reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Dziewczęta :) wczoraj padłam
a jak tam u Was ???

mniej więcje nadrobiłam to co napisałyście przez ostatnie 3 dni :)
ale wybaczcie bo juz nie odpisywalam duuuuuuuuuuuuuuuuzo tego :)
mam dzis leniucha ;) ale zaraz sie zbiore i posprzatamy z moim mieszkanko ... potem pranko bo jutro wyjezdzam :((( a tak mi sie nie chce....
i wracam w piatek pozno wieczorem...

ktora dzis testuje bo juz sie pogubilam???

reklama
Witam Dziewczęta :) wczoraj padłam
a jak tam u Was ???

mniej więcje nadrobiłam to co napisałyście przez ostatnie 3 dni :)
ale wybaczcie bo juz nie odpisywalam duuuuuuuuuuuuuuuuzo tego :)
mam dzis leniucha ;) ale zaraz sie zbiore i posprzatamy z moim mieszkanko ... potem pranko bo jutro wyjezdzam :((( a tak mi sie nie chce....
i wracam w piatek pozno wieczorem...

ktora dzis testuje bo juz sie pogubilam???

Hej Betusia :-)
dzisiaj chyba nikt nie testuje, ale już od dzisiaj trzymamy kciukasy za jutrzejszego teściora Tośki :-)
Ty to się najeździsz...ale też kiedyś tak pracowałam i ciągle mnie w domu nie było, ale w sumie to lubiłam to.

Hej Betusia :-)
dzisiaj chyba nikt nie testuje, ale już od dzisiaj trzymamy kciukasy za jutrzejszego teściora Tośki :-)
Ty to się najeździsz...ale też kiedyś tak pracowałam i ciągle mnie w domu nie było, ale w sumie to lubiłam to.

no to wiem wiem ja trzymam oczywiscie za Naszą Tosiunię :)

no ja tez je nawet lubie ale jak planuje fasolke to nawet nie wiem czy nam sie uda jak jestesmy w rozjazdach.... hehe

a jak się "czujecie" ?????

87zabka - na jakiej Ty jesteś diecie?

Bo z tego co widzę, to na bardzo restrykcyjnej. Czy Ty nadal sie starasz o dziecko?

Już doczytałam - jesteś na kopenhskiej - mam nadzieję, ze nie będziesz się teraz starała o fasolkę, bo ta dieta jest bardzo wyniszczająca i możesz zrobić krzywdę dziecku.

Albo dieta, albo fasolka!!!

Ostatnia edycja:
no to ja zmykam buziaczki....
a dzis na obiadek zupa miso i sushi mmmm pychotka juz sie nie moge doczekac niebawem zamowimy :)
muszę się nauczyć robic sushi :) bo ja mogłabym je jesc non stop- szkdoa tylko ze to takie drogie ;//

87zabka - na jakiej Ty jesteś diecie?

Bo z tego co widzę, to na bardzo restrykcyjnej. Czy Ty nadal sie starasz o dziecko?

a jeszcze mi sie przypomnialo Zabciu jak jestes na takiej diecie- to te restrykcyjne diety nie sa wskazane jak chcesz zajsc w ciaze poza tym rozlegulowują cykle....
ja oczywiscie zycze Ci Dzióbku żeby Ci pomogla ale martwie sie o Ciebie bo Kopenhaska bardzo wyniszcza i mozna ja robic tylko raz w roku...
ja zaczynam od poniedzialku na razie zastanawiam się ktora ale raczej bede za taka zdrowa ... moze na razie tylko wyeliminuje przekaski wieczorne, slodycze i pieczywo biale a zwieksze warzywa i owoce a przede wszystkim zaczne regularnei jesc!!!! bo to neiregularne jedzenie mnie zabije...

A dziękuję! W sumie to jakieś takie większe objawy mnie nie dręczą...dzisiaj co prawda musiałam lecieć do kibelka więc może się rozkręcić, ale póki co jest ok. :-)

no to super że się dobrze czujecie i życze łągodnego przebiegu ciązy Kochan :-)

a ja ostatnio instalowalam pulsoksymetry na noworodkach i lezal przede mna taki malutki sliczny rozowiutki i taki malutki i taki kochany ze myslalam ze go schrupie :tak:

i tez takiego maluszka bym chciala:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja ostatnio instalowalam pulsoksymetry na noworodkach i lezal przede mna taki malutki sliczny rozowiutki i taki malutki i taki kochany ze myslalam ze go schrupie :tak: i tez takiego maluszka bym chciala:tak::tak::tak:
Nie dziwię się bo ja chrupię wszystkie jakie spotykam na ulicy ;-)

:-)Cześć laseczki moje Kochane ;-)
Co tam słychać :confused:
Witaj batonik :-)

reklama
;-)wczoraj oficjalnie zaczęliśmy boboseksy;-)

były świeczki i czerwone i winko i muzyczka nastrojowa i .......... bobosexy i....................... leżenie z nogami do góry :-D

Do góry