Halina0406
Fanka BB :)
87ZABKA nie martw się na zapas . może wybiesz sie do ginekologa . nie denerwój się stres pogarsza sytułację . odpręsz sie może ci przejdzie . napisz jak się czujesz. połusz sie do łuszka , nie dzwigaj nic . pozdrawiam cie trzymaj sie . Ja już uciekamMACKU ,PAJKA pomocy!!!!!!!! juz niewiem co jest grane rano zmierzylam tempke i znow podrosla ale jak bylam w lazience to na majtkach mialam 2 plamki i juz teraz nic nierozumiem bo tempka poprzednio spadala 2 dni przed @ a dzis podrosla i te 2 plamki brunatne jak narazie wkladka czysta i jak sie pocieram tez czysto ale juz paranoji dostaje niewiem co mam myslec pomozcie blagam doradzcie cos bo wy jestesbcie bardziej doswiadczone
Będę trzymać kciuki . pozdrawiam Cie jaszcze razCzuje się bardzo dobrze. Właściwie nie mam żadnych dolegliwości. Test zrobiłam bo spóźniala mi się @ a brzuch mnie pobolewał tak troche jak na małpiszona juz ponad tydzień. Leki już odstawiłam. Teraz w nerwach czekam na wizytę. Trochę się boje. Już nie moge się doczekać.
Dziękuje jeszcze raz :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: