reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

MACKU ,PAJKA pomocy!!!!!!!!:confused: juz niewiem co jest grane rano zmierzylam tempke i znow podrosla ale jak bylam w lazience to na majtkach mialam 2 plamki :szok: i juz teraz nic nierozumiem bo tempka poprzednio spadala 2 dni przed @ a dzis podrosla i te 2 plamki brunatne :szok::confused: jak narazie wkladka czysta i jak sie pocieram tez czysto ale juz paranoji dostaje niewiem co mam myslec :baffled:pomozcie blagam doradzcie cos bo wy jestesbcie bardziej doswiadczone
87ZABKA nie martw się na zapas . może wybiesz sie do ginekologa . nie denerwój się stres pogarsza sytułację . odpręsz sie może ci przejdzie . napisz jak się czujesz. połusz sie do łuszka , nie dzwigaj nic . pozdrawiam cie trzymaj sie . Ja już uciekam

Czuje się bardzo dobrze. Właściwie nie mam żadnych dolegliwości. Test zrobiłam bo spóźniala mi się @ a brzuch mnie pobolewał tak troche jak na małpiszona juz ponad tydzień. Leki już odstawiłam. Teraz w nerwach czekam na wizytę. Trochę się boje. Już nie moge się doczekać.

Dziękuje jeszcze raz :-)
Będę trzymać kciuki . pozdrawiam Cie jaszcze raz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tośka łośiu!!!!!! moze to fasolka tam cos buszuje i plamki sa odbierz i mnie nie denerwuj i jak cos to do lekarza szybko... ja plamilam na poczatku ciazy wez wyniki i nie marudz ;)

Moje drogie zaczełam plamić tak delikatnie więc @ jest za zakrętem :-:)-:)-( dokłdnie tydzien po terminie :-( chyba nie odbiorę tej bety nie chcę się dobić tym :-(
Plamienie przy fasolce to normalna rzecz...mnie nawet ginek powiedział że będę plamić jak mi robił badanie i mam się absolutnie tym nie przejmować.
Odbierz betkę.

ja uciekam narazie ide sie zajac moimi cyferkami
dzis dolina na maxa:( a miałam sie nie wkrecac achh
trzymajcie sie !!!
Kochana głowa do góry!!! Będzie lepiej!!!
Ja wczoraj tak samo się dołowałam...rano się obudziłam i stwierdziłam że życie jest zbyt krótkie by tracić czas na zmartwienia...i wyprzytulałam się z W. i od razu mi się lepiej zrobiło.
Wracaj do humorku i proszę się teraz ładnie tutaj do mnie uśmiechnąć :-D pliss

MACKU ,PAJKA pomocy!!!!!!!!:confused: juz niewiem co jest grane rano zmierzylam tempke i znow podrosla ale jak bylam w lazience to na majtkach mialam 2 plamki :szok: i juz teraz nic nierozumiem bo tempka poprzednio spadala 2 dni przed @ a dzis podrosla i te 2 plamki brunatne :szok::confused: jak narazie wkladka czysta i jak sie pocieram tez czysto ale juz paranoji dostaje niewiem co mam myslec :baffled:pomozcie blagam doradzcie cos bo wy jestesbcie bardziej doswiadczone
No ja na temat tempki nic nie wiem, ale może zró teraz tego teściora co Ci jeden pozostał. &&&

Plamienie przy fasolce to normalna rzecz...mnie nawet ginek powiedział że będę plamić jak mi robił badanie i mam się absolutnie tym nie przejmować.
Odbierz betkę.

Ja wczoraj tak samo się dołowałam...rano się obudziłam i stwierdziłam że życie jest zbyt krótkie by tracić czas na zmartwienia...i wyprzytulałam się z W. i od razu mi się lepiej zrobiło.

No ja na temat tempki nic nie wiem, ale może zró teraz tego teściora co Ci jeden pozostał. &&&
Myszko moja kochana uśmiechnę sie do ciebie :-) bo nie wypada Tobie odmówić ale wiesz tak bez przekonania

Witam dziewczynki:)
jaka piękna dziś pogoda aż chce się żyć.jakoś Was nadrobiłam ale robi się to coraz trudniejsze kochane;-)
Tosia czekam na potwierdzenie dobrych wieści z niecierpliwością.
Agutka widzę że budowa idzie pełną parą i bardzo dobrze, szybko będzie wymarzona sypialnia albo pokoik dziecięcy:-)
Olkale słonko uwierz w to szczęście które Cię spotkało, to nie sen.jesteś w ciązy kochana:tak:
Ja ostatni cykl próbuję sama.a raczej z M:-D jak się nie uda idę do gina po pomoc.

witam sie ooo ale mnie tudawno nie bylo

nareszcie dzien wolny no i dzisiaj wielki dzien jade po sunie dla bandziorka :-) ciekaw eil emnie kolega skasuje na paliwo :baffled:
oprocz tego nie wiem co mi sie od wczoraj dzieje.... po zastrzyku wieczorem jakies 15 minut zaczelo mi sie goraco na twarzy robic... pozniej wypilam ziola ktore w ogole mi nie wchodzily a przeciez je lubie.. poszlam spac i sie obudzilam za godzine z takimi dusznosciami ikreceniem w glowie z enie macie pojecia :-( balam sie jak cholera obudzilam m wypilam cala butelke wody wstac nie moglam bo bym padla n i balkon na rozciez otwarty zeby mi nie bylo goraco. temp. mierzona 2 razy 36.2 stopnie.... masakra... pozniej jakos przeszlo i zasnelam ale rano tez sie nie najlepiej czuje maz mowil ze dalej lada jestem.... sikam jak debil po tej wodzie i mi tak w glowie goraco... nie wiem czy to po tej heparynie czy po CLO ?? az sie normalnie boje....

agutka:-D dobra jestes z tym krzeslem :tak:;-)
tośka to dzisiaj betka?? trzymam kciuki :tak:
kochana ty skonsultuj to z lekarzem
87ZABKA nie martw się na zapas . może wybiesz sie do ginekologa . nie denerwój się stres pogarsza sytułację . odpręsz sie może ci przejdzie . napisz jak się czujesz. połusz sie do łuszka , nie dzwigaj nic . pozdrawiam cie trzymaj sie . Ja już uciekam
do ginekologa niema szans bo przyjmuje u nas tylko we wtorki a dzis nieuda mi sie wkrecic bo u nas liste zarejestrowanych robia pare dni przed wiec najpozniej wczoraj musialabym sie zarejestrowac a bez rejestracji mnie niewpuszcza :-( a po za tymniechce zeby pomyslal ze z byle czym latam
Odbierz betkę.

zrobilam rano ale 1 krecha wyszla ale ja ostatnio duzo pije wiec niewiem a kolejne dojda jutro albo w czwartek zobaczymy jaka jutro bedzie tempka

Tośka łośiu!!!!!! moze to fasolka tam cos buszuje i plamki sa odbierz i mnie nie denerwuj i jak cos to do lekarza szybko... ja plamilam na poczatku ciazy wez wyniki i nie marudz ;)

Odbierz betkę.

A czy normalny jest ból brzucha taki jak na @ i bóle krzyża :confused: nie sądze chyba :-:)-(
odbiorę to bete ale jest to już tylko czysta formalność :-:)-(

Ból taki jak na @ ja miałam ponad tydzień (tylko troche rzadziej mnie bolał brzuch niż na @), zrobiłam test i dwie kreski :-)

A czy normalny jest ból brzucha taki jak na @ i bóle krzyża :confused: nie sądze chyba :-:)-(
no tak czysta formalnosc potwierdzenia fasolki :-) ja przy 1 ciazy mialam typoweobjawy na @ w tym bol brzucha i nawe wzielam nospe wtedy a potem sie stresowalam czy niezaszkodzila ale bylo ok

reklama
Myszko moja kochana uśmiechnę sie do ciebie :-) bo nie wypada Tobie odmówić ale wiesz tak bez przekonania
Takiego bez przekonania to ja nie uznaję!!! Proszę o taki piękny z przekonaniem i z dobrymi myślami :-D

Oczywiście że normalne, a ja jak miałam...identycznie. I do tej pory mnie ten brzuch czasami tak pobolewa.

Lenka witaj :-) jak tam po wizycie u fryza ?!?

no tak czysta formalnosc potwierdzenia fasolki :-) ja przy 1 ciazy mialam typoweobjawy na @ w tym bol brzucha i nawe wzielam nospe wtedy a potem sie stresowalam czy niezaszkodzila ale bylo ok

No-spe to normalnie można brać...ja się właśnie wczoraj zastanawiałam bo mi się chyba dzidziuś w macicy rozpycha i mnie bolało...poprzednio miałam tak samo i mi ginek właśnie nospe kazał łykać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry