reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Mój W. od razu wiedział że owu udana ;-) a teraz się wymądrza że to córka...jak go pytam skąd wie to mówi że po prostu czuje. Heh... obawiam się ze się kalendarzem chińskim zasugerował bo mu kiedyś mówiłam, ale niech mu będzie.
Jak będę w czwartek u ginka to zapytam kiedy będziemy mogli poznać płeć.

heheh jakbym swojego slyszala jak mowil ze bedzie syn ;-) od poczatku mi mowil ze wie ze to syn ;-) ... no i mial racje ;-)

witaj w klubie żegnających się po kilka razy :-D
HAHAHA!! tez sie dolaczam ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogórków w domu brak, ale przepije colką to może pomoże, bo już mnie całe gardło od tej słodyczy piecze...

Mój W. od razu wiedział że owu udana ;-) a teraz się wymądrza że to córka...jak go pytam skąd wie to mówi że po prostu czuje. Heh... obawiam się ze się kalendarzem chińskim zasugerował bo mu kiedyś mówiłam, ale niech mu będzie.
Jak będę w czwartek u ginka to zapytam kiedy będziemy mogli poznać płeć.

Żanetko poczekaj może 2 dni i testuj...choć ja bym pewnie już jutro testowała rano :-)
ja bym tez jutro juz zrobila ale skonczyly mi sie testy mam tylko 1 bobotest i szkoda mi go bo niechce pozniej latac do apteki po nastepne
ja chyba tez wyolbrzymiam te moja niby objawy :-( bedzie mi przykro jak jutro rano zobacze jedna kreche :-(
gluptasie u ciebie bedzie fasolka i 2 kreski przeciez jutro to juz prawie tydzien po terminie @

dziewczyny ja ide synka budzic, bo co on bedzie w nocy robil...
no i te kawe ide zrobic heh, cos nie moge od Was odejsc... ;-)
do pozniej!!!!

gluptasie u ciebie bedzie fasolka i 2 kreski przeciez jutro to juz prawie tydzien po terminie @

zgadzam sie z kolezanka :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to fajnie by było jakby mój też się nie mylił :-)

Nie myśl o tym.

łatwo powiedzieć :-(

ja bym tez jutro juz zrobila ale skonczyly mi sie testy mam tylko 1 bobotest i szkoda mi go bo niechce pozniej latac do apteki po nastepne

tydzien po terminie @ wcale nie oznacza ze jestem w ciazy....

zmykam papapapa

i nawet wiecie osobiście znam jedną dziewczynę która już bardzo szybko wiedziała że jest w ciąży n o i była:-p i kiedyś nawet coś ginek mi o tym wspominał ale to są przypadki 1 na 100 lub 1000 co to czują i wiedzą

reklama
Do góry