reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam.
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku :(:(:(:(:(:(:(:(:( Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!
witam Cię dziękój bogu że masz dwie krechy MOJA GRATULACIE:-D:-D:-D:-D:-D , nie martw się na zapas trzeba być dobrej myśli :-) i zadbać o siebie ,ale już nie biesz tych leków . CIESZ SIĘ ŻYCIEM I MALEŃSTWEM POZDRAWIAM GORĄCO:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie nadążam za wami . Sory postaram się nadrobić . Miłego dnia życzę wszystkim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie i ja
TOSIA czekam na wynik bety :)
ja dzisiaj wizyte mam wiec nie posiedze z Wami pliss nie szkrobcie tyle bo nie nadążam :p
wskocze tylko zerknąc jak tam beta Tosi a kiedy ma odebrać wyniki??

Dziękuje,a le to jeszcze nie jest pewne. Na razie zrobiłam dwa testy i na kazdym dwie tłuste kreseczki ale nadal w to nie wierze :-)

Nie biorę od dziś poniewaz zaczełam kilka dni temu odstawiać te leki stopniowo. Nie mozna ich odstawic nagle. Dziś mam wizyte u lekarza, zobaczymy czy potwierdzi ciaże. Jeśli tak to będę chciała zrobić jak najwięcej badań, żeby sprawdzic czy wszystko jest wporządku.
Orientuje sie może ktoś gdzie mozna zrobić badania prenatalne w Warszawie i ile to kosztuje?

Na początek:

TOŚKA TRZYMAM NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I WIERZĘ ŻE TO FASOLINKA &&&&&&&&&&&&&&&&&
witam się wieczorowo i ja ;)

czatuję na allegro bo chcę kupić kurtkę synowi (wygodna jestem heh) ;-)
Ja też ostatnio wszystko na allegro kupuję... ;-)
Wczoraj mi przyszły plastry detoksykujące a że dla kobiet w ciąży nie polecają o czym nie doczytałam przed zamówieniem, będę testować je na W. :-D
W domu najlepiej. :-)
Ja to bym się chętnie na basen zapisała. :tak:
No ja też zapytam ginka w czwartek czy mogę już na basen zacząć chodzić...bo na ćwiczenia w domu nie liczę, bo na pewno nie będzie mi się chciało.
ja jestem! ale nie wiem co pisac heh
MOGĘ WAS PROSIĆ O KLIKNIĘCIE W MOJE DRZEWKO ?? A RACZEJ POLANIE GO ;> bede wdzieczna
Zaraz wyciągnę konewkę i będę podlewać tylko odpiszę...bo mi się strasznie długo tamta strona łąduje ;-)

:-p

ja jutro idę do nowej pani ginekolog i trochę mam tremę bo obawiam się co ja jeszcze nowego usłyszę- trzymajcie za mnie kciuki za piękny pęcherzyk i żeby wszystko było oki
Bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj szybko znać!
ja chce fasolke!!!!! tylko jak ona ma przyjsc jak ja nawet nei amm kiedy wypocząć :(
Jak przyjdzie to będziesz przymusowo odpoczywać ;-) a przyjdzie już za chwilkę :-)

u mnie @ brak jeszcze.. no ale daję jej jeszcze czas do środy na luzie a nawet i do piątku chociaż nie sądzę aby tak długo czekała z wizytą ;)

wpadeczka? cóż na pewno bym się cieszyła ale jakoś w to powątpiewam :sorry2:
Trzymam &&& za wpadeczkę!

to tak jak ja w wysoką bete dzisiaj :dry: juz powoli zaczynam się denerwować :-(
Oj nie dziwie się...ja po teście z dwoma krechami jak robiłam to wiecie co ja tu wyprawiałam z nerwów i niecierpliwości. ALe Tosiu u Ciebie na pewno będzie wysoka!
Nie,ale wczoraj tak szurnęłam krzesłem,że aż się noga ułamała od niego. Skleiłam taśmą,a dziś o tym zapomniałam,usiadłam i sruuuuuuu na ziemię. :laugh2: :dry: :sorry2:
Tyłek sobie poobijasz!!!

właśnie spijamy z moim R kawkę bo on zaraz wyrusza a ja czekam aż pan doktor da znać i jadę na usg zobaczyć czy pęchol pękł i czy byłam owu już się stresuję :baffled:
Będzie wszystko super, bo Ty na 100% w tym cyklu zachodzisz :-) &&&

witaj kochana
jak sie czujesz ????

:-) dzisiaj już o niebo lepiej! Nerwy minęły :-) tylko coś mnie dzidziuś kłuje z prawej strony!
I nie mogę się już doczekać czwartkowej wizyty ;-) a to jeszcze 2 dni :-( ehh mam nadzieje że zleci.

witam sie i ja
ja dzisiaj wizyte mam wiec nie posiedze z Wami pliss nie szkrobcie tyle bo nie nadążam :p

Jak to wizyta u ginka to czekam na piękną foteczkę Bartusia!
A Tośka odbiera wyniki o 13.

Dziękuje,a le to jeszcze nie jest pewne. Na razie zrobiłam dwa testy i na kazdym dwie tłuste kreseczki ale nadal w to nie wierze :-)
Gratuluje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tośka - przecież Tobie @ się tak długo nie spóźniała, z tego co pamiętam.... więc to na pewno ciąża:) daj nam szybko znać co i jak! a test sikany robilas?
ja dzis na 17 na kolejny monitoring, zobaczyc czy pecherzyk pekl....
Tosia a Ty pilas jakies ziółka, tak? musisz mi koniecznie powiedziec jakie

witam sie i ja

Na początek:

TOŚKA TRZYMAM NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I WIERZĘ ŻE TO FASOLINKA &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też ostatnio wszystko na allegro kupuję... ;-)
Wczoraj mi przyszły plastry detoksykujące a że dla kobiet w ciąży nie polecają o czym nie doczytałam przed zamówieniem, będę testować je na W. :-D

No ja też zapytam ginka w czwartek czy mogę już na basen zacząć chodzić...bo na ćwiczenia w domu nie liczę, bo na pewno nie będzie mi się chciało.

Zaraz wyciągnę konewkę i będę podlewać tylko odpiszę...bo mi się strasznie długo tamta strona łąduje ;-)

Bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj szybko znać!

Jak przyjdzie to będziesz przymusowo odpoczywać ;-) a przyjdzie już za chwilkę :-)

Trzymam &&& za wpadeczkę!

Oj nie dziwie się...ja po teście z dwoma krechami jak robiłam to wiecie co ja tu wyprawiałam z nerwów i niecierpliwości. ALe Tosiu u Ciebie na pewno będzie wysoka!

Tyłek sobie poobijasz!!!

Będzie wszystko super, bo Ty na 100% w tym cyklu zachodzisz :-) &&&

:-) dzisiaj już o niebo lepiej! Nerwy minęły :-) tylko coś mnie dzidziuś kłuje z prawej strony!
I nie mogę się już doczekać czwartkowej wizyty ;-) a to jeszcze 2 dni :-( ehh mam nadzieje że zleci.

Moje drogie zaczełam plamić tak delikatnie więc @ jest za zakrętem :-:)-:)-( dokłdnie tydzien po terminie :-( chyba nie odbiorę tej bety nie chcę się dobić tym :-(

Nie biorę od dziś poniewaz zaczełam kilka dni temu odstawiać te leki stopniowo. Nie mozna ich odstawic nagle. Dziś mam wizyte u lekarza, zobaczymy czy potwierdzi ciaże. Jeśli tak to będę chciała zrobić jak najwięcej badań, żeby sprawdzic czy wszystko jest wporządku.
Orientuje sie może ktoś gdzie mozna zrobić badania prenatalne w Warszawie i ile to kosztuje?
Stefanka83 trzymam mocno kciuki , dbaj o siebie , myśl pozytywnie i zadbaj o to serduszko co nosisz pod swym sercem . napisz jak się czujesz.
A ja już uciekam , z moją córeczką na rower. Muszę pomyśleć co dziś na obiad ugotować . Wpadne na wieczór . serdecznie pozdrawiam Miłego slonecznego dnia

ja uciekam narazie ide sie zajac moimi cyferkami
dzis dolina na maxa:( a miałam sie nie wkrecac achh
trzymajcie sie !!!

MACKU ,PAJKA pomocy!!!!!!!!:confused: juz niewiem co jest grane rano zmierzylam tempke i znow podrosla ale jak bylam w lazience to na majtkach mialam 2 plamki :szok: i juz teraz nic nierozumiem bo tempka poprzednio spadala 2 dni przed @ a dzis podrosla i te 2 plamki brunatne :szok::confused: jak narazie wkladka czysta i jak sie pocieram tez czysto ale juz paranoji dostaje niewiem co mam myslec :baffled:pomozcie blagam doradzcie cos bo wy jestesbcie bardziej doswiadczone

Stefanka83 nie martw się dbaj o siebie. napisz jak się czujesz .
dziewczyny ja już uciekam . Moja córcia chce iść na rowerek . wpadne wieczorem.
pozdrawiam MIŁEGO SŁONECZNEGO DNIA . DZIEWCZYNY DWÓCH KRECH ŻYCZE

reklama
Czuje się bardzo dobrze. Właściwie nie mam żadnych dolegliwości. Test zrobiłam bo spóźniala mi się @ a brzuch mnie pobolewał tak troche jak na małpiszona juz ponad tydzień. Leki już odstawiłam. Teraz w nerwach czekam na wizytę. Trochę się boje. Już nie moge się doczekać.

Dziękuje jeszcze raz :-)

Do góry