reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też
widzę że siedzisz tak cichutko aby się za dużo nie nakręcać kiedy będziesz już coś wiedziała?

jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na tak ;) cycki mnie bolą strasznie, są duze, jakieś żyłki się poajwiły i starsznie senna jestem od kilku dni...wstaję niewyspana po 9-10 h snu, a padam ok 9-10...no ale fak nie nakrecam sie ;)

reklama
wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce :dry: ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(

no nic... niech sie konczy i bede dzialac ;-)

lopop kochana kawa zalana, czekam :-D
już dzwonię, słyszysz?
jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na tak ;) cycki mnie bolą strasznie, są duze, jakieś żyłki się poajwiły i starsznie senna jestem od kilku dni...wstaję niewyspana po 9-10 h snu, a padam ok 9-10...no ale fak nie nakrecam sie ;)
&&&&&&&&&&&&&
powodzenia i życzę 2 kreseczek na te moje bliźniaczki słodkie

to jak juz bedziemy tak wpadac do siebie na te kawy to mozna powiedziewc ze jestesmy kolezankami :-D
no wiec mozna powiedziec, ze i ja mam tez wtyki heheheheheheheheheheh

ale zakrecilam, niewazne, zaraz kawa sie obleje jak bede sie tak chichrac do monitora :-D moj na mnie dziwnie patrzy blahahhaha

no i Se wszystkie polazly no...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to jak juz bedziemy tak wpadac do siebie na te kawy to mozna powiedziewc ze jestesmy kolezankami :-D
no wiec mozna powiedziec, ze i ja mam tez wtyki heheheheheheheheheheh

ale zakrecilam, niewazne, zaraz kawa sie obleje jak bede sie tak chichrac do monitora :-D moj na mnie dziwnie patrzy blahahhaha
wiem o co ci chodzi pozdrów męża hahahaha

no przecież na kawę je zaprosiłaś, to czemu się dziwisz?One pod drzwiami czekają tylko cykają sie zadzwonić:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Będę bardzo mocno trzymać kciukasy &&& koniecznie daj rano znać :-)

tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały

zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...

Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali :)
watpie zeby u mnie w aptece byly tye niebieskie skoro sa nowe bo tu rzadko co maja a on jest drozszy od zoltego?????
ja do was wrocilam bo maz juz w pracy
Będę bardzo mocno trzymać kciukasy &&& koniecznie daj rano znać :-)
kochana jestes dzis na gg?????

termin miałam na wtorek, w piątek test wyszedł negatywny jak robiłam ok 11

Ooo,a o tym teście nic mi nie wiadomo. :dry: ;-)

i nawet wiecie osobiście znam jedną dziewczynę która już bardzo szybko wiedziała że jest w ciąży n o i była:-p i kiedyś nawet coś ginek mi o tym wspominał ale to są przypadki 1 na 100 lub 1000 co to czują i wiedzą

Ja wiedziałam od razu! :tak: :-D
Nawet znam datę zapłodnienia. :-D

Nie no,oczywiście,że się nie nakręcasz... :cool2: :-p
Trzymam &&&&&! :-)

reklama
Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)

Do góry