reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej hej laseczki :-)

wpadłam na chwilunię jeszczę bo zaraz wychodzimy...oczywiście miało to nastąpić 2godzinki temu ale coś mnie brzuch rozbolał i jak się położyliśmy to tak zleciało... ;-) no cóż.

Tośka dajesz czasu z tym testem! Ale cóż...poczekamy z &&&!

A my dzisiaj wymyśliliśmy że w czwartek po wizycie u ginka w Wawie jedziemy na weekend do Sopotu :-) i już się doczekać nie mogę :-) juppii...żeby tylko podoga dopisała.
Mam tylko problem co zrobić z Julkiem, ale chyba ściągnę do siebie znajomych i będą go karmić.

reklama

wpadłam na chwilunię jeszczę bo zaraz wychodzimy...oczywiście miało to nastąpić 2godzinki temu ale coś mnie brzuch rozbolał i jak się położyliśmy to tak zleciało... ;-) no cóż.

A my dzisiaj wymyśliliśmy że w czwartek po wizycie u ginka w Wawie jedziemy na weekend do Sopotu :-) i już się doczekać nie mogę :-) juppii...żeby tylko podoga dopisała.
Mam tylko problem co zrobić z Julkiem, ale chyba ściągnę do siebie znajomych i będą go karmić.

ellloooo
no to supcio z tym wyjazdem

a niemozesz go zabrac ze soba???

szkoda ze mieszkasz tak daleko bo bym sie nim zajela kocham koty:tak: ale niemam :eek:do sopotu??spory kawalek tylko rob sobie przerwy w drodze :tak:;-)

ok kochane ja bede spadac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a niemozesz go zabrac ze soba???

A wolałabym nie, bo wtedy cały czas będę musiała o nim myśleć...a on nie jest nauczony chodzenia przy nodzę. A zresztą to mało wygodne i nie wiem czy by się w hotelu zgodzili. Nie, odpada żeby Julek jechał. Ale Ci znajomi oni często do nas przyjeżdżają i zostają. Jak byliśmy w stycznu w Krynicy to też oni pilnowali Julka więc mam nadzieję że tym razem nie będzie z tym problemu.

szkoda ze mieszkasz tak daleko bo bym sie nim zajela kocham koty:tak: ale niemam :eek:do sopotu??spory kawalek tylko rob sobie przerwy w drodze :tak:;-)

Przerwy na pewno będą bo najpierw jedziemy do Wawy do ginka.

ZMykam. PAPA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wolałabym nie, bo wtedy cały czas będę musiała o nim myśleć...a on nie jest nauczony chodzenia przy nodzę. A zresztą to mało wygodne i nie wiem czy by się w hotelu zgodzili. Nie, odpada żeby Julek jechał. Ale Ci znajomi oni często do nas przyjeżdżają i zostają. Jak byliśmy w stycznu w Krynicy to też oni pilnowali Julka więc mam nadzieję że tym razem nie będzie z tym problemu.
to lepiej uprzedz ich o tym i szybciej zapytaj he he bo wiesz na ostatnia minute to bedzie klopot jesli beda miec inne plany ok ja zmykam papapapa

Czesc dziewuszki!
jak tam Wasz samopoczucie i staranka? my wczoraj nie mielismy i ochoty i sily wiec zostalo na dzis.... mialam isc na monitoring zobaczyc czy pecherz gigant pękł, ale gin nie mogl dzis:( moze dopiero jutro rano znajdzie chwile by przyjechac
a mnie dzis zarąbiscie boli jajnik i podbrzusze.... wytrzymac nie idzie....

reklama
Ja też wpadam na sekundę,bo rano żeśmy z Zuzią podwórkowały,teraz pada deszcz,ale G. przywiózł Nam 2 szafki,więc je "wypełniamy". :-)

Budowa ruszyła pełną parą!!! :-D Boże,już kawałek ściany jest!!! Aaaaaaaaaaaaaaale się cieszęęęęęęęę!!! :-D :-) :-D

Do góry