witamy tutaj jest pare kobietek po 1 poronieniu ja tez nia jestem ale 2 ciaza juz przebiedlabez problemu a teraz staram sie o 2 dziecko :-)Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej
reklama
witamy tutaj jest pare kobietek po 1 poronieniu ja tez nia jestem ale 2 ciaza juz przebiedlabez problemu a teraz staram sie o 2 dziecko :-)
Na to liczę i nie stresuję się jeszcze .
Ps. Czy Twój suwaczek dietowy oznacza,że odchudzasz się podczas starań?
w tym cyklu sie niestaram tylko kocham z mezem jak mamy ochote bo jak bylam u gina to powiedzial ze niebedzie owulacji wiec korzystajac z tego zaserwowalam sobie krotka dietke bo jestem puszysta a to niesprzyja zaciazeniuNa to liczę i nie stresuję się jeszcze .
Ps. Czy Twój suwaczek dietowy oznacza,że odchudzasz się podczas starań?
nataszaa opowiedz cos o sobie :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ooo,a o tym teście nic mi nie wiadomo. ;-)
Ja wiedziałam od razu!
Nawet znam datę zapłodnienia.
Nie no,oczywiście,że się nie nakręcasz...
Trzymam &&&&&! :-)
Wiadomo wiadomo pisałam o tym ;-)
Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej
hej witamy trzymamy kciuki
Pytałam o dietę bo ostatnio coraz bardziej sobie folgowałam z jedzeniem "bo i tak niedługo będę w ciąży", przyszła wiosna, wyciągam ubrania i sie nie dopinam, dlatego jeśli nie wyjdzie w tym cyklu to trochę się poodchudzam (przez 2 tygodnie, do owulacji ew )
Na razie rozgladam sie po forum,chętenie napiszę coś wiecej ale nie wiem co chciałabyć wiedzieć...Dzieci nie mam jeszcze, niedługo będę mieć 33 lata więc najwyższy czas to zmienić ;-)
Na razie rozgladam sie po forum,chętenie napiszę coś wiecej ale nie wiem co chciałabyć wiedzieć...Dzieci nie mam jeszcze, niedługo będę mieć 33 lata więc najwyższy czas to zmienić ;-)
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
witam wieczorną porą
wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
marusia1984
Początkująca w BB
Witajcie Kochane!
Zaraz sprobuje troche nadrobic, bo nie bylo mnie prawie 3 dni.
Ja tez jestem na etapie odchudzania bo przytylam 10kg, ale dzis mam chandre i wlasnie wcinam belriso czekoladowe, a co!
Witam nowa staraczke!
Zaraz sprobuje troche nadrobic, bo nie bylo mnie prawie 3 dni.
Ja tez jestem na etapie odchudzania bo przytylam 10kg, ale dzis mam chandre i wlasnie wcinam belriso czekoladowe, a co!
Witam nowa staraczke!
K
Kinga85
Gość
natasza77 witaj!!! powodzenia życzę w staraniach ))
reklama
ja jestemno i gdzie sie znowu wszystkie podzialy
Podziel się: