to zdrówka duzo życzęDzieki! Wkurza juz mnie to chorowanie Przeciez niecaly miesiac temu tez bylam chora i siedzialam przez tydzien na L4! Chyba sie nie wtedy nie wykurowalam, bo caly czas meczy mnie kaszel, a do tego dzisiaj na okraglo smarkam
Lena a jak dlugo sie staracie?
też myślę jak maćku...monitoring jeden lub dwa cykle czy wogóle jest owu, no i horrmony FSH, LH w 3 dc i prolaktyna, progeteron 7-8 dpoKiniu nie wiem co mi gin powie.muszę po prostu do niego pójść i go poproscić zeby mnie zbadał tak na początek.bo staram się już parę cykli i nic, to zobaczymy co on powie.mogę mieć, np zrosty po cesarce, wolę to chyba sprawdzić bo od tego nie da się zajść.zmykam na chwilę
Tośka bardzo mi przykro...myślałam już, ze bedziemy obie się cieszyły, razem...ale coś w tym myśleniu musi być...jak psychicznie odpuscisz to się udaje...ja odpuściłam po badaniu, mój mąż to nawet nie wiedział kiedy jest owu...trzymam kciuki...Jestem..
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy jesteście wspaniałe i wiem że zawsze mogę na was liczyć...
Dostałam dzisiaj niezłą lekcje i wiem że to był mój ostatni cykl w którym świrowałam, wmawiałam sobie ciąże ba ja w tej ciązy chodziłam tydzień prawie w sensie urojonej...
Czytając wynik poczułam ból, rozczarowanie, ogromny żal :---( w samochodzie wyłam jak bóbr :---(Postanowiłam że tak dłużej być nie może - że nie chce żyć od miesiączki do owulacji, od owulacji do miesiączki i ew testowania, odstawiam ziółka, nie liczę cykli - co ma byc to będzie - nie chcę się podporządkować obsesji posiadania dziecka (w tej chwili tak się czuje).
Powiecie pewnie że za kilka dni nabiorę do tego dystansu i pełna optymizmu rozpocznę nowy cykl - może i tak będzie w końcu kobieta zmienną jest ;-) Dzisiaj moja rezygnacja dzisiaj sięgnęła zenitu.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje i trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało moje kochane
leków nie odstawiaj i leczenia, bo jak jest medeycczny roblem to bez leków moze być klapa....kup sobie ksiażkę Bogny Pawelec Opowieści terapeutyczne o niepłodności" nie wierze w blokady psychiczne, ze za bardzo chce , ale w inne...polecam też stronę
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Psychologiczne aspekty niepłodności - pytania do eksperta
mi pomogła jak złąpałam doła...dzięki niej zrozumiałam, ze zycie toczy się, a nie tylko wokół ciaqży dzieje i co nawet jeden cykl to nie trwało
Batonik jak jest ciałko to pęchol pękł czyli szanse na ciazę są...uważaj aby drugi nie urósł, bo bliźniaki bedą jeszczepowiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się