reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Takiego bez przekonania to ja nie uznaję!!! Proszę o taki piękny z przekonaniem i z dobrymi myślami :-D

:-):-):-):-):-) !!!!!!!!!!
Oczywiście że normalne, a ja jak miałam...identycznie. I do tej pory mnie ten brzuch czasami tak pobolewa.

Lenka witaj :-) jak tam po wizycie u fryza ?!?

hej Lenka :-)

reklama
Tosiu dopóki nie odbierzesz bety proszę Cię nie prorokuj.my wszystkie trzymamy kciuki i pamiętaj że jesteśmy z Tobą niezależnie od wyniku.kochana bądź dzielna:) a plamienia naprawdę bardzo często się zdarzają w ciązy.spokojnie słoneczko.

Zabko co tam się dzieje u Ciebie? skąd te plamienia? kiedy termin @? nie denerwuj się skarbie.

Takiego bez przekonania to ja nie uznaję!!! Proszę o taki piękny z przekonaniem i z dobrymi myślami :-D

Oczywiście że normalne, a ja jak miałam...identycznie. I do tej pory mnie ten brzuch czasami tak pobolewa.

Lenka witaj :-) jak tam po wizycie u fryza ?!?
a dobrze słonko, przynajmniej tak mówi mój M ale to w końcu Mąż to co ma mówić:-D jestem zadowolona,ścięłam ich bardzo dużo i mam jeszcze jaśniejszy blond bo fryz powiedział że to kolor mojego życia i mi nie przyciemni absolutnie.wstawiłabym zdj ale mam na razie jakiś z tym problem na kompie:dry: dzięki za pamięć Myszko.

No-spe to normalnie można brać...ja się właśnie wczoraj zastanawiałam bo mi się chyba dzidziuś w macicy rozpycha i mnie bolało...poprzednio miałam tak samo i mi ginek właśnie nospe kazał łykać.
można, ja też brałam w ciązy:tak:

hejka:-) co tam słychać?

Zabciu ale już zaczełam plamić więc to na 100% @ do tego boli krzyż okropnie :-( i brzuch
oj Tosiu zaraz idę w pupę bic:tak:

Znikam na jakąś godzinkę bo muszę ciasto upiec - obiecałam Juli;)
ale wrócę kochane bo ja już długo bez Was nie wytrzymuję:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No-spe to normalnie można brać...ja się właśnie wczoraj zastanawiałam bo mi się chyba dzidziuś w macicy rozpycha i mnie bolało...poprzednio miałam tak samo i mi ginek właśnie nospe kazał łykać.
no ja wtedy niewiedzialam ale sie balam po bylam 4 miechy po poronieniu
Zabciu ale już zaczełam plamić więc to na 100% @ do tego boli krzyż okropnie :-( i brzuch
ale kochana zrob to dla nas i idz po ta betke a moze sie milo zaskoczysz
Tosiu dopóki nie odbierzesz bety proszę Cię nie prorokuj.my wszystkie trzymamy kciuki i pamiętaj że jesteśmy z Tobą niezależnie od wyniku.kochana bądź dzielna:) a plamienia naprawdę bardzo często się zdarzają w ciązy.spokojnie słoneczko.

Zabko co tam się dzieje u Ciebie? skąd te plamienia? kiedy termin @? nie denerwuj się skarbie.
moj termin hmmmm...wedlug mnie mial byc na niedziele ale wedlug mojego wykresu to albo na czwartek albo na niedziele wiec bog jeden wie a te plamienia to ja sama niekumam a moze sie dzis zagniezdzila fasolka hehehe nie nie niebede sobie wkrecach bo potem bede chodzic taka nakrecona i sie stresowac bede luz tylko luz i spokoj moze nas uratowac heheheh

Lenka kolor życia :-) tak mi się przypomniało że mój też się na temat pasujących kolorów uzewnętrzniał...i mi (co farbuję własy na czarny i są długie) powiedział że pasuje albo platyna, albo czerwony albo właśnie czarny, bo to są zdecydowane kolory właśnie dla takiej kobiety jak ja :-D :-D :-D i uśmiałam się bo wyobraziłam sobie siebie w takiej czerwieni lub platyne ;-)

Koleżanka mi przed chwilą podesłała:

Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jeszcze dwa:

Lekarz radzi pacjentce:
– Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło.
Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi:
– Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił futro.

Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurde paranoja brzuch mnie pobolewa ale tylko lekko i wkladka czysta ale jak sie podtarlam to sluz taki dziwny jakby pomaranczowy abo rozowy albo jasno brazowy ???????holre jedna wie ok ja spadam musze sie przebrac i isc po mala do przedszkola papapap wroce do was popoludniu i zdam relacje co sie dzieje :-/

Witam, chciałam się przyłączyć do Waszego wątku ( o ile można:sorry2:) My również staramy się o dzidziusia. w zeszłym miesiącu niestety nie wyszło :baffled: , mam nadzieje, że w marcu będzie lepiej. Narazie jestem kilka dni po owulacji i to czekanie mnie dobija:wściekła/y:
Moja córeczka bardzo chciałaby mieć siostrzyczkę ;-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

reklama
kurde paranoja brzuch mnie pobolewa ale tylko lekko i wkladka czysta ale jak sie podtarlam to sluz taki dziwny jakby pomaranczowy abo rozowy albo jasno brazowy ???????holre jedna wie ok ja spadam musze sie przebrac i isc po mala do przedszkola papapap wroce do was popoludniu i zdam relacje co sie dzieje :-/

A co Ty tak wcześnie Klaudię z przedszkola odbierasz ?

Do góry