reklama
K
Kinga85
Gość
gratulacje!!!!!!!Witam się Fasolowo
Odebrałam wynik bety 67,8
Udało się jestem w ciaży!!!!!
zabka rozumiem że masz przeczucie że to ciąża u ciebie tak??? ;-)
scully bardzo mi przykro.... :-(
[*]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
izus180584
Fanka BB :)
Na pewno będzie wszystko dobrze a rodzicami na 100% będziecie super.żabka u mnie pierwsze to piersi zaczęły boleć, a właściwie sutki, no i urosły...strasznie słaba się czułam, jak chora , ale nie chora no i podbrzusze, kłuje, boli , nieraz jak na @ rozpiera...smaki głównie słone
Tabsy odstawiałąm w maju, od wrzesnia próbujemy w płodne się wbić...wiec tak 9-10 miesiąc starań...PIERWSZY Z ZIÓŁKAMI
Bardzo Wam dziękuję i z całego serca życzę, aby io Wam udało się już w tym cylu...nie opuszczam Was kochane...jakoś nawet nie chce mi się wyliczać kiedy rozwiazanie....pewnie przełom litopad/grudzień o ile wszystko bedzie dobrze...modlę się o to by betka rosłą prawidłowo
przesyłam niesmiałe fluidki
na dziewczynkę &&&&&&&&&&"""""""""^^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~''''''''''''''''''''''''''&&&&&&&&&&^^^^^^^^^
na chłopca !!!!!!!!!!!!!!!!!!11~~~~~~~~~~~~~~~~~**********^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&""""""""""""""""""""""""
J mój przeczuwał dziś cały dzień coś, choć utrzymaywałam w tajemnicy, rano tylko powiedziałam, ze niespodziankę szykuję...dzwonił i pytał o juniora jesteśmy bardzo szcześliwi, czuję, ze super rodzicami bedziemy
Ja podbieram chociaż jeden ~
Aż się humor poprawia po takich dobrych wiadomościach o kolejnych fasolkach:-)
Olkale - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj teraz o siebie bo jest was juz dwoje piękne uczucie, zobaczysz
Scully - przykro mi bardzo
Batonik - głowa do góry, owulka na pewno była, mogla byc nieddawno dlatego nie wiedzial na pewno czy jest cialko zolte....
u mnie dzis tez po monitoringu i po owulce, byla najprawdopodbniej w sobote, endo juz 12,3mm wiec zdecydowanie lepiej niz ostatnio....
i coz, teraz mam czekac....
a czy gin coś Ci konkretnego powiedział, że była owu i pęcherzyk pękł
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
maćku ona jest strasznie malenka 8 tygodni ma no prawie 9... nie mam nawet kogo poproscic... ale boje sie nawet jak w czwartek bede szla do lekarza i sami zostana :/
Bardzo mi przykroWitam!
Tydzień mnie nie było... Stęsniłyście się??
Tatuś mi zmarł... i... ciężko jest... :-(
Halina0406
Fanka BB :)
Ból taki jak na @ ja miałam ponad tydzień (tylko troche rzadziej mnie bolał brzuch niż na @), zrobiłam test i dwie kreski :-)
gratuluje oby tak dalej . Stefanka jak sié teraz czujesz ?????
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ktos ma pomysl jak dac na imie suczce ??
kochana przykro mi ale fajnie ze do nas wrocilasWitam!
Tydzień mnie nie było... Stęsniłyście się??
Tatuś mi zmarł... i... ciężko jest... :-(
wrzuc fotke ale bandzior niejest wobec niej agresywby??jesli nie to spokolkale gratulacje!!1
tosia tulam mocno!!
jej mam taka mala kruszynke ona jest taka malenka ze zmiesci sie w dloni ja nie wiem ja chyba cala noc nie bede spala zeby ja chroic zeby bandzior jej krzywdy nie zrobil bo przeciez ona jest z 10 x mniejsza od niego... a on skacze w okol niej i musze pilnowac zeby ja nie przycisnal... masakra jakas a jak ja pojde do pracy !!!:-(
chyba zaczynam miec takie przeczucie bo brzuch nieboli tylko kluje a przed chwial to tak ze szok i jakos dziwnie bo od wlosow lonowych az pod peke i nie calosc tylko tak po lini i ten sluz??zawsze po plamieniach @ przychodzilam max 2-3 godziny po plamieniu a teraz od rana mam ten sluz i nic zero czystej krwi wiec czekam do jutra i wszystko sie wyjasni mam nadzieje albo w jedna albo w duga strone ale sie troche martwie bo przeziebienie mnie lapie tak jak mackugratulacje!!!!!!!
zabka rozumiem że masz przeczucie że to ciąża u ciebie tak??? ;-)
scully bardzo mi przykro.... :-(
[*]
reklama
a czy gin coś Ci konkretnego powiedział, że była owu i pęcherzyk pękł
powiedzial mi tylko, ile ma endo, i że pecherzykl pekl tzn. owulka byla i że jakies tam pojedyncze malutkie sa i kazal czekac i zglosic sie jak test wyjdzie pozytywny optymista z niego
Podziel się: