reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przegryź ogórkiem to mdłości przejdą(chyba kiedyś to na mnie działało ale na obżarstwo słodkim)

olkale czy słyszałaś kiedyś o takich kobietach które od udanej owu wiedzą że są w ciąży może Betusia tak ma?
tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały

zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...

Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali :)

reklama
no i teraz zrobiłaś mi też Mysza apetyt na lody
mój też czuł że to syn, a jakoś córki zrobic nie umiemy chyba jesteśmy mało efektywni w staraniach, we wtorek idę do ginka ciekawe co mi powie i czym mnie oświeci

tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały

zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...

Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali :)
ja sie bardzo nawet nastawiłam nawet na tę wizytę w szubinie ale dopiero w kwietniu wiesz nie daleko i tak jak piszesz że wyrozumiały to powiedz na co czekać?
tylko teraz sie boję co z tą owu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja myślałam że już ciebie nie ma tutaj bo znaczek nie świeci się na zielono

wiesz kochana ja to tak inkognito jestem :cool2::cool2::cool2:
z ukrycia wale hehhe :ninja2::ninja2::ninja2:

no woda wstawiona, kubki przygotowane na zalanie....
synek wstac niechce :dry: cos marudzil mi wiec dam mu jeszcze troche czasu...
ale nudy jak pogoda taka ciapata , dobrze ze jest ten internet jeszcze heheh ;-)

wiesz kochana ja to tak inkognito jestem :cool2::cool2::cool2:
z ukrycia wale hehhe :ninja2::ninja2::ninja2:

no woda wstawiona, kubki przygotowane na zalanie....
synek wstac niechce :dry: cos marudzil mi wiec dam mu jeszcze troche czasu...
ale nudy jak pogoda taka ciapata , dobrze ze jest ten internet jeszcze heheh ;-)
zalej dodatkowy kubek kawy dla mnie
u mnie zrobiło teraz się nawet zimno i wieje wiatr brrrrrrrrrrr

dziewczyny ja na trochę znikam, bo taka zmęczona jestem, ze szok...nie wie czy pośpię, ale na pewno poleżę ;-) do później....maruda ze mnie taka, ze nawet pisac mi sie nie chc:-pe

reklama
wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce :dry: ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(

no nic... niech sie konczy i bede dzialac ;-)

lopop kochana kawa zalana, czekam :-D

Do góry