiosna idzie więc w domu też porządki i zaraz święta i ten czas tak zasuwa że szok.

Do góry