reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)
witamy tutaj jest pare kobietek po 1 poronieniu ja tez nia jestem ale 2 ciaza juz przebiedlabez problemu a teraz staram sie o 2 dziecko :-)

reklama
Na to liczę i nie stresuję się jeszcze .
Ps. Czy Twój suwaczek dietowy oznacza,że odchudzasz się podczas starań?
w tym cyklu sie niestaram tylko kocham z mezem jak mamy ochote bo jak bylam u gina to powiedzial ze niebedzie owulacji wiec korzystajac z tego zaserwowalam sobie krotka dietke bo jestem puszysta a to niesprzyja zaciazeniu

nataszaa opowiedz cos o sobie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ooo,a o tym teście nic mi nie wiadomo. :dry: ;-)

Ja wiedziałam od razu! :tak: :-D
Nawet znam datę zapłodnienia. :-D

Nie no,oczywiście,że się nie nakręcasz... :cool2: :-p
Trzymam &&&&&! :-)

Wiadomo wiadomo pisałam o tym ;-)

Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)

hej witamy trzymamy kciuki :)

Pytałam o dietę bo ostatnio coraz bardziej sobie folgowałam z jedzeniem "bo i tak niedługo będę w ciąży", przyszła wiosna, wyciągam ubrania i sie nie dopinam, dlatego jeśli nie wyjdzie w tym cyklu to trochę się poodchudzam (przez 2 tygodnie, do owulacji ew ;) )
Na razie rozgladam sie po forum,chętenie napiszę coś wiecej ale nie wiem co chciałabyć wiedzieć...Dzieci nie mam jeszcze, niedługo będę mieć 33 lata więc najwyższy czas to zmienić ;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/

Witajcie Kochane!
Zaraz sprobuje troche nadrobic, bo nie bylo mnie prawie 3 dni.
Ja tez jestem na etapie odchudzania bo przytylam 10kg, ale dzis mam chandre i wlasnie wcinam belriso czekoladowe, a co!

Witam nowa staraczke:)!

reklama
Do góry