reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:) na pewno bedzie okej! tym bardziej że @ nie masz..
a jakieś objawy?

od piątku mam zgage i nic mi nie pomaga :-(, do tego od niedzieli takie uczucie jakbym miala za chwile puścić pawika
troche boli mnie brzuch sutki pieką i mam od zeszłego piątku temperature 37,2 - nie wiem czy to sa objawy ciazy czy juz moj organizm swiruje :-(

od piątku mam zgage i nic mi nie pomaga :-(, do tego od niedzieli takie uczucie jakbym miala za chwile puścić pawika
troche boli mnie brzuch sutki pieką i mam od zeszłego piątku temperature 37,2 - nie wiem czy to sa objawy ciazy czy juz moj organizm swiruje :-(
heh jak dla mnie to ciąża jak się patrzy! no proszę :-) i ty się martwisz?? na pewno wynik cię zadowoli. tak ja myślę!
jeżeli sie mylę to widocznie coś z twoim ogranizmem nie tak... ale pewnie jestes w ciąży!

Witajcie Kobietki :-)

wpadłam do Was dzisiaj trochę później niż zwykle...
ale wczoraj naskrobałyście.
Zaraz przy kawusi nadrobię :-)

Pięknego dnia Wam życzę!

Przyszłam się tylko pochwalić,póki Zuzia się kąpie,bo dopiero z dworu wróciłyśmy. :-D

Koniec soboty (20.03.)

zdjcie0250j.jpg

Koniec poniedziałku (22.03)

zdjcie0260m.jpg

:-D :-D :-D
część ładne pogody zapowiadają więc praca idzie do pszodu. trzymajcie tak dalej . pozdrawiam:-);-):tak:

reklama
Tośka - przecież Tobie @ się tak długo nie spóźniała, z tego co pamiętam.... więc to na pewno ciąża:) daj nam szybko znać co i jak! a test sikany robilas?
ja dzis na 17 na kolejny monitoring, zobaczyc czy pecherzyk pekl....
Tosia a Ty pilas jakies ziółka, tak? musisz mi koniecznie powiedziec jakie

Do góry