reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszy:baffled: czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie
Jesli jest cialko zolte to znaczy, ze owulka byla!:tak:

reklama
o kurcze nic z tego nie rozumiem:0 ale powiedział gin że jest dobrze czy źle słonce?

powiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle :wściekła/y: wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się :sorry2:

Jesli jest cialko zolte to znaczy, ze owulka byla!:tak:

Maćku wyjaśnij mi co się dzieje z tym pęcherzykiem jak wypuści komórkę jajową to może się zmniejszać czy powienien zginąć od razu czy co bo już zgłupiałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogarnelo mnie pewne zobojetnienie...:dry: Znowu jestem chora, a czas staranek zbliza sie wielkimi krokami....
A co nowego u Ciebie?
znowu choróbsko się przypałętało?no nie Maćku, przegoń je natychmiast bo nie będziesz miała siły na staranka kochana;) zobojętnienie jest zrozumiałe skoro choroba atakuje, mam nadzieję że humorek szybko wróci:) u mnie nic ciekawego, czekam na koniec @ i to mój ostatni cykl bez pomocy, że tak powiem.w następnym idę do gina bo już dłużej chyba nie ma co czekać;(

powiedział że endo jest powiększone to dobrze że coś tam wygląda mu na ciałko żółte i kazał czekać i tyle :wściekła/y: wiem że ciąży to jeszcze nie zobaczy :-( i chyba nie wcześnie, dobiłam się :sorry2:

Nio czyli Maćku pisze ze jak było ciałko żólte to i owu była, czyli teraz Batonik grzecznie czeka na dalszy rozwój wypadków:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku wyjaśnij mi co się dzieje z tym pęcherzykiem jak wypuści komórkę jajową to może się zmniejszać czy powienien zginąć od razu czy co bo już zgłupiałam
Z tego co wiem, to jest tak: jak pecherzyk peknie pzeksztalca sie w cialko zolte (ktore lekarz widzial), ktore swiadczy o przebytej owulacji. A ten pecherzyk, ktory dzisiaj widzial, to mogl byc inny, ktory rosl, ale nie pekl... Wiec jesli bylo cialko zolte i ladne endo to wszystko jest na dobrej drodze i zamiast sie martwic powinnas sie cieszyc:tak:

hehehe no pewnie tak!!! :-D

zdrówka życzę maćku.. i skoro staranka przed wami to się tam szykuj! ;-)
znowu choróbsko się przypałętało?no nie Maćku, przegoń je natychmiast bo nie będziesz miała siły na staranka kochana;) zobojętnienie jest zrozumiałe skoro choroba atakuje, mam nadzieję że humorek szybko wróci:) u mnie nic ciekawego, czekam na koniec @ i to mój ostatni cykl bez pomocy, że tak powiem.w następnym idę do gina bo już dłużej chyba nie ma co czekać;(

Dzieki! Wkurza juz mnie to chorowanie:wściekła/y: Przeciez niecaly miesiac temu tez bylam chora i siedzialam przez tydzien na L4! Chyba sie nie wtedy nie wykurowalam, bo caly czas meczy mnie kaszel, a do tego dzisiaj na okraglo smarkam:crazy:

Lena a jak dlugo sie staracie?

Lena rozumiem że chcecie wspomagać starania farmakologicznie? myślisz że taka jest u ciebie już konieczność?

Kiniu nie wiem co mi gin powie.muszę po prostu do niego pójść i go poproscić zeby mnie zbadał tak na początek.bo staram się już parę cykli i nic, to zobaczymy co on powie.mogę mieć, np zrosty po cesarce, wolę to chyba sprawdzić bo od tego nie da się zajść.zmykam na chwilę:)

reklama
Do góry