reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam was i ja wiosennie! u nas też cieplutko jest 13stop :)
Wczoraj bylismy na imprezce i troche dziś kacyk mnie meczy niestety.... :// takie skutki
dziś na 19 kolejna impreza heh ale juz dla mnie na pewno bez alk :p
witam nową starczkę larvunie! i zyczę powodzenia ;) cóż nie jest tak zawsze łatwo jak się nam może wydawać.. macie za sobą króciutki staż starań wiec spokojnie na pewno dasz rade i życzę aby udało się najszybciej jak to możliwe!

u mnie 30d.c. @ nie ma ecze...
kiedy teścik?
witam sie sobotnio :)
jakieś newsy !!!!
zaraz nadrobie co tam wczoraj naskrobałyscie
czekamy na Tośki testa ale dopiero w poniedziałek robi

reklama
z ciekawosci pytam:
ile kobitek z tad mialo @ a bylo w ciazy??
......
ja znam jedna dziewczyne, ktora tak miala.
...moze wiecie?

Ale naskrobałyście :szok: chyba nie dam rady nadrobić

QUOTE=batonik24;5184195];-)wczoraj oficjalnie zaczęliśmy boboseksy;-)

;-)

no to ja zmykam buziaczki....
a dzis na obiadek zupa miso i sushi mmmm pychotka juz sie nie moge doczekac niebawem zamowimy :)
muszę się nauczyć robic sushi :) bo ja mogłabym je jesc non stop- szkdoa tylko ze to takie drogie ;//
Uwielbiam sushi mniam mniam
Dziewczynki kochane ja tylko na chwilkę:) zaraz jadę na uczelnię, także życzę Wam miłego dzionka i wspaniałych humorków:) ja już czuję się dużo lepiej.głównie dzięki Wam i Waszemu wsparciu.dziękuję jeszcze raz:* i zmykam poszukać czegoś ładnego w szafie bo chciałabym dzisiaj ładnie wyglądać,żeby się trochę podbudować;) w końcu wychodzę do ludzi, może zapomnę trochę o problemach...i taka piekna dziś pogoda! buziaki słoneczka!
dobrze ze juz lepiej :)

Cześć Lenka!!!
Fajnie że humorek już lepszy, a będzie jeszcze lepiej! Wystrój się i zmykaj na podbój świata ;-)

A ja właśnie musiałam zrobić skok w bok i romansowałam z muszelką...mam nadzieję że to był jednorazowy skok. Ale takie zdrady W. powinien tolerować :-D

I śmiać mi się chce bo jak ostatnio kupowałam krem w Douglasie to kobietka dała mi próbkę kremu i namawiała żebym następnym razem sobie zafundowała taką "globalną kurację" jak to nazwała...wytestowałam dzisiaj ten krem i faktycznie rewelacja...buźka jak marzenie. Więc tak sobie wymyśliłam że może zrobię sobie prezent na święta i wygooglałam w internecie...
Na myśleniu się tylko skończyło, bo krem 50ml kosztuje 1094zł...szok. Więc nawilżam się normalnie a globalną kurację odkładam na bok ;-)
wybaczy wybaczy nieprzyjemne te zdrady hehe
87zabka - na jakiej Ty jesteś diecie?

Bo z tego co widzę, to na bardzo restrykcyjnej. Czy Ty nadal sie starasz o dziecko?

Już doczytałam - jesteś na kopenhskiej - mam nadzieję, ze nie będziesz się teraz starała o fasolkę, bo ta dieta jest bardzo wyniszczająca i możesz zrobić krzywdę dziecku.

Albo dieta, albo fasolka!!!
narazie fasolki niebedzie bo niemam owulacji a gin mnie narazie leczyc niebedzie bo zakrotko sie staramy wiec dlatego sobie zrobilam diete ale 2 kg mi ubylo a po za tym jak bede lzejsza to moze uda mi sie szybciej i bede zadowolona jak bede miala nizsza wage wyjsciowa bo wtedy niebede sie bala komplikacji przez nadwage
a jeszcze mi sie przypomnialo Zabciu jak jestes na takiej diecie- to te restrykcyjne diety nie sa wskazane jak chcesz zajsc w ciaze poza tym rozlegulowują cykle....
ja oczywiscie zycze Ci Dzióbku żeby Ci pomogla ale martwie sie o Ciebie bo Kopenhaska bardzo wyniszcza i mozna ja robic tylko raz w roku...
ja zaczynam od poniedzialku na razie zastanawiam się ktora ale raczej bede za taka zdrowa ... moze na razie tylko wyeliminuje przekaski wieczorne, slodycze i pieczywo biale a zwieksze warzywa i owoce a przede wszystkim zaczne regularnei jesc!!!! bo to neiregularne jedzenie mnie zabije...
kochana ja ja zaczelam z pelna swiadomoscia i postanowieniem ze jak tylko sie gorzej poczuje to odrazu ja przerwe ale ja sie bardzo dobrze czuje i dodatkowo lykam witaminy codziennie zeby organizmowi niczego nie zabraklo wiec spokojnie :-) wiem co robie
hej kochane wpadłam na chwile zaraz na wioche zmykam :)

