reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kinga świetna ta kurtałka :-) a Filip jaki już duży gość :-)
:-) kurtkę sam wybierał model mały hihihi.. innej nie chciał bo ta z ben10 heh fajna dwustronna.
tak wiec ma... jeszcze spodnie zostały do kupienia i jakieś bluzki... dzieciak ubrany

a ja ide poleżeć teraz
potem zajrzę do was pogadać ;)

to ja kochana poproszę za &&&&& zeby ten wojak trafił do mojego w 100 %%%%

wedle życzenia.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

z pracy mogę wyjść dopiero o 13 żeby mój T. nie sapał ;-)

Dzięki dziewczyny za wsparcie - jesteście kochane:tak:
ja jak zobaczyłam te plamki na wkładce to aż się popłakałam :-(

plamki to nie @.nie martw się.otrzyj łezki i się uśmiechnij,bo nam jeszcze słonko zajdzie jak będzie widziało twój smuteczek.jak mi zajdzie to takiego klapsa dostaniesz,że tyłeczek ci spuchnie bardziej niż Agutce jak spadła ze stołka.uważaj bo mam silną rękę :-D

wedle życzenia.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

plamki to nie @.nie martw się.otrzyj łezki i się uśmiechnij,bo nam jeszcze słonko zajdzie jak będzie widziało twój smuteczek.jak mi zajdzie to takiego klapsa dostaniesz,że tyłeczek ci spuchnie bardziej niż Agutce jak spadła ze stołka.uważaj bo mam silną rękę :-D

Dzięki kochana - ja bedę dopiero wieczorem w domu ale dam Agutce znac smsem jaki wynik to Wam napisze

a tak wogóle to chciałam zapytać jako to jest z obfitymi @.bo ja takie mam i gdzieś wyczytałam,że mogą one świadczyć nie tylko o jakichś choróbkach,ale też o bezowulacyjnych cyklach.nie wiem jak to u mnie,bo ja zawsze mam takie krwawienie,że nic tylko przeciekam.może taka akurat moja uroda?:dry::dry::dry:wiem że w mojej rodzinie to wszystkie babeczki używają największych podpasek.ale żeby po godzinie tampon super z ob przeciekał?:szok::szok::szok:

czuję się jakby mi miała cała krew odejść.za chwilę to będę głupoty dowalać bo mi krew do mózgu nie będzie dochodzić jak jej braknie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry