reklama
no ja wtedy niewiedzialam ale sie balam po bylam 4 miechy po poronieniu
ale kochana zrob to dla nas i idz po ta betke a moze sie milo zaskoczysz
moj termin hmmmm...wedlug mnie mial byc na niedziele ale wedlug mojego wykresu to albo na czwartek albo na niedziele wiec bog jeden wie a te plamienia to ja sama niekumam a moze sie dzis zagniezdzila fasolka hehehe nie nie niebede sobie wkrecach bo potem bede chodzic taka nakrecona i sie stresowac bede luz tylko luz i spokoj moze nas uratowac heheheh
pójde odbiorę niech wam będzie ale ja nie licze na cud :-(
o 13 musze ja odebrac ale musze sie jeszcze przebrac i wogole i skoczyc do banku wiec zmykam juz na 100% papapapA co Ty tak wcześnie Klaudię z przedszkola odbierasz ?
Mysza84
Fanka BB :)
Agnies2606 witaj :-)
a co to takimi wielkimi literami piszesz?!?
To i tak wcześnie...ona nie jada obiadów w przedszkolu ? Bo ja pamiętam że moja chrześnica to do minimum 15 siedziała.
Tośka ale cuda się zdarzają!
a co to takimi wielkimi literami piszesz?!?
o 13 musze ja odebrac ale musze sie jeszcze przebrac i wogole i skoczyc do banku wiec zmykam juz na 100% papapap
To i tak wcześnie...ona nie jada obiadów w przedszkolu ? Bo ja pamiętam że moja chrześnica to do minimum 15 siedziała.
Tośka ale cuda się zdarzają!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
B
bunia87
Gość
witam się dziewuszki.u mnie @ pełną parą,ale wieczorem piję ziółka.pycha są.od miesiąca już biorę castagnusa-jeśli nie pomoże mi zaciążyć to przynajmniej zmniejsza mój pms.zwykle jakiś tydzień przed @ bolał mnie brzuch i cycole,a teraz tylko trochę.to myślę,że po tych 90 dniach to już ten mój pms sobie won pójdzie na długi czas.bo inaczej to bez kija nie podchodź.i chociaż mój monsz jak to facet swój kijek ma,to on nie daje rady
zaje.... ulachałam się jak diabli.świetne.będę musiała mojemu przeczytać.
i właśnie dlatego masz nas.my trzymamy &&&&&&,podtrzymujemy na duchu i wierzymy w cuda.więc Tosiuniu-ubieraj sweterek i leć po tą betkę,pewnie wcześniej już ci ją dadza.no i oczywiście przekaż nam wiadomość co będziemy mogły ci już "legalnie" pogratulować.
a tak jeszcze to trzymam &&&&& za te nasze bbowiczki, które dzisiaj mają podgląd na pęchole.życzę dużych pęcholi,albo cudnie pękniętych pęcholi-do wyboru,zależy jaki dc.
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!
:-)
pójde odbiorę niech wam będzie ale ja nie licze na cud :-(
i właśnie dlatego masz nas.my trzymamy &&&&&&,podtrzymujemy na duchu i wierzymy w cuda.więc Tosiuniu-ubieraj sweterek i leć po tą betkę,pewnie wcześniej już ci ją dadza.no i oczywiście przekaż nam wiadomość co będziemy mogły ci już "legalnie" pogratulować.
a tak jeszcze to trzymam &&&&& za te nasze bbowiczki, które dzisiaj mają podgląd na pęchole.życzę dużych pęcholi,albo cudnie pękniętych pęcholi-do wyboru,zależy jaki dc.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza84
Fanka BB :)
Kinga świetna ta kurtałka :-) a Filip jaki już duży gość :-)
bunia hejka :-)
Przynajmniej każdy zauważy :-)Mysza84 przepraszam tak mi jakoś wyszło chciałam żeby ładnie było
bunia hejka :-)
witam się dziewuszki.u mnie @ pełną parą,ale wieczorem piję ziółka.pycha są.od miesiąca już biorę castagnusa-jeśli nie pomoże mi zaciążyć to przynajmniej zmniejsza mój pms.zwykle jakiś tydzień przed @ bolał mnie brzuch i cycole,a teraz tylko trochę.to myślę,że po tych 90 dniach to już ten mój pms sobie won pójdzie na długi czas.bo inaczej to bez kija nie podchodź.i chociaż mój monsz jak to facet swój kijek ma,to on nie daje rady
z pracy mogę wyjść dopiero o 13 żeby mój T. nie sapał ;-)
Dzięki dziewczyny za wsparcie - jesteście kochane
ja jak zobaczyłam te plamki na wkładce to aż się popłakałam :-(
reklama
R
RiSiA
Gość
MACKU ,PAJKA pomocy!!!!!!!! juz niewiem co jest grane rano zmierzylam tempke i znow podrosla ale jak bylam w lazience to na majtkach mialam 2 plamki i juz teraz nic nierozumiem bo tempka poprzednio spadala 2 dni przed @ a dzis podrosla i te 2 plamki brunatne jak narazie wkladka czysta i jak sie pocieram tez czysto ale juz paranoji dostaje niewiem co mam myslec pomozcie blagam doradzcie cos bo wy jestesbcie bardziej doswiadczone
Słońce czasami tak jest, ze mimo wysokiej tempki @ przychodzi a moze być to też plamienie związane z tym, ze @ miala przyjść a np jest ciąża.
Poczekaj i zobaczysz jak się sytuacja rozwinie.
Tosiu to samo dotyczy Ciebie!
Podziel się: