reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)
witamy tutaj jest pare kobietek po 1 poronieniu ja tez nia jestem ale 2 ciaza juz przebiedlabez problemu a teraz staram sie o 2 dziecko :-)

reklama
Na to liczę i nie stresuję się jeszcze .
Ps. Czy Twój suwaczek dietowy oznacza,że odchudzasz się podczas starań?
w tym cyklu sie niestaram tylko kocham z mezem jak mamy ochote bo jak bylam u gina to powiedzial ze niebedzie owulacji wiec korzystajac z tego zaserwowalam sobie krotka dietke bo jestem puszysta a to niesprzyja zaciazeniu

nataszaa opowiedz cos o sobie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ooo,a o tym teście nic mi nie wiadomo. :dry: ;-)

Ja wiedziałam od razu! :tak: :-D
Nawet znam datę zapłodnienia. :-D

Nie no,oczywiście,że się nie nakręcasz... :cool2: :-p
Trzymam &&&&&! :-)

Wiadomo wiadomo pisałam o tym ;-)

Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)

hej witamy trzymamy kciuki :)

Pytałam o dietę bo ostatnio coraz bardziej sobie folgowałam z jedzeniem "bo i tak niedługo będę w ciąży", przyszła wiosna, wyciągam ubrania i sie nie dopinam, dlatego jeśli nie wyjdzie w tym cyklu to trochę się poodchudzam (przez 2 tygodnie, do owulacji ew ;) )
Na razie rozgladam sie po forum,chętenie napiszę coś wiecej ale nie wiem co chciałabyć wiedzieć...Dzieci nie mam jeszcze, niedługo będę mieć 33 lata więc najwyższy czas to zmienić ;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/

Witajcie Kochane!
Zaraz sprobuje troche nadrobic, bo nie bylo mnie prawie 3 dni.
Ja tez jestem na etapie odchudzania bo przytylam 10kg, ale dzis mam chandre i wlasnie wcinam belriso czekoladowe, a co!

Witam nowa staraczke:)!

reklama
Do góry