reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wg mnie owulkę miałaś 22 dc a to ze nie było ciagnacego śluzu to nie szkodzi...mi ginowie powiedzieli, zebym się tym nie przejmowała...ja mam wodnisty na płodne dni
No i mi ginek też w listopadzie mówił że śluz zły ale to przecież u każdego jest inaczej i można nawet bez śluzu zaciążyć.
A jeżeli u mnie była ta owu 24.02 to ja wtedy miałam suchoty straszne. Więc nie ma znaczenia i śluzem też się nie ma co przejmować i sugerować.

dziewczyny ja wiem ze za mocno optymistycznie nie mozna podchodzic jak ja to zrobilam, bo pozniej rozczarowania sa... ale badzcie dobej mysli! Musi sie udac !!!! i juz :tak:;-) jaki @... no co wy sie tak upieracie!? raczej powinno byc... "nie ma @, moze bedzie dobrze" ;-):-D

No Ty byłaś tutaj wzorem optymizmu z suwakiem mówiącym o tym że jesteś w 2 tygodniu ciąży...więc podtrzymuj optymizm dalej bo czasami go brakuje.

Tak się najadłam słodkich cukierków czekoladowych (kasztanków, michałków, kokosków, malag) że aż mnie mdli...

...ale teraz mam ochotę na lody i jak powiedziałam W. to skomentował "ubieraj się...zapraszam"
Więc się żegnam chwilowo...pewnie pojedziemy do naszej ulubionej knajpki na jakiś pyszny deser, a później będę narzekać że mi niedobrze...ale cóż.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zabka zapisalam, dziekuje :tak:
kinga wiec razem nasze brzdace beda isc do przedszkola ;-) jej ja juz sie boje jak zareaguje :sorry2:
mysza no pomylilam sie strasznie.... i nie rozumiem dlaczego jest inaczej.. ale jak kazda z Was pewnie... Moze tak czulam bo nigdy w czesniej nie obserwowalam az tak swojego ciala... nie wiem...
heh no i ja to raczej pesymistka jestem z natury, ale staram sie z calych sil byc pozytywnie nastawiona do wszystkiego.... :tak::-D
wyszlam z dolka finansowego razem z mezem no i uklada nam sie miedzy nami, bo wczesniej roznie bywalo, teraz tylko pracy mi brak i drugiej dzidzi... No ale w koncu to musi sie nam poprawic prawda ;-):-)

No i mi ginek też w listopadzie mówił że śluz zły ale to przecież u każdego jest inaczej i można nawet bez śluzu zaciążyć.
A jeżeli u mnie była ta owu 24.02 to ja wtedy miałam suchoty straszne. Więc nie ma znaczenia i śluzem też się nie ma co przejmować i sugerować.

No Ty byłaś tutaj wzorem optymizmu z suwakiem mówiącym o tym że jesteś w 2 tygodniu ciąży...więc podtrzymuj optymizm dalej bo czasami go brakuje.

Tak się najadłam słodkich cukierków czekoladowych (kasztanków, michałków, kokosków, malag) że aż mnie mdli...
holipka to kiedy ja powinnam zatestowac w takim razie :baffled::confused: jestem juz skolowana:zawstydzona/y:

przegryź ogórkiem to mdłości przejdą(chyba kiedyś to na mnie działało ale na obżarstwo słodkim)

olkale czy słyszałaś kiedyś o takich kobietach które od udanej owu wiedzą że są w ciąży może Betusia tak ma?

...ale teraz mam ochotę na lody i jak powiedziałam W. to skomentował "ubieraj się...zapraszam"
Więc się żegnam chwilowo...pewnie pojedziemy do naszej ulubionej knajpki na jakiś pyszny deser, a później będę narzekać że mi niedobrze...ale cóż.
no ta to ma dobrze :tak:;-)
SMACZNEGO!!!

dobra to ja ide kawusie robic i ciacho wykladac ;-)
ktoras chetna?? zapraszam :-D

to smacznego zazdroszcze tez bym chetnie lody zjadla kurcze teraz mam usta pelne sliny jak o tych lodach napisalas

kinga wiec razem nasze brzdace beda isc do przedszkola ;-) jej ja juz sie boje jak zareaguje :sorry2:
:) bedzie dobrze nie martw się na zapas ;) chociaż my matki na pewno bardziej przeżywamy pierwszy dzień w przedszkolu smyka niż dziecko heh... życie

Fajnie że teraz wam się lepiej układa :-) na pewno doczekasz się i dzidzi i znajdziesz pracę! ;-)

olkale czy słyszałaś kiedyś o takich kobietach które od udanej owu wiedzą że są w ciąży może Betusia tak ma?

no ja myslalam ze zaciazylam, ale wyszlo inaczej...
ale to jak pisalam wczesniej nigdy przedtem tak nie obserwowalam swojego ciala i moze wyoplbrzymialam wsio...

reklama
przegryź ogórkiem to mdłości przejdą(chyba kiedyś to na mnie działało ale na obżarstwo słodkim)

Ogórków w domu brak, ale przepije colką to może pomoże, bo już mnie całe gardło od tej słodyczy piecze...

Mój W. od razu wiedział że owu udana ;-) a teraz się wymądrza że to córka...jak go pytam skąd wie to mówi że po prostu czuje. Heh... obawiam się ze się kalendarzem chińskim zasugerował bo mu kiedyś mówiłam, ale niech mu będzie.
Jak będę w czwartek u ginka to zapytam kiedy będziemy mogli poznać płeć.

holipka to kiedy ja powinnam zatestowac w takim razie :baffled::confused: jestem juz skolowana:zawstydzona/y:

Żanetko poczekaj może 2 dni i testuj...choć ja bym pewnie już jutro testowała rano :-)

Do góry