Jesli jest cialko zolte to znaczy, ze owulka byla!w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszy czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie
reklama
o kurcze nic z tego nie rozumiem:0 ale powiedział gin że jest dobrze czy źle słonce?
powiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się
Jesli jest cialko zolte to znaczy, ze owulka byla!
Maćku wyjaśnij mi co się dzieje z tym pęcherzykiem jak wypuści komórkę jajową to może się zmniejszać czy powienien zginąć od razu czy co bo już zgłupiałam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
hehehe no pewnie tak!!!To tez pewnie przez impreze
zdrówka życzę maćku.. i skoro staranka przed wami to się tam szykuj! ;-)
znowu choróbsko się przypałętało?no nie Maćku, przegoń je natychmiast bo nie będziesz miała siły na staranka kochana zobojętnienie jest zrozumiałe skoro choroba atakuje, mam nadzieję że humorek szybko wróci u mnie nic ciekawego, czekam na koniec @ i to mój ostatni cykl bez pomocy, że tak powiem.w następnym idę do gina bo już dłużej chyba nie ma co czekać;(Ogarnelo mnie pewne zobojetnienie... Znowu jestem chora, a czas staranek zbliza sie wielkimi krokami....
A co nowego u Ciebie?
powiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się
Nio czyli Maćku pisze ze jak było ciałko żólte to i owu była, czyli teraz Batonik grzecznie czeka na dalszy rozwój wypadków
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tego co wiem, to jest tak: jak pecherzyk peknie pzeksztalca sie w cialko zolte (ktore lekarz widzial), ktore swiadczy o przebytej owulacji. A ten pecherzyk, ktory dzisiaj widzial, to mogl byc inny, ktory rosl, ale nie pekl... Wiec jesli bylo cialko zolte i ladne endo to wszystko jest na dobrej drodze i zamiast sie martwic powinnas sie cieszycMaćku wyjaśnij mi co się dzieje z tym pęcherzykiem jak wypuści komórkę jajową to może się zmniejszać czy powienien zginąć od razu czy co bo już zgłupiałam
K
Kinga85
Gość
Lena rozumiem że chcecie wspomagać starania farmakologicznie? myślisz że taka jest u ciebie już konieczność?
hehehe no pewnie tak!!!
zdrówka życzę maćku.. i skoro staranka przed wami to się tam szykuj! ;-)
znowu choróbsko się przypałętało?no nie Maćku, przegoń je natychmiast bo nie będziesz miała siły na staranka kochana zobojętnienie jest zrozumiałe skoro choroba atakuje, mam nadzieję że humorek szybko wróci u mnie nic ciekawego, czekam na koniec @ i to mój ostatni cykl bez pomocy, że tak powiem.w następnym idę do gina bo już dłużej chyba nie ma co czekać;(
Dzieki! Wkurza juz mnie to chorowanie Przeciez niecaly miesiac temu tez bylam chora i siedzialam przez tydzien na L4! Chyba sie nie wtedy nie wykurowalam, bo caly czas meczy mnie kaszel, a do tego dzisiaj na okraglo smarkam
Lena a jak dlugo sie staracie?
Lena rozumiem że chcecie wspomagać starania farmakologicznie? myślisz że taka jest u ciebie już konieczność?
Kiniu nie wiem co mi gin powie.muszę po prostu do niego pójść i go poproscić zeby mnie zbadał tak na początek.bo staram się już parę cykli i nic, to zobaczymy co on powie.mogę mieć, np zrosty po cesarce, wolę to chyba sprawdzić bo od tego nie da się zajść.zmykam na chwilę
reklama
Podziel się: