reklama
a tak jeszcze to trzymam &&&&& za te nasze bbowiczki, które dzisiaj mają podgląd na pęchole.życzę dużych pęcholi,albo cudnie pękniętych pęcholi-do wyboru,zależy jaki dc.
to ja kochana poproszę za &&&&& zeby ten wojak trafił do mojego w 100 %%%%
K
Kinga85
Gość
:-) kurtkę sam wybierał model mały hihihi.. innej nie chciał bo ta z ben10 heh fajna dwustronna.Kinga świetna ta kurtałka :-) a Filip jaki już duży gość :-)
tak wiec ma... jeszcze spodnie zostały do kupienia i jakieś bluzki... dzieciak ubrany
a ja ide poleżeć teraz
potem zajrzę do was pogadać
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam
Tośka leć po wyniki i daj znać jaki wynik...glowa do góry,wszystko będzie dobrze
Tośka leć po wyniki i daj znać jaki wynik...glowa do góry,wszystko będzie dobrze
B
bunia87
Gość
to ja kochana poproszę za &&&&& zeby ten wojak trafił do mojego w 100 %%%%
wedle życzenia.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
z pracy mogę wyjść dopiero o 13 żeby mój T. nie sapał ;-)
Dzięki dziewczyny za wsparcie - jesteście kochane
ja jak zobaczyłam te plamki na wkładce to aż się popłakałam :-(
plamki to nie @.nie martw się.otrzyj łezki i się uśmiechnij,bo nam jeszcze słonko zajdzie jak będzie widziało twój smuteczek.jak mi zajdzie to takiego klapsa dostaniesz,że tyłeczek ci spuchnie bardziej niż Agutce jak spadła ze stołka.uważaj bo mam silną rękę
wedle życzenia.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
plamki to nie @.nie martw się.otrzyj łezki i się uśmiechnij,bo nam jeszcze słonko zajdzie jak będzie widziało twój smuteczek.jak mi zajdzie to takiego klapsa dostaniesz,że tyłeczek ci spuchnie bardziej niż Agutce jak spadła ze stołka.uważaj bo mam silną rękę
Dzięki kochana - ja bedę dopiero wieczorem w domu ale dam Agutce znac smsem jaki wynik to Wam napisze
Mysza84
Fanka BB :)
Dostałam info że wyniki są już do odbioru :-( chyba nie dojade tam ku******* :-(
A nie mogą Ci przez tel powiedzieć ?!?
Kurde a Agutki nie ma...
B
bunia87
Gość
a tak wogóle to chciałam zapytać jako to jest z obfitymi @.bo ja takie mam i gdzieś wyczytałam,że mogą one świadczyć nie tylko o jakichś choróbkach,ale też o bezowulacyjnych cyklach.nie wiem jak to u mnie,bo ja zawsze mam takie krwawienie,że nic tylko przeciekam.może taka akurat moja uroda?wiem że w mojej rodzinie to wszystkie babeczki używają największych podpasek.ale żeby po godzinie tampon super z ob przeciekał?
czuję się jakby mi miała cała krew odejść.za chwilę to będę głupoty dowalać bo mi krew do mózgu nie będzie dochodzić jak jej braknie
czuję się jakby mi miała cała krew odejść.za chwilę to będę głupoty dowalać bo mi krew do mózgu nie będzie dochodzić jak jej braknie
reklama
A nie mogą Ci przez tel powiedzieć ?!?
Kurde a Agutki nie ma...
w lux medzie nie mówią przez telefon a jak odbieram to z dowodem zawsze ;/
Podziel się: