reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzieki! Wkurza juz mnie to chorowanie:wściekła/y: Przeciez niecaly miesiac temu tez bylam chora i siedzialam przez tydzien na L4! Chyba sie nie wtedy nie wykurowalam, bo caly czas meczy mnie kaszel, a do tego dzisiaj na okraglo smarkam:crazy:

Lena a jak dlugo sie staracie?
to zdrówka duzo życzę

Kiniu nie wiem co mi gin powie.muszę po prostu do niego pójść i go poproscić zeby mnie zbadał tak na początek.bo staram się już parę cykli i nic, to zobaczymy co on powie.mogę mieć, np zrosty po cesarce, wolę to chyba sprawdzić bo od tego nie da się zajść.zmykam na chwilę:)
też myślę jak maćku...monitoring jeden lub dwa cykle czy wogóle jest owu, no i horrmony FSH, LH w 3 dc i prolaktyna, progeteron 7-8 dpo

Jestem..

Dziękuje Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy :tak: jesteście wspaniałe i wiem że zawsze mogę na was liczyć...
Dostałam dzisiaj niezłą lekcje i wiem że to był mój ostatni cykl w którym świrowałam, wmawiałam sobie ciąże ba ja w tej ciązy chodziłam tydzień prawie w sensie urojonej...
Czytając wynik poczułam ból, rozczarowanie, ogromny żal :-:)-:)-( w samochodzie wyłam jak bóbr :-:)-:)-(Postanowiłam że tak dłużej być nie może - że nie chce żyć od miesiączki do owulacji, od owulacji do miesiączki i ew testowania, odstawiam ziółka, nie liczę cykli - co ma byc to będzie - nie chcę się podporządkować obsesji posiadania dziecka (w tej chwili tak się czuje).

Powiecie pewnie że za kilka dni nabiorę do tego dystansu i pełna optymizmu rozpocznę nowy cykl - może i tak będzie w końcu kobieta zmienną jest ;-) Dzisiaj moja rezygnacja dzisiaj sięgnęła zenitu.

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje i trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało moje kochane :tak:
Tośka bardzo mi przykro...myślałam już, ze bedziemy obie się cieszyły, razem...ale coś w tym myśleniu musi być...jak psychicznie odpuscisz to się udaje...ja odpuściłam po badaniu, mój mąż to nawet nie wiedział kiedy jest owu...trzymam kciuki...

leków nie odstawiaj i leczenia, bo jak jest medeycczny roblem to bez leków moze być klapa....kup sobie ksiażkę Bogny Pawelec Opowieści terapeutyczne o niepłodności" nie wierze w blokady psychiczne, ze za bardzo chce , ale w inne...polecam też stronę
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Psychologiczne aspekty niepłodności - pytania do eksperta
mi pomogła jak złąpałam doła...dzięki niej zrozumiałam, ze zycie toczy się, a nie tylko wokół ciaqży dzieje i co nawet jeden cykl to nie trwało :)

powiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle :wściekła/y: wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się :sorry2:
Batonik jak jest ciałko to pęchol pękł czyli szanse na ciazę są...uważaj aby drugi nie urósł, bo bliźniaki bedą jeszcze :)

reklama
Jestem..

Dziękuje Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy :tak: jesteście wspaniałe i wiem że zawsze mogę na was liczyć...
Dostałam dzisiaj niezłą lekcje i wiem że to był mój ostatni cykl w którym świrowałam, wmawiałam sobie ciąże ba ja w tej ciązy chodziłam tydzień prawie w sensie urojonej...
Czytając wynik poczułam ból, rozczarowanie, ogromny żal :-:)-:)-( w samochodzie wyłam jak bóbr :-:)-:)-(Postanowiłam że tak dłużej być nie może - że nie chce żyć od miesiączki do owulacji, od owulacji do miesiączki i ew testowania, odstawiam ziółka, nie liczę cykli - co ma byc to będzie - nie chcę się podporządkować obsesji posiadania dziecka (w tej chwili tak się czuje).

Powiecie pewnie że za kilka dni nabiorę do tego dystansu i pełna optymizmu rozpocznę nowy cykl - może i tak będzie w końcu kobieta zmienną jest ;-) Dzisiaj moja rezygnacja dzisiaj sięgnęła zenitu.

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje i trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało moje kochane :tak:
Ja ostatnim razem tez dostałam taka lekcję ze powiedzialam sobie basta co ma byc to bedzie , wiem ze to strasznie trudne . Ale nakreciłam sie na maxa i jeszcze ginek pow ze sie uda i co i dupa . Takze nawet dziś wywaliłam test do kosza zeby mnie nie kusiło

lkale gratulacje!!1

tosia tulam mocno!!

jej mam taka mala kruszynke ona jest taka malenka ze zmiesci sie w dloni :no: ja nie wiem ja chyba cala noc nie bede spala zeby ja chroic zeby bandzior jej krzywdy nie zrobil bo przeciez ona jest z 10 x mniejsza od niego... a on skacze w okol niej i musze pilnowac zeby ja nie przycisnal... masakra jakas a jak ja pojde do pracy !!!:no::-(

to zdrówka duzo życzę

też myślę jak maćku...monitoring jeden lub dwa cykle czy wogóle jest owu, no i horrmony FSH, LH w 3 dc i prolaktyna, progeteron 7-8 dpo

Tośka bardzo mi przykro...myślałam już, ze bedziemy obie się cieszyły, razem...ale coś w tym myśleniu musi być...jak psychicznie odpuscisz to się udaje...ja odpuściłam po badaniu, mój mąż to nawet nie wiedział kiedy jest owu...trzymam kciuki...

leków nie odstawiaj i leczenia, bo jak jest medeycczny roblem to bez leków moze być klapa....kup sobie ksiażkę Bogny Pawelec Opowieści terapeutyczne o niepłodności" nie wierze w blokady psychiczne, ze za bardzo chce , ale w inne...polecam też stronę
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Psychologiczne aspekty niepłodności - pytania do eksperta
mi pomogła jak złąpałam doła...dzięki niej zrozumiałam, ze zycie toczy się, a nie tylko wokół ciaqży dzieje i co nawet jeden cykl to nie trwało :)

Batonik jak jest ciałko to pęchol pękł czyli szanse na ciazę są...uważaj aby drugi nie urósł, bo bliźniaki bedą jeszcze :)

ginek powiedział że wygląda mu to na ciałko żółte ale nie czułam przekonania w jego głosie :-(

Witam się Fasolowo :-D
Odebrałam wynik bety 67,8

Udało się jestem w ciaży!!!!!:-D
To teraz moge pogratulowac juz glosno: GRATULUJE!:-D

Witam!
Tydzień mnie nie było... Stęsniłyście się?? :cool2:
Tatuś mi zmarł... i... ciężko jest... :-(
:-(

jej mam taka mala kruszynke ona jest taka malenka ze zmiesci sie w dloni :no: ja nie wiem ja chyba cala noc nie bede spala zeby ja chroic zeby bandzior jej krzywdy nie zrobil bo przeciez ona jest z 10 x mniejsza od niego... a on skacze w okol niej i musze pilnowac zeby ja nie przycisnal... masakra jakas a jak ja pojde do pracy !!!:no::-(
Taka malutka jest? To ile ma tyg?
My jak wzielismy Sabe to na drugi dzien bratowa sciagnelam, zeby z nia posiedziala jak bylismy w pracy:tak: Moze tez kogos popros...

reklama
Do góry