rozmawiałam dzisiaj z W. i poprosił mnie czy moglabym zorbic test w poniedzialek rano bo on by chcial bym przy tym - no wiec kochane testujemy w poniedzialek ja sikam na swoj mój w. na swój :-)

buziaki słoneczka milego weekendu
no wiesz ty co ale jestes tak nas tu meczyc ta niecierpliwoscia nieladnie tosia nieldnie ;-)

hehe ja nie testuję moja droga
nawet nie zamierzam testu kupić. to już nie te czasy.... niestety...
czas pokarze co to bedzie ale nie liczę na fasolkę, pewnie dzis lub jutro zaskoczy @
to widze ze mamy tak samo ja jutro @ dostane
nawet tak nie myśl bo myślami ja przywołasz
witam dlugo cie niewidzialam:-D
z ciekawosci pytam:
ile kobitek z tad mialo @ a bylo w ciazy??
......
ja znam jedna dziewczyne, ktora tak miala.
...moze wiecie?
kochana daj sobie spokoj bo tylko sobie wkrecasz i sie nakrecasz ja tez sobie wkrecalam w 1 cklu ze napewno jestem w ciazy i mam okres bo sa takie przypadki ale powiem ci ze niewarto bo sama siebie oszukujesz i narecasz nieotrzebnymi myslami ja tez myslalam ze odrazu zajde i co?bede zacznac 4 cykl wiec nabralam juz do tego dystansu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)wczoraj oficjalnie zaczęliśmy boboseksy;-)

były świeczki i czerwone i winko i muzyczka nastrojowa i .......... bobosexy i....................... leżenie z nogami do góry :-D

no to ja zmykam buziaczki....
a dzis na obiadek zupa miso i sushi mmmm pychotka juz sie nie moge doczekac niebawem zamowimy :)
muszę się nauczyć robic sushi :) bo ja mogłabym je jesc non stop- szkdoa tylko ze to takie drogie ;//

Dziewczynki kochane ja tylko na chwilkę:) zaraz jadę na uczelnię, także życzę Wam miłego dzionka i wspaniałych humorków:) ja już czuję się dużo lepiej.głównie dzięki Wam i Waszemu wsparciu.dziękuję jeszcze raz:* i zmykam poszukać czegoś ładnego w szafie bo chciałabym dzisiaj ładnie wyglądać,żeby się trochę podbudować;) w końcu wychodzę do ludzi, może zapomnę trochę o problemach...i taka piekna dziś pogoda! buziaki słoneczka!

to widze ze mamy tak samo ja jutro @ dostane

witam dlugo cie niewidzialam:-D

kochana daj sobie spokoj bo tylko sobie wkrecasz i sie nakrecasz ja tez sobie wkrecalam w 1 cklu ze napewno jestem w ciazy i mam okres bo sa takie przypadki ale powiem ci ze niewarto bo sama siebie oszukujesz i narecasz nieotrzebnymi myslami ja tez myslalam ze odrazu zajde i co?bede zacznac 4 cykl wiec nabralam juz do tego dystansu:tak:
Zabciu masz racje, ale jak sie tu nie nakrecac ja tez sobie obiecałam teraz ale zobaczymy co bedzie za 2 tygodnie
tylko my tu jesteśmy ?????

reklama
nawet tak nie myśl bo myślami ja przywołasz
ja nawet nie myślę o niej jakoś wyjątkowo heh poprostu czekamy bo co innego można:sorry2:
u mnie dziś 30d.c. a miewałam i 33dniowe wiec zobaczymy do poniedziałku.

co do kobiet w ciąży z okresem owszem zdarzają sie takie przypadki. tyle że te krwawienia chyba nie są tak obfite.. nie wiem nie spotkałam się z nikim takim

Do góry