reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc dziewuszki!
jak tam Wasz samopoczucie i staranka? my wczoraj nie mielismy i ochoty i sily wiec zostalo na dzis.... mialam isc na monitoring zobaczyc czy pecherz gigant pękł, ale gin nie mogl dzis:( moze dopiero jutro rano znajdzie chwile by przyjechac
a mnie dzis zarąbiscie boli jajnik i podbrzusze.... wytrzymac nie idzie....
hej hej
U nas pełną para ;-)
Ja też wpadam na sekundę,bo rano żeśmy z Zuzią podwórkowały,teraz pada deszcz,ale G. przywiózł Nam 2 szafki,więc je "wypełniamy". :-)

Budowa ruszyła pełną parą!!! :-D Boże,już kawałek ściany jest!!! Aaaaaaaaaaaaaaale się cieszęęęęęęęę!!! :-D :-) :-D
no to supcio:-) U nas też niestety pada deszcz ale jest cieplusio :-)

reklama
Aga ;)

a u nas deszczowo dziś... ja źle sie czuję :/ wymiotowałam dwa razy.. masakra jakaś dziś i wszystko przez pieprzoną wczorajszą impreze

witamy w kraju Agnieszko, na długo w Polsce do świąt?
mam nadzieje że będziesz zaglądała tutaj
Witam wracamy 6go kwietnia także murowane 2 tygodnie mam wypoczynku,relaksu i niczego nie robienia :)
A zaglądać do was na pewno będę także spokojnie:)
Aga ;)

a u nas deszczowo dziś... ja źle sie czuję :/ wymiotowałam dwa razy.. masakra jakaś dziś i wszystko przez pieprzoną wczorajszą impreze

Kinga to bardzo nie dobrze że źle się czujesz...kuruj się kochana:)
Pozdrawiam:)

Czesc dziewuszki!
jak tam Wasz samopoczucie i staranka? my wczoraj nie mielismy i ochoty i sily wiec zostalo na dzis.... mialam isc na monitoring zobaczyc czy pecherz gigant pękł, ale gin nie mogl dzis:( moze dopiero jutro rano znajdzie chwile by przyjechac

Aga ;)

upss to współczuję

Wiatm dziewczeta!!!
JA rowniez tylko na chwilke, bo robimy dzisiaj urodzinowa nasiadowke;-)
Czesc dziewuszki!
Wow - w niedziele Cie przyjmie? dzialajcie, dzialajcie - szkoda by bylo owulke przegapic:tak:

Budowa ruszyła pełną parą!!! :-D Boże,już kawałek ściany jest!!! Aaaaaaaaaaaaaaale się cieszęęęęęęęę!!! :-D :-) :-D
Super!!!:tak:

Aga ;)

Przez impreze powiadasz.....:cool2:

na pewno przez imprezę.. wypiłyśmy we trzy z dziewczynami 0,7 litra to nie tak mało:sorry2: a chłopy wypili każdy sam po 0,7 zabójstwo :baffled: takie u nas są imprezy ze znajomymi zwłaszcza tymi hehe

no Aguś do zobaczyska o 19 ;) ale ja dziś nie piję!:no: :-D

To tak przedswiateczna imprezka haha
Ta nasza Toska to w dupe daje w poniedzialek testa robi?????

O kurcze dziewczynki ale was tu jest!!! Ja pisalam wczoraj a dzisiaj patrze to chyba 7 nowych stron... Piszecie o bociankach, kurcze tutaj w Szkocji chyba jeszcze ani razu nie widzialam takze musicie mi fluidy jakies przeslac. Widze ze staranka pelna para ja dalej sprawdzam testami owulacyjnymi ale chyba dzisiaj ostatni dzien w koncu mam juz 23 dc za 8 dni spodzoewana@. Dzisiaj jak sie obudzilam i wstalam zauwazylam w majtkach spora ilosc sluzu - taki bialy i zadki. Czy to cos oznacza nie wiem. Czekam niecierpliwie co chwile wydaje mi sie ze mnie brzuszek boli i takie tam. Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki

reklama
Nadrobiłam.

Tośka trzymasz nas w niepewności, osz Ty;)

Ja dziś od rana okna myłam, prałam firanki i sprzątałam chatę. Tak czytam o tych Waszych przytulankach i Wam zazdroszczę, bo my mam 6 dni wstrzęmięźliwości i tylko możemy sobie pogadać o tym, hehe :)

Do góry