reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No właśnie szok,że tak cicho;)
Ja wróciłam przed chwilą z dworu bo byłam z moją Julą.zreszta Ona już była wcześniej z babcią bo ja obiad robiłam i ciasto:)jakiś mam taki dzień,że nie mogę w miejscu usiedzieć;)

Olkale wyobrażam sobie radośc Twojego M.podziwiam Cię za cierpliwość kochana i cieszę się razem z Tobą z fasolinki:)

Zabciu trzymam kciuki żeby u Ciebie się w końcu poukładało.wiem, że to trudne ale jak będziesz stanowcza i spokojna to w końcu zauważą.ja nie pozwalam na wiele rzeczy.To moje dziecko i to ja ponoszę za nią odpowiedzialność i ewentualnie wstydzę się za nią.długo walczyłam, miałam stany depresyjne odkąd tu zamieszkałam i ciągle płakałam.teściowa chciala mi wychowywać na siłe dziecko po swojemu i uwierzcie mi kochane jeżeli ktoś tego nie przeżył to nie może nam wmawiać że przesadzamy.serce pęka z bezradności, kiedy widzisz że jakaś baba próbuje zabrać Ci dziecko,pokazać że się nie nadajesz do wychowywania, ma Cię za nic...teraz jest lepiej bo teść jest w domu i się trochę uspokoiła.ja zresztą też się zmieniłam.nie boję się mówić i stawiam się coraz częściej.chcę mieć w życiu poczucie,że zrobiłam dla swoich dzieci wszystko co najwazniejsze.bo rozpieszczanie jest dobre ale nie cały czas,dzień w dzień.na przyszłośc to dobrze nie wróży.

Martwię się o Tosię, ciągle o niej myślę...jest mi tak strasznie przykro, czuję się taka bezradna...tak chciałabym Ci pomóc Tosiu:*

Pajkaa a Ty już po wizycie ?

dopiero teraz
witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

To tez pewnie przez impreze:-D

Maćku co słychać? jak tam samopoczucie?:)

dopiero teraz
witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

wklej koniecznie skarbie, chcemy zobaczyć Bartusia:) cieszę się, że już wszystko w porządku, oby tak dalej słoneczko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
To jakie wiesci po wizycie? Nie wiem, czy juz pisalas, ale przelecialam posty tylko po lebkach...

w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszy:baffled: czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie

reklama
w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszy:baffled: czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie

o kurcze nic z tego nie rozumiem:0 ale powiedział gin że jest dobrze czy źle słonce?

Do góry