Lenka kolor życia :-) tak mi się przypomniało że mój też się na temat pasujących kolorów uzewnętrzniał...i mi (co farbuję własy na czarny i są długie) powiedział że pasuje albo platyna, albo czerwony albo właśnie czarny, bo to są zdecydowane kolory właśnie dla takiej kobiety jak ja
i uśmiałam się bo wyobraziłam sobie siebie w takiej czerwieni lub platyne ;-)
Koleżanka mi przed chwilą podesłała:
Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz.
I jeszcze dwa:
Lekarz radzi pacjentce:
– Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło.
Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi:
– Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił futro.
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!
:-)