Witam!;-)ja jestem
ale po dzisiejszej wizycie też mam mieszane uczucia w sumie to nic nie wiem
To jakie wiesci po wizycie? Nie wiem, czy juz pisalas, ale przelecialam posty tylko po lebkach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!;-)ja jestem
To tez pewnie przez imprezewitam się i ja
u mnie nadal bez zmian tz @ brak już 5 dzień...
Pajkaa a Ty już po wizycie ?
To tez pewnie przez impreze
dopiero teraz
witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki
Witam!
To jakie wiesci po wizycie? Nie wiem, czy juz pisalas, ale przelecialam posty tylko po lebkach...
;-)ja jestem
Ogarnelo mnie pewne zobojetnienie... Znowu jestem chora, a czas staranek zbliza sie wielkimi krokami....Maćku co słychać? jak tam samopoczucie?
w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszy czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie