reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)wczoraj oficjalnie zaczęliśmy boboseksy;-)

były świeczki i czerwone i winko i muzyczka nastrojowa i .......... bobosexy i....................... leżenie z nogami do góry :-D

To najfajniejszy okres w cyklu...a Wy widzę zatroszczyliście się też o odpowiedni nastrój :-)

Właśnie sobie pomyślałam że my teraz to praktykujemy... BOBO-KOŁYSANKI :-)

reklama
;-)staramy się żeby ten cykl nie był taki sam jak wszystkie inne bo łudzę się że drobny szczegół może być na wagę fasolinki :tak::-D

;-)staramy się żeby ten cykl nie był taki sam jak wszystkie inne bo łudzę się że drobny szczegół może być na wagę fasolinki :tak::-D

No to fakt...najważniejsze żeby nic nie pominąć...ale przecież Ty w tym cyklu bankowo zachodzisz!!! :-D

Zmykam. W. już wraca i idziemy na spacerek, a później zakupy.
Zajrzę wieczorkiem! Papa

witam sie i ja....
bede starac sie po raz drugi....
rozczarowalam sie....
a myslalam ze jestem super plodna i te moje odczucia....
eeehhh....

no to wiem wiem ja trzymam oczywiscie za Naszą Tosiunię :)

no ja tez je nawet lubie ale jak planuje fasolke to nawet nie wiem czy nam sie uda jak jestesmy w rozjazdach.... hehe

a jak się "czujecie" ?????

hej kochane wpadłam na chwile zaraz na wioche zmykam :)

rozmawiałam dzisiaj z W. i poprosił mnie czy moglabym zorbic test w poniedzialek rano bo on by chcial bym przy tym - no wiec kochane testujemy w poniedzialek ja sikam na swoj mój w. na swój :-)

buziaki słoneczka milego weekendu

witam sie i ja....
bede starac sie po raz drugi....
rozczarowalam sie....
a myslalam ze jestem super plodna i te moje odczucia....
eeehhh....
ja zawsze teżmyślałam że jestem super płodna ale spadłam i strasznie się potłukłam bo upadek był z aż z orbity na ziemię, ah a jak bolało i jeszcze czasami boli

hej kochane wpadłam na chwile zaraz na wioche zmykam :)

rozmawiałam dzisiaj z W. i poprosił mnie czy moglabym zorbic test w poniedzialek rano bo on by chcial bym przy tym - no wiec kochane testujemy w poniedzialek ja sikam na swoj mój w. na swój :-)

buziaki słoneczka milego weekendu
Tośka to jakiej pięknej wioseczki jedziesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was i ja wiosennie! u nas też cieplutko jest 13stop :)
Wczoraj bylismy na imprezce i troche dziś kacyk mnie meczy niestety.... :// takie skutki
dziś na 19 kolejna impreza heh ale juz dla mnie na pewno bez alk :p

witam nową starczkę larvunie! i zyczę powodzenia ;) cóż nie jest tak zawsze łatwo jak się nam może wydawać.. macie za sobą króciutki staż starań wiec spokojnie na pewno dasz rade i życzę aby udało się najszybciej jak to możliwe!

u mnie 30d.c. @ nie ma ecze...

reklama
witam sie sobotnio :)
jakieś newsy !!!!
zaraz nadrobie co tam wczoraj naskrobałyscie

ja zawsze teżmyślałam że jestem super płodna ale spadłam i strasznie się potłukłam bo upadek był z aż z orbity na ziemię, ah a jak bolało i jeszcze czasami boli

chyba kazda z nas tu tak ma
ale damy rade !!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry