Mysza84
Fanka BB :)
No i mi ginek też w listopadzie mówił że śluz zły ale to przecież u każdego jest inaczej i można nawet bez śluzu zaciążyć.wg mnie owulkę miałaś 22 dc a to ze nie było ciagnacego śluzu to nie szkodzi...mi ginowie powiedzieli, zebym się tym nie przejmowała...ja mam wodnisty na płodne dni
A jeżeli u mnie była ta owu 24.02 to ja wtedy miałam suchoty straszne. Więc nie ma znaczenia i śluzem też się nie ma co przejmować i sugerować.
dziewczyny ja wiem ze za mocno optymistycznie nie mozna podchodzic jak ja to zrobilam, bo pozniej rozczarowania sa... ale badzcie dobej mysli! Musi sie udac !!!! i juz ;-) jaki @... no co wy sie tak upieracie!? raczej powinno byc... "nie ma @, moze bedzie dobrze" ;-)
No Ty byłaś tutaj wzorem optymizmu z suwakiem mówiącym o tym że jesteś w 2 tygodniu ciąży...więc podtrzymuj optymizm dalej bo czasami go brakuje.
Tak się najadłam słodkich cukierków czekoladowych (kasztanków, michałków, kokosków, malag) że aż mnie mdli...
...ale teraz mam ochotę na lody i jak powiedziałam W. to skomentował "ubieraj się...zapraszam"
Więc się żegnam chwilowo...pewnie pojedziemy do naszej ulubionej knajpki na jakiś pyszny deser, a później będę narzekać że mi niedobrze...ale cóż.
Ostatnio edytowane przez moderatora